За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Монитор Philips 32 инча, LED Display, UHD Ready BDM3275UP

  • Размер на екрана: 32
  • Резолюция: 3840 x 2160 Pixels
  • Интерфейс: VGA, DVI, HDMI, Displayport
  • Време за реакция: 4 ms
  • Тип матрица: IPS
  • TV Тунер: Не
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 68319
ЦЕНА: 168020лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Монитор Philips 32 инча, LED Display, UHD Ready BDM3275UP


Разделителна способност UltraClear 4K UHD (3840x2160) за прецизност
Тези най-актуални дисплеи Philips използват високо ефективни панели, за да осигурят изображения с разделителна способност UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Независимо дали сте взискателен професионалист, който се нуждае от изключително детайлни изображения за CAD решения, използвате 3D графични приложения или сте финансов гений, който работи над огромни електронни таблици, дисплеите от Philips ще вдъхнат живот на изображенията и графиките ви.


Технология IPS-AHVA с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете
Дисплеите с IPS-AHVA използват авангардна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл. За разлика от стандартните TN панели, IPS-AHVA дисплеите ви осигуряват забележително отчетливи образи с живи цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.


1,074 милиарда цвята за плавна градация на цветовете и детайлите
10-битовият дисплей осигурява богата цветова гама с 1,074 милиарда цвята и 12-битова вътрешна обработка за пресъздаване на плавни и естествени цветове без градация и цветни ивици.


По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free
Поради начина, по който се управлява яркостта на екраните с LED подсветка, някои потребители забелязват премигване на екрана си, което причинява умора на очите. Технологията Flicker-Free от Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването за по-комфортно гледане.


HDMI за бързо цифрово свързване
Наслаждавайте се на отчетливи цветни изображения и аудио с лесно свързване с един кабел. Устройството с HDMI има целия необходим хардуер за приемане на вход от мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI). HDMI кабел позволява висококачествено плавно цифрово видео (до 4K/UHD разделителна способност при 60 Hz) и аудио да се предават чрез един кабел от компютър или произволен брой аудиовизуални източници (включително цифрови приставки, DVD плейъри A/V приемници и видеокамери).


MultiView за активна връзка към два източника и показване на двоен екран
Дисплеят Philips с MultiView и свръхвисока разделителна способност ви дава огромно разнообразие от възможности за удобно свързване в офиса или дома. MultiView позволява активна връзка към два източника и показване на два екрана, за да можете да работите едновременно с няколко устройства, например настолен и преносим компютър, и да се справяте с лекота с няколко задачи наведнъж. Лесно можете да гледате футбол на живо в дясната половина, докато отляво сърфирате в интернет от преносимия си компютър. Или искате да следите новините на живо със звук, в малкия прозорец, докато работите по блога си.


SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората
SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.


Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене
Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина – нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.


DisplayPort връзка за максимални визуални ефекти
DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с нулево забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на игрите и филмите, за редактиране на видеоклипове и други. Помислено е и за съвместимостта – чрез използването на различни адаптери.


Технология MHL за забавления с мобилното съдържание на голям екран
Mobile High Definition Link (MHL) е мобилен аудио/видео интерфейс за директно свързване на мобилни телефони и други портативни устройства към дисплеи с висока разделителна способност. Предлаганият отделно MHL кабел ви позволява да свържете своето поддържащо MHL мобилно устройство към големия MHL дисплей Philips, за да видите как вашите HD видеоклипове оживяват с изцяло цифров звук. Сега можете да се наслаждавате на вашите мобилни игри, снимки, филми и приложения на голям екран, като едновременно зареждате мобилното си устройство, за да не оставате никога без захранване по средата на забавлението.


USB 3.0 позволява бърз пренос на данни и зареждане на смартфон
Super Speed USB 3.0 работи със скорост 5,0 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от стандарта USB 2.0 и значително намалява времето за пренос на данни, като ви спестява време и пари. С по-висока скорост, суперскоростен пренос на данни, по-добро управление на разхода на енергия и превъзходна ефективност, USB 3.0 определя най-новия глобален стандарт, който ви позволява да използвате устройства за съхранение с голям обем памет. Технологията Sync-N-Go гарантира, че вече няма да чакате честотната лента да се освободи. Вашите инвестиции в USB 2.0 устройства са защитени, тъй като има обратна съвместимост.


Вградени стерео високоговорители за мултимедия
Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.


Размер на екрана: 32" 16:9 in wide IPS-AHVA LCD, W-LED
Резолюция: 3840 x 2160 Pixels
Разстояние между точките:  
Време за реакция: 4 ms / 12 ms (GtG)
Цветове: 1,07 милиарда цвята
Яркост: 350 cd/m²
Контраст (динамичен): 50 000 000:1
Контраст (типичен): 1 000:1
Ъгъл на видимост H/V: 178°/178°
Хоризонтална честота: 30 - 83 kHz
Вертикална честота: 56 -76 Hz
Интерфейс: VGA, DVI-Dual Link, DisplayPort, HDMI, USB 3.0
Картина/дисплей: Тип на LCD панела: IPS-AHVA LCD
Вид подсветка: Система W-LED
Размер на панела: 32 инча / 81,3 см
Ефективна зона на гледане: 708,48 (хор.) x 398,52 (верт.)
Съотношение на размерите на картината: 16:9
Оптимална разделителна способност: 3840 x 2160 при 60 Hz
Време на отговор (типично): 12 (GtG) мс
SmartResponse (типично): 4 мс (GtG)
Яркост: 350 cd/m²
Съотношение на контраста (типично): 1 000:1
SmartContrast: 50 000 000:1
Зрителен ъгъл: 178º (хор.)/178º (верт.), при C/R > 10
Подобрение на картината: SmartImage
Цветове на дисплея: Поддръжка на 1,07 милиарда цвята
Честота на сканиране: 30 – 83 kHz (хор.) / 56 -76 Hz (верт.)
MHL: 1080P @ 60Hz
sRGB
Равномерност на яркостта: 93 ~ 105%
Комфорт: Вградени високоговорители: 3 W x 2
MultiView: Режим PIP/PBP, 2 устройства
Удобство за потребителя: SmartImage, Multiview, Потребителски, Меню, Включване/изключване на захранването
Софтуер за управление: SmartControl Premium
Езици на екранното меню: португалски (Бразилия), Чешки, Холандски, Английски, Фински, Френски, Немски, Гръцки, Унгарски, Италиански, Японски, Корейски, Полски, Португалски, Руски, опростен китайски, испански, Шведски, Традиционен китайски, Турски, Украински
Други удобства: ключалка "Кенсингтън", VESA монтиране (100x100 мм)
Съвместимост с Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8.1 / 8 / 7
Възможности за свързване: USB: USB 3.0 x 4 с B.C.1.2
Вход за сигнал: VGA (аналогов), DVI-Dual Link (цифров, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1
Вход за синхросигнал: Отделна синхронизация, Синхронизация по зеленото
Аудио (вход/изход): Звуков вход за PC, Изход за слушалки
Захранване: ЕКО режим: 31,5 W (обикн.)
Режим включено: 55 W (обикн.) (метод на изпитване EnergyStar 6.0)
Режим готовност: < 0,5 W (обикновено)
Режим изключено: < 0,3 W (обикновено)
Светодиоден индикатор на захранването: Включено – бяло, Режим на готовност – Бяло (мигащо)
Електрозахранване: Вградено, 100-240 V променлив ток, 50-60 Hz
Стойка: Регулиране на височината: 180 мм
Ос на въртене: 90 градуса
Шарнирен: -170/+170 градуса
Наклон: -5/20 градуса
Сертификати: Одобрения от регулаторните органи: CE маркировка, FCC Class B, BSMI, KCC, E-standby, ICES-003, KC, J-MOSS, cETLus, EPA, TUV/GS, TUV Ergo, TCO 6.0, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO, KUCAS, УКРАИНСКИ, PSE, CECP, WEEE
Размер:  Изделие със стойка (макс. височина): 742 x 657 x 270 мм
Изделие без стойка (мм): 742 x 438 x 61 мм
Опаковка в мм (ШxДxВ): 970 x 526 x 224 мм
Тегло: Изделие със стойка (кг): 10,90 кг
Изделие без стойка (кг): 7,94 кг
Изделие с опаковка (кг): 15,20 кг
Цвят: Черен

 

Гаранция: 24 месеца

Видео

Philips BDM3275UP

Документи
* За да изтеглите файл, натиснете с десен бутон на мишката върху връзката и изберете "Save Target Аs..." или "Save Link As..." от падащото меню!
Доставка
Този продукт се доставя само с предварителна поръчка.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след предварителна заявка от клиента.
За повече информация относно времето за доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !