За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Монитор Philips 24 инча, WLED IPS, Clinical monitor, резолюция 1920 x 1200, Цвят Бял C240P4QPYEW

  • Размер на екрана: 24
  • Резолюция: 1920 x 1200 Pixels
  • Интерфейс: VGA, DVI, Displayport
  • Време за реакция: 14 ms
  • Тип матрица: IPS
  • TV Тунер: Не
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 52179
ЦЕНА: 34190лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Монитор Philips 24 инча,  WLED IPS,  Clinical monitor, резолюция 1920 x 1200, Цвят Бял  C240P4QPYEW


Дисплей за клинични прегледи
Този дисплей Philips е идеален за ежедневната обстановка на клиничните грижи. Настройката D-image ви осигурява последователни медицински изображения DICOM в нюанси на сивото. Захранването му за медицински нужди осигурява базова безопасност. Противомикробният корпус предотвратява растежа на бактериите.


Предварителна настройка Clinical D-image за DICOM част 14 изображения в нюанси на сивото
Мониторите трябва да извеждат последователно медицински изображения с високо качество, за да се постигнат надеждни интерпретации. Извеждането на медицински изображения в нюанси на сивото върху стандартни монитори обикновено е непоследователно в най-добрия случай, което ги прави неподходящи за употреба в клинична среда. Дисплеите за клинични прегледи Philips с предварителна настройка clinical D-image са калибрирани в завода така, че да работят с нюанси на сивото, съвместими със стандарта DICOM част 14. Използвайки висококачествени LCD панели с LED технология, Philips ви предлага последователни и надеждни резултати на достъпна цена. Можете да откриете още информация на http://medical.nema.org/


SmartImage Clinic за общи настройки на дисплея
SmartImage е ексклузивна, водеща технология на Philips, която анализира съдържанието показано на екрана и въз основа на показаните на екрана различни приложения/изображения, SmartImage оптимизира показването на съдържанието чрез динамична корекция на яркостта, контраста, цвета и остротата в реално време.


Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите
Микробите се превръщат във все по-голям проблем в болниците и клиничните среди по целия свят, тъй като могат да предизвикат застрашаващи живота инфекции. Дисплеите за клинични прегледи Philips се изправят срещу това предизвикателство чрез противомикробна добавка, отговаряща на изискванията на JIS Z2801, в материала на корпуса, която е неразделна част от корпуса на дисплея. Вашето здраве, както и това на пациентите ви, вече е гарантирано от този щит, който пречи на развитието на най-разпространените микроорганизми, като "Staphylococcus aureus (Гастроентерит)", "Escherichia coli (Е Коли)" и "Klebsiella (Пневмония)".


Захранването за медицински цели гарантира безопасност с ниски емисии
Основна безопасност, добри работни показатели и надеждност са основните изисквания в професионалната клинична среда. За разлика от стандартните дисплеи, дисплеите за клинични прегледи Philips използват захранване за медицински цели, за да отговорят на тези изисквания. Захранването съответства на стандарта EN/IEC 60601-1, като осигурява основна безопасност и добри работни показатели. В допълнение то също е в съответствие със съпътстващия стандарт EN/IEC 60601-1-2 за електромагнитни тестове и съвместимост за медицински цели. Много държави, болници и клиники изискват съответствие с тези стандарти.


технология IPS LED с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете
Дисплеите с IPS използват авангардна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл, дори в режим на завъртане на 90 градуса! За разлика от стандартните TN панели, IPS дисплеите ви дават забележително контрастни образи с живи цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.


PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия
PowerSensor е вграден "сензор за хора", който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, и автоматично намалява яркостта, когато потребителят стане от бюрото, което намалява разходите за електроенергия до 80 процента и удължава живота на монитора


DisplayPort ви дава аудио и видео през един-единствен, дълъг кабел
DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с нулево забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на игрите и филмите, за редактиране на видеоклипове и други. Помислено е и за съвместимостта – чрез използването на различни адаптери.


SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората
SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.


USB концентратор с 4 порта за лесно свързване
USB концентраторът позволява на потребителя удобно да свързва своите мултимедийни Plug and Play устройства, например USB памет, камера, портативен твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други, които имат USB връзка. Удобно разположеният USB 2.0 концентратор на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра. Обърнете внимание, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да осигури USB концентраторът на монитора.


Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене
Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина - нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.


Вградени стерео високоговорители за мултимедия
Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.


Размер на екрана: 24,1 инча/61 см, 16:10 in wide
Резолюция: 1920 x 1200 при 60 Hz
Разстояние между точките: 0,270 x 0,270 мм
Време за реакция: 14 мс
Цветове: 16,7 милиона
Яркост:  300 cd/m²
Контраст (динамичен):  
Контраст (типичен): 1 000:1
Ъгъл на видимост H/V: 178º (хор.)/178º (верт.), при C/R > 10
Хоризонтална честота:  24 - 94 kHz
Вертикална честота: 48 -85 Hz
Интерфейс: DisplayPort 1.2, DVI-D (цифрово, HDCP), VGA (аналогов), USB 2.0, 4 бр.
Картина/дисплей: Тип на LCD панела: IPS LCD
Вид подсветка: Система W-LED
Ефективна зона на гледане: 518,4 (хор.) x 324 (верт.)
sRGB
Подобрение на картината: SmartImage Clinic
DICOM: Clinical D-image, DICOM част 14
Яркост, калибрирана според DICOM: 210 cd/m²
Възможности за свързване: Вход за сигнал: DisplayPort 1.2, DVI-D (цифрово, HDCP), VGA (аналогов)
USB: USB 2.0, 4 бр.
Вход за синхросигнал: Отделна синхронизация, Синхронизация по зеленото
Аудио (вход/изход): Звуков вход за PC, Изход за слушалки
Вградени високоговорители: 2 W x 2
Удобство: Удобство за потребителя: SmartImage Clinic, PowerSensor, Меню, Включване/изключване на захранването, 4:3/широк формат
Софтуер за управление: SmartControl Premium
Езици на екранното меню: български, френски, немски, италиански, португалски, руски, опростен китайски, испански
Други удобства: заключване “Кенсингтън”, VESA монтиране (100x100 мм)
Съвместимост с Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8/7/Vista
Стойка: Регулиране на височината: 130 мм
Ос на въртене: 90 градуса
Шарнирен: -65/65 градуса
Наклон: -5/20 градуса
Power: Режим включено: 17,4 W (обикн.) (метод на изпитване EnergyStar 6.0)
Режим готовност: 0,4 W (обикн.)
Режим изключено: Нула вата потребление на енергия с ключа за пълно спиране на захранването
Светодиоден индикатор на захранването: Включено – бяло, Режим на готовност – Бяло (мигащо)
Външно захранване: 100-240 VAC, 50-60 Hz (Медицински серт.: IEC60601-1/EN60601-1)
Условия на експлоатация: Температурен диапазон (работен): от 0°C до 40°C °C
Температурен диапазон (съхранение): от -20°C до 60°C °C
Относителна влажност: 20%-80 %
Надморска височина: Работа: +3658 м (12 000 фута), Неактивност: +12 192 м (40 000 фута)
Средно време между отказите: 30 000 час(а)
Противомикробен: Противомикробен корпус
JISZ2801 Противомикробен корпус
Устойчивост: Околна среда и енергия: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, PowerSensor, Директива RoHS
Рециклируеми материали на опаковката: 100 %
Специфични вещества: Корпус без PVC/BFR, Без живак, Безоловен
Сертификати: JIS Z2801, Energy star, TUV/GS, TUV Ergo, TCO 6.0, Сертифициран по ISO 13485, WEEE
Размер:  555 x 550 x 244 мм
Тегло:  6,97 кг
Цвят: Бял
   
Гаранция: 24 месеца  

 

Документи
* За да изтеглите файл, натиснете с десен бутон на мишката върху връзката и изберете "Save Target Аs..." или "Save Link As..." от падащото меню!
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !