За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Монитор BenQ XL2411T, 24' Wide, LED, 5ms (1ms GTG), 350nits, 120Hz, Nvidia 3D Ready, DCR 12mil:1, 1920x1080, DVI Dual Link, HDMI, 9H.L9SLB.DBE

  • Размер на екрана: 24
  • Резолюция: 1920 x 1080 Pixels
  • Интерфейс: VGA, DVI, HDMI
  • Време за реакция: 5 ms
  • Тип матрица: LED
  • TV Тунер: Не
  • производител: BENQ
  • каталожен номер: 39396
ЦЕНА: 54810лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
36
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация
Монитор BenQ XL2411T, 24" Wide, LED, 5ms (1ms GTG), 350nits, 120Hz, Nvidia 3D Ready, DCR 12mil:1, 1920x1080, DVI Dual Link, HDMI, Height adjustment, TCO 5.0

 
XL2411T е монитор за игри с висока производителност, подходящ за FPS игри. 120 Хц, 24-инчов широкоекранен, 3D-съвместим светодиоден монитор, дава на геймърите конкурентно предимство с функции, като еквалайзер на черното, FPS режим, режим на дисплей, интелигентно мащабиране, 1 мсек. време за реакция на сиво към сивото GTG и динамично съотношение на контраст 12 млн:1.
 
 
Създадена за крайната победа, серията XL на BenQ ви поставя в положение да управлявате съдбата си. С прецизността и бързината, които бихте очаквали от един монитор за игри с висока производителност, вече можете да имате гледна точка за опонентите си във всичките си игри.
 
 
Професионалните геймъри на CS и BenQ
 
Докато силно вярва, че играта е в детайлите, BenQ се стреми да прокарва развойно-внедрителските си усилия извън ограниченията, за да предоставя безпрецедентно ниво на контрол, точност и наслада за всички професионални геймъри и ентусиасти. Сътрудничеството с професионалните геймъри на Counter-Strike от най-висок клас определено направи възможно създаването на най-богатите на възможности функции, които подписват серията XL, включващи режим на дисплей и интелигентно мащабиране.
 
 
120 Хц честота на опресняване гарантира безпроблемни графики
 
При честота на опресняване 120 Хц никога няма забавяне и всички подробности в играта ще бъдат предавани плавно. Въз основа на хиперскоростна технология за обработка на видеосигнали, XL2411T придава на екранния екшън завладяващ реализъм.
 
 
Еквалайзерът на черното ви дава пълна видимост
 
Лошата видимост в тъмните сцени може да струва дори и на най-сръчните геймъри тяхната игра. Технологията на цветовата машина на еквалайзера на черното е проектирана да предлага безпрецедентни ниво на контрол и видимост. Тъмните сцени се просветляват, без да се преекспонират ярките зони за запазване на жизнено важните детайли, което позволява на геймърите да откриват враговете си лесно в критична битка и да реагират бързо във всяка ситуация.
 
Персонализирайте вашите индивидуални предпочитания за гледане
 
Функциите за режим на дисплей и интелигентно мащабиране ви позволяват да променяте изгледа на монитора, за да отговаря на вашия вкус и да симулирате опит в играта. Сменяйте незабавно между четири различни размери на екрана от 17 инча (4:3), 19 инча (4:3), 19 инча широк (16:10), 21,5 инча (16:9), 22 инча широк (16:10), 23 инча широк (16:9) до 24 инча широк (16:9) с помощта на режима на дисплей. Или се възползвайте от функцията за интелигентно мащабиране и се насладете на гъвкавостта да променяте свободно мащаба на съдържанието на екрана във всякакъв размер по избор.
 
 
 
Играйте като професионалист с изключителния FPS режим
 
Режимът за FPS е разработен съвместно с легенди в игрите, за да ви включва в основните прозрения на професионалните геймъри и виждате играта така, както би я видяла легенда в игрите. Тази външна предварително зададена настройка автоматично настройва калибрирането на монитора, за да ви осигурява оптимални яркост, контраст, острота и оттенък на цветовете. Възможността да бъдете в състояние да откривате враговете си и да проследявате внимателно техните ходове във всяка ситуация ви дава предимство пред противниците. Има две вариации на този специален режим: FPS1 режим е предназначен за конфигуриране и оптимизиране на дисплея за Counter-Strike 1.6, а FPS2 режим е за източник на Counter-Strike, както се препоръчва от BenQ.
 
Кратко време за реакция на GTG (сиво към сивото) от 1 мсек
 
Краткото време за реакция на GTG (сиво към сивото) от 1 мсек. означава скорост без  размазване. Бързо движещите се обекти и драматичните преходи ще бъдат предавани чисто, без размазване или отблясъци. Управлявайте геймърската си съдба и не я оставяйте в ръцете на бавен дисплей.
 
 
Възползвайте се от свръх ниското закъснение от 0,001 кадъра, за да прегърнете най-плавните игри! За да се дават на геймърите скъпоценни милисекунди по време на играта, всички действия ще бъдат предавани плавно без засенчвания, а движението на мишката ще бъде синхронизирано без латентност.
 
NVIDIA® 3D Vision™ 2 с пълна свързаност
 
Сертифициран е като съвместим с NVIDIA® 3D Vision™ 2 с новата технология NVIDIA 3D LightBoost™, така че можете да изпитате удоволствието от игрите и развлеченията както никога преди с общ реализъм и интензивен графичен дисплей. Освен това, XL2411T поддържа D-Sub, HDMI и DVI-DL входове за действие с игровата конзола.
 
 
Най-добро бойно позициониране
 
Специално регулиране на височина, наклон, повдигане и завъртането на всеки монитор, за да пасне перфектно на всеки отделен потребител! Ненатрапчива здравина, която поддържа фокуса там, където трябва да бъде.
 
Мониторите за професионални игри на BenQ са не само официални монитори за световни турнири на върхови лиги и турнири, но и ненадминат победител и носител на световноизвестни награди за дизайн. Освен това мониторите за професионални игри на BenQ се използват от видни геймъри за усъвършенстване на техните игри.

 
Размер на екрана, inch 24" (60.96 cm)
Широкоекранен 16:9
Технология LED
Тип на матрицата TN
Сензорен дисплей -
Резолюция 1920x1080
Разстояние м/у точките, mm 0.276mm
Време за реакция, ms 5ms
Яркост, cd/m2 350cd/m2
Статичен контраст 1000:1
Динамичен контраст 12000000:1
HDMI HDMI
DVI DVI-DL
VGA D-sub
Размери с поставка, cm 43.10 x 57.00 x 22.30
Цвят Black
Други VESA Wall Mounting 100x100mm
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !