За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Конзола Sony PlayStation 4 (PS4) - Black 500GB + Игра FIFA 16 + GTA5 - Цена

  • Конзола: PlayStation 4
  • Вградена памет: 500GB
  • В комплект с игра/и: Да
  • Цвят: Черен
  • Камера в комплекта: Не
  • + игра FIFA 16
  • + игра GTA 5
  • производител: SONY
  • каталожен номер: 68021
ЦЕНА: 82220лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Конзола Sony PlayStation 4 (PS4) - Black 500GB + Игра FIFA 16 + GTA5 - Цена


 

Най-доброто място за игра

Системата PlayStation®4 е най-доброто място за игра! Конзолата впечатлява с динамичен и социално-свързан гейминг, мощна графика и скорост интелигентна персонализация интегрирани социални възможности и иновативни функции за използване на втори екран. Системата PS4 е създадена в името на геймърите. Конзолата съчетава неповторимо съдържание, вълнуващо гейминг изживяване, различни дигитални приложения и ексклузивни оферти.


Впечатляващи заглавия

Най-добрата селекция от PlayStation 4 игри, с над 180 заглавия в процес на разработка.


Вдъхновен от разработчиците

Системата PS4, насочва своя фокус върху геймърите, като осигурява велико изживяване и хитови заглавия, надминавайки всички очаквания. Системата PS4 дава огромна творческа свобода на най-големите гейм разработчици. Границите на гейминга се разширяват, тъй като системата е специално създадена за нуждите на разработващите екипи. Конзолата PS4 е изградена на базата на мощен чип, който съдържа осем x86-64 ядра и графичен процесор с1.84 TFLOPS и 8GB свръх-високоскоростна GDDR5 системна памет, което улеснява създаването на игри и разнообразието от съдържание, постижимо на платформата. Крайният резултат е игри от ново поколение, с богата и високо-прецизна графика - едно истинско и вълнуващо изживяване.


 

Безжичен контролер

Контролерът DualShock®4 притежава иновативни характеристики и осигурява въздействащо гейминг изживяване! Устройството включва чувствителен six-axis сензор за движение и тъчпад, разположен в предната част на контролера. Последният предлага напълно нови начини за игра и взаимодейстие. С новия бутон Share, видео стрийминга и споделянето в реално време, са достъпни само с едно натискане.


Без ограничения

PlayStation®4 не поставя ограничения за споделянето на игри на диск. Можете просто да дадете играта на свой приятел, за да я изпробва, за колкото време иска - без ограничения.


PlayStation®Plus

PlayStation Plus е създаден, за да обедини в едно измерение - игрите и геймърите. Услугата е движеща сила за новото поколение игри и разкрива един необикновен видео-гейм свят. PlayStation Plus е абонаментна услуга, която ви пренася в следващо ниво.

Всеки месец, членовете получават достъп до Instant Game Collection (Бърз набор от игри), включващ най-популярните блокбъстър заглавия, както и иновативни Indie игри. Всички тях можете да свалите директно на вашата конзола. PlayStation Plus ви осигурява изключителен достъп до широк спектър от онлайн мултиплейър сесии, които ще задоволят изискванията на всички потребители: от Killzone™ Shadow Fall до Watchdogs™ и Destiny™. Играйте и комуникирайте с приятели и познати от цял свят; споделяйте общите си интереси.

PlayStation Plus е създаден, за да обедини в едно измерение - игрите и геймърите. Услугата е движеща сила за новото поколение игри и разкрива един необикновен видео-гейм свят. PlayStation Plus е абонаментна услуга, която ви пренася в следващо ниво.

Плащайки само веднъж, вие имате достъп до PlayStation Plus от вашите PlayStation ® 4, PlayStation ® 3 и PlayStation ® Vita системи. Настоящите членове на PlayStation ® Plus, могат да прехвърлят своето членство към системата PS4 като продължат да използват абонамента, заедно със своите PS3 и PS Vita системи - без допълнително заплащане.

Официални PS4 спецификации:

Основен процесор:
CPU: x86-64 AMD 'Jaguar' 8-ядрен процесор
GPU: 1.84 TFLOPS, AMD базиран на Radeon™ графичен енджин от следващо поколение

Памет:
GDDR5 8GB

Твърд диск:
500GB, вграден

Оптично устройство:
Blu-ray

Входно-изходни и мрежови интерфейси:
Super-Speed USB (USB 3.0)
AUX порт
Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth® 2.1 (EDR)

AV изход:
HDMI
Аналогов аудио/видео изход
Цифров оптичен изход

 

ИГРА FIFA 16 ЗА PLAYSTATION 4 (PS4) ФИФА 16 ВКЛЮЧВА 12 ЖЕНСКИ НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ



Игра

За първи път в поредицата FIFA 16 ще включва женски национални отбори от Австралия, Бразилия, Канада, Китай, Англия, Франция, Германия, Италия, Мексико, Испания, Швеция и Съединените щати. Вие няма да можете да създавате смесен отбор и от двата пола или да играете с отборите на жените срещу мъжките отбори.

Дизайн


Дизайнерите на играта, са уловили движенията и емоциите на такива звезди като Алекс Морган и Сидни Льору, Американският халф Меган Рапину и защитникът Стеф Катли. Вицепрезидента на компанията, заяви, че "Добавянето на някои от играчите на най-добрите женски отбори в света е масивно събитие за EA Sports.

ИГРА ЗА PLAYSTATION 4 - GTA: GRAND THEFT AUTO V


 

Разработена от създателите на серията Rockstar North, Grand Theft Auto V е най-голямото и най-амбициозното заглавие в поредицата към днешна дата. Развиваща се в обширния град Лос Сантос (Los Santos) и околностите му, Grand Theft Auto V ви дава свят с неповторими мащаби и детайли, кипящ от живот – от високите планински върхове до дълбините на океана. Backtoschoolpromo


 

Лос Сантос (Los Santos) е обширен, огрян от слънцето метрополис, населяван от гурута, проповядващи здравословен начин на живот, старлетки и залязващи звезди, който някога е пораждал завистта на Западния свят, а сега се бори за оцеляване в ерата на икономическа нестабилност и евтини телевизионни риалити програми.


Насред хаоса трима много различни един от друг престъпници кроят собствените си планове за спасение и успех: уличният хулиган Фраклин (Franklin) търси реални възможности и сериозни пари; бившият затворник Майкъл (Michael), чието пенсиониране далеч не е толкова розово, колкото е очаквал; и побойникът Тревър (Trevor), подтикван от шанса за отбелязване на следващия висок резултат. Останали без други опции, тримата рискуват всичко в поредица дръзки и опасни обири, които могат да уредят спокойното им съществуване.


Като най-големия, динамичен и разнообразен отворен свят, създаван някога, Grand Theft Auto V смесва развитието на разказа и гйемплея по нови начини, докато вие непрекъснато се прехвърляте в животите на тримата водещи персонажи, за да се запознаете с всички аспекти на историята.


Налице са всички класически елементи на революционната поредица, като е обърнато огромно внимание на детайлите и мрачното, саркастично отношение на Grand Theft Auto към съвременната култура. Същевременно ще се насладите на новия и амбициозен подход към мултиплейъра в отворен свят.


 

За да ви осигури възможно най-доброто преживяване за толкова мащабен и детайлно пресъздаден свят, играта ще има изисквания за инсталация на вашата Xbox One конзола.

 

Видео
Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !