За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Игра Assassins Creed: Syndicate SteelBook

Безплатна доставка
  • Съвместимо: Sony Playstation 4
  • Жанр: Action
  • производител: Game
  • каталожен номер: 87256
ЦЕНА: 10910лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
30 дни право на връщане
Информация

Assassins Creed: Syndicate SteelBook

Игра Assassins Creed: Syndicate SteelBook. Изгодни цени в Mallbg.

Разработвана от Ubisoft Quebec със сътрудничеството на още осем Ubisoft студия, Assassin’s Creed Syndicate е епичното самостоятелно приключение, което се развива в Лондон по време на Индустриалната революция, невероятните времена на изобретенията, които променят животите на милиони. По време на този период, границата между бедните и богатите се разширява прогресивно, правейки живота на бедняците малко повече от легализирано робство. Ниските класове се борят за своето оцеляване чрез сформирането на нов тип семейство -  бандите и адаптирането към живота в престъпния свят. Играчите ще влезнат в ролята на Jacob Frye и Evie Frye, близнаци асасини, които са отгледани с една единствена цел – да следват ордена на асаините. Jacob, целеустремен, твърдоглав и лидер на банда от подземния свят е много по-различен от своята сестра Evie, която е специалист в промъкването и прецизният контрол на всяка ситуация. Заедно, Jacob и Evie ще обединят своите умения и ще се изправят пред своите врагове и тамплиери, за да спасят народа от бедност и корупция, възвръщайки се контрола над Лондон.

Игра Assassins Creed: Syndicate SteelBook. Изгодни цени в Mallbg.

В Assassin’s Creed Syndicate, ще имаш възможността да изследваш най-модерния отворен свят създаван в поредицата до момента. Битките и бойната система са по-брутални от всякога, а играчите ще могат да се изправят пред своите вражески банди и да покачат своето влияние в Лондон използвайки нови оръжия, включително револвери, ножове, боксове и други. Assassin’s Creed Syndicate също така ще ти предложи иновативна нова система за транспорт и навигация през отворения свят, включително специално приспособление изстрелващо въжета , което да ти позволи лесно да бродиш из покривите на високите викториански сгради в Лондон. Приготви се да използваш за първи път в историята на Assassin’s Creed високоскоростни влакове и карети, с които да проследяваш своите противници или да избягаш от тях.

Игра Assassins Creed: Syndicate SteelBook. Изгодни цени в Mallbg.

Лондон, 1868г. 
Индустриалната революция е отворила пътя към ерата на новите изобретения, които ще променят живота на милиони. Предизвикателствата на новаторството подтикват хората да се преселят в Лондон и да се впуснат в изследване на откриващия се нов свят. Свят, който вече не се управлява от царе, императори, политици или религия, свят управляван от новата доминираща власт – парите! Представяме ти асасина Jacob Frye, който с помощта на близначката си Evie ще промени съдбата на милиони в новия Assassin’s Creed Syndicate. С негова помощ ще се изправиш срещу корупцията в Лондон и ще поведеш подземния свят в динамична битка, изпълнена с много екшън и интриги. Лондон през 19 век ще ти представи едно от най- емблематичните постижения на Индустриалната революция – сложната железопътна мрежа.
- Първият асасин роден в модерната епоха – играй с бунтарски настроения Jacob Frye. Техниката за промъкване е подобрена. Разполагаш с богат арсенал от оръжия, някои от които не са били използвани досега в поредицата: кукри, бокс, скрит меч в бастун и др. Възползвай се от новите технологии, за да изстрелваш въжета и да се изкачваш по - лесно по сградите и изненадай противниците си в гръб.
- Отдай се на индустриален Лондон  – От Бъкингамския Дворец до Уайтчапъл, ти ще бъдеш победителят в богатия отворен свят на Викториански Лондон. Използвай движещите се превозни средства както за прикритие, така и за измъкване. Впусни се в среднощни гонки по улиците на Лондон с карети или с параходи по водите на Темза .
- Поведи подземния свят на Лондон – с Jacob за лидер можеш да създадеш най - свирепата банда на Великобритания, която да донесе свобода на потиснатите. Независимо дали ще ти се наложи да ограбваш влак или да освобождаваш деца, нищо не би могло да те спре по пътя към справедливостта.

Доставка

Без доставка !

Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !