За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет Samsung Tablet P5100 GALAXY TAB 2, 10.1" Titanium Silver - GT-P5113 (GALAXY TAB2)

  • Видео Карта: вградена
  • Процесор: ARM Cortex-A9 /1.2Ghz
  • RAM Памет: 1GB
  • Твърд диск: 16GB MMC
  • Размер Дисплей: 10.1' (1280 x 800 Pixels)
  • Цвят: Сребрист
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 42542
ЦЕНА: 49920лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
12
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Samsung P5100

Tab 2 . Вашият приятел в живота


Тотален мултимедиен център
Tab 2 прелива от развлекателни опции за цялото семейство. Оборудвани с подходящо за всички възрасти богато мултимедийно съдържание, развлекателните центрове на Samsung (Reader, Music и Video Hub) се стартират лесно от началния екран. Лесно достъпните S Suggest и Android Market също задоволяват апетита на семейството за нови приложения и игри. Функцията „AllShare Play” представлява изключително приложение за споделяне на всички свързани с DNLA устройства, включително телефон, компютър и лаптоп. Можете да преминете към интелигентно гледане на телевизия, включително дистанционно управление и управление на силата на звука, за да видите различни телевизионни предавания на „Twin View” или дубликата „Clone View" и да продължите да гледате, движейки се свободно из дома. Зареждайте медийни файлове в услуги за интернет съхранение, за да ги гледате по-късно.

Забавна и лесна комуникация
Винаги е удобно да имате още една линия у дома си и вашият GALAXY Tab 2 (10,1). Любимите ви хора живеят далеч и е трудно да съберете семейството? С „Google+ Hangouts” можете да осъществявате групови разговори директно от всекидневната. Уникалната безплатна услуга „ChatON” допълва опциите за комуникация, за да включи мултимедийни съобщения, лесно споделяне на съдържание, стаи за групови чатове и дори микромрежа с приятели – перфектно решение за общуване с далечни приятели и роднини.

Най-новата платформа Android 4.0
Всички харесват „ Ice Cream Sandwich” – последната операционна система Android, която допълва перфектно GALAXY Tab 2 (10,1) с развит потребителски интерфейс с интуитивен дизайн, предлагащ безпроблемни преходи към всички използвани от семейството приложения. Новите, лесни за използване функции включват надграденото приложение "Gallery", подобрената правописна проверка и плъзване. По-лесен достъп и стартиране на предварително заредени мобилни приложения на Google, като YouTube, Google Search, Google Maps и други незаменими услуги от Google, които се използват от цялото семейство.

Мощ в действие
Никой не обича да чака. Мощният двуядрен процесор 1 GHz дава възможност за непрекъснато използване от много потребители за незабавна доставка на мултимедийни файлове, включително по-бързо изтегляне, безпроблемно възпроизвеждане и сърфиране в мрежата. GALAXY Tab 2 (10,1) е изключително тънък и лек, но конструкцията му е солидна и устойчива на ежедневните предизвикателства. Можете да съхранявате непрекъснато нарастващото съдържание на семейството със слот за microSD карта до 32 GB на всяка от картите. -- вземете GALAXY Tab 2 (10,1) и стартирайте развлечението.


Серия GALAXY TAB2
Размер на дисплея, инч 10.1" (25.65 cm)
Резолюция 1280x800
Тип матрица PLS TFT LCD, Touchscreen C-type
Памет, MB 16384MB
Дисково пространство, GB 32GB
Камера 3MP, 4x, Photo effects: Grey, Negative, Sepia; ISO Auto
Безжична мрежа WiFi, Bluetooth 3.0
Пренос на данни No 3G
Батерия 7.000 mAh
Софтуер Android 4.0
Цвят Silver
Размери, mm 175.30 x 256.60 x 9.70
Тегло, kg 0.587
Други USB 2.0; Music Player 3GP / AAC / AMR / ASF / MPEG4 / MP3 / WAV / WMA / 3GA / AWB / FLAC / MID / XMF
Видео
Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !