За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Игрова конзола - The PlayStation 3 500GB + Игра - Grand Theft Auto (GTA) V - Bundle

  • Конзола: PlayStation 3
  • Вградена памет: 500GB
  • В комплект с игра/и: Да
  • Цвят: Черен
  • Камера в комплекта: Не
  • производител: SONY
  • каталожен номер: 43921
ЦЕНА: 58790лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

 Започнете своето пътуване с GTA V 

GTA V за PC, Playstation and Xbox.

 

PlayStation®3 ви отвежда на място, където през развлеченията няма никакви прегради. Усещането за игрите е толкова истинско, че можете да усетите допира, филмите са по-обхватни от реалния живот благодарение на невероятната резолюция High Definition, а вие сте част от огромната мрежа на геймърите в PlayStation®Network.


Kонзолата предлага обновен външен вид, подаване на дисковете през горната част, както и намелно тегло и размери. Вътрешното разположение на компоненти и по-новия производствен процес снижават теглото на новия модел наполовина в сравнение с първоначалните модели PlayStation 3 и с около 20-25% в сравнение с предшестващите го PlayStation 3 Slim модели.


Списъкът с игри за PlayStation®3 нараства с всеки ден. С PS3™ ще се радваш на най-новите игри, от признатите производители в индустрията, като SOCOM, God of War® или Gran Turismo. Каквото и да пожелаеш да играеш, то ще е достъпно за теб чрез PS3™ - във формат 2D или 3D.
Добре дошъл в света на гейминга от последно поколение.


 

PS3™ е първата система, която използва мощния микропроцесор Cell Broadband Engine™. Така, конзолата се отличава с невероятно висока скорост и възпроизвежда игрите с ултра-реални графични детайли.
Още повече, системата за игри PS3™  разполага с плеър  Blu-ray™ FullHD и широкообхватен хард диск. Това означава, че вечерта можеш да се наслаждаваш на филми FullHD с най-високо качество и Surround звук, а през деня да играеш най-актуланите игри. Разбира се, дисковото устройство е съвместимо с DVD-формати, за да имаш възможността да се радваш и на по-стари филми от колекциите си, отново при най-високо качество.
Освен това, новият PlayStation®3 може да бъде използван и като мултимедиен плеър, възпроизвеждайки песни и изображения.


3D игри

Благодарение на най-новата версия на Firmware, ще се наслаждаваш на 3D игри, с ефекти, които ще те въведат в света на геймерите. Имаш нужда само от 3D телевизор (със съвместими очила) и HDMI кабел с висока скорост.


Ключови характеристики:

Безжичен контролер
: Играй любимите си игри и гледай филми на телевизора с безжичния контролер. Освободи се от "дразнещите" кабели. Разполага с голям обхват, за да играеш откъдето си поискаш!

Място за съхранение 500GB: Запазвай филми, музика и игри на твърдия диск 500GB. За взискателните игри от последно поколение твърдият диск с голяма вместимост е много полезен.

Playstation Network: Можеш да се свържеш в мрежата на PlayStation Network и да свалиш всички последни demo на най-известните игри, да говориш с приятели и познати и да сърфираш в мрежата. Гледай трейлъри на филми и сваляй допълнително съдържание за игрите, които вече имаш (напр. допълнителни карти, коли, теми и др.).

Wi-Fi: Наслади се на пакета на PlayStation Network, свързвайки PS3 с рутер или с наличен Wi-Fi Hotspot. Лесно и бързо имаш достъп до голям обем съдържание от интернет без използването на кабели.

Blu-ray player: От най-големите предимства на PlayStation 3 е вграденият blu-ray player, който дава възможност за гледане на филми Full HD на телевизора (изисква кабел HDMI и телевизор за видео с висока резолюция).  


Описание на продукта:

  • Игрова конзола
  • Твърд диск - 2.5 '' SATA 500 GB
  • Интерфейс - USB 2.0 (X2) / MEMORY STICK / SD
  • Връзки - ETHERNET,WIRELESS 802.11, BLUETOOTH 2.0+EDR
  • Възпроизвеждане на:  BD / DVD / CD / AAC / MPEG 4 / JPEG
  • Звук - DOLBY 5.1 CH, DTS, LPCM
  • DUALSHOCK 3 WIRELESS CONTROLER
  • Размер на картината: 480I, 480P, 720P, 1080I, 1080P
  • HDMI OUT/AV MULTI OUT/ PC
  • Игра в комплекта - Grand Theft Auto (GTA) V

Коплекта включва:

- Един Playstation 3 (Black) "Super Slim" система с 500 GB пространство на твърдия диск
- Едно копие на новото издание на играта "Grand Theft Auto V"
- Един Playstation 3 DualShock Wireless Controller
- Един Playstation 3 USB мини акорд кабел зареждане (за презареждане на контролера)
- Един захранващ кабел за Playstation 3 (което ви позволява да включите конзолата)
- Един набор от композитни кабели (червени, жълти, бели чинчове за различна от HD картина)

 

Видео
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !