За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Конзолa Xbox One Black 500GB + FIFA 16 + 1 Месец EA Acce

  • Конзола: Xbox One
  • Вградена памет: 500GB
  • В комплект с игра/и: Да
  • Цвят: Черен
  • Камера в комплекта: Не
  • производител: Microsoft
  • каталожен номер: 68007
ЦЕНА: 74800лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Конзолa Xbox One Black 500GB + FIFA 16 + 1 Месец EA Acce

  • Този продукт включва Xbox One конзолата, 1 безжичен контролер, чат слушалки, HDMI кабел и захранване,
  • Най-добрите ексклузивни игри, най-модерния мултиплейър, както и уникални развлечения.
  • Играйте игри като Titanfall и Halo в мрежа от над 300000 сървъра
  • Най-напреднал мултиплейър на Xbox Live с Смарт Match, намерите нови продизвикателства.
  • Включете се към игра или към телевизия на живо, правете всичко това в рамките на секунди.

FIFA 16 отново успява да внесе иновация, простираща се по целия терен, предоставяйки едно добре балансирано, автентично и вълнуващо футболно преживяване, което ти позволява да играеш своята игра и да си съперничиш на едно по-високо ниво. Новите геймплей механики ще те направят далеч по-уверен в защита, ще ти предоставят още по-голям контрол в центъра на терена, на върха на атака си ще имаш много повече възможности за отиграване на положения и реализирания на попадения. С новия Fifa трейнър ще усъвършенстваш уменията си с топката, получавайки насоки от играта относно осъществявания на центрирания, шутиране към противниковата врата и правилното позициониране в отбрана.

За пръв път в историята на игрите FIFA са включени женски национални отбори! Можеш да избереш между представителите на Австралия, Англия, Бразилия, Германия, Италия, Испания, Канада, Китай, Мексико, САЩ, Франция и Швеция. Ще останеш впечатлен от начина, по който те са пресъздадени в играта.

    По-голяма увереност в защита - Добавени са нови механики при отбраната, в която защитниците преследват по-устремено съперниците си. Новата система за правене на шпагати позволя определянето на дължината на приплъзване и предлага възможност за тяхното прекъсване по всяка време.
    Контрол в средата на терена - Interception Intelligence ти позволява да определяш тактическата постройка на отбора си и да контролираш колко агресивни да бъдат в стремежа си да владеят топката. Пасовете също са преправени. Сега с използване на нова геймплей механика за изпълнение на резки пасове по земя в тесни пространства, който откриват възможности в атака
    Магически моменти - Движенията на Лионел Меси са били специално уловени за играта и са били използвани за разработването на нова система за владеене и дриблиране на топката. Тя ти предоставя необходимата свобода не само да прецениш как да подходиш към топката, но и кога да го направиш. Това открива пред теб много възможности за раздвои на атаката на твоя отбор
    Динамични центрирания - Центриранията във FIFA 16 променят начина, по който центриращия футболист и този който очаква подаването взаимодействат с топката. Новата система за прицелване позволява на нападателя да предприеме действия на скорост, поставяйки в затруднена ситуация противниковите защитници
    Важният завършек - „Clinical Finishing“ ще ти внесе нови разбирания относно това как и от къде да удариш топката и да успееш да реализираш като истински професионалист. Новата ориентация на крака и глезена на футболистите предразполага към по-разнообразни отигравания, които могат да доведат до впечатляващи голове!

Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !