Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Controler wireless DualSense Gamepad wireless, Galactic Purple pentru PS5, Violet

  • Tip: Gamepad
  • Compatibil: Sony Playstation 5
  • Producator: SONY
  • Numar catalog: 491232
  • EAN: 711719728894
PRET: 39510lei
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
Informatie

Controler wireless DualSense pentru Gamepad, Galactic Purple pentru PS5, Violet

Controler wireless DualSense pentru Gamepad, Galactic Purple pentru PS5, Violet

Feedback tangibil
Simțiți feedback adaptativ din punct de vedere fizic la acțiunile dvs. în timpul jocului, cu declanșatoare duble care înlocuiesc zgomotul tradițional al motoarelor. În mâinile tale, aceste vibrații dinamice pot simula senzația de orice, de la mediu până la recul diferitelor arme.

Declanșatoare adaptive
Experimentați diferite niveluri de putere și tensiune în timp ce interacționați cu echipamentele și mediile de joc. De la tragerea de sforile din ce în ce mai strânse până la trântirea frânelor unei mașini cu viteză, te simți conectat fizic la acțiunile tale de pe ecran.

Găsește-ți vocea, împărtășește-ți pasiunea
Microfon și mufă pentru căști încorporate
Conversați cu prietenii online3 folosind microfonul încorporat – sau conectând căști la mufa pentru căști de 3,5 mm. Activați și dezactivați cu ușurință captura vocală în momentele importante cu ajutorul unui buton dedicat pentru dezactivare.

Butonul de creare
Capturați și difuzați3 cele mai emblematice momente de joc cu butonul de creare. Bazându-se pe succesul revoluționarului butonul SHARE, butonul de creare oferă jucătorilor mai multe modalități de a crea conținut de joc și de a-și transmite aventurile în direct în întreaga lume.


Mai multă comoditate
Preluați controlul cu un design evoluat în două tonuri care combină un aspect iconic, intuitiv cu stick-uri îmbunătățite și o bară luminoasă reproiectată.

Funcții familiare
Controlerul wireless DualSense™ păstrează multe dintre caracteristicile DUALSHOCK 4, revenind pentru o nouă generație de joc.

Baterie încorporată
Încărcați și jucați acum prin USB Type-C

Difuzor încorporat
Jocurile selectate intră într-o nouă dimensiune cu efecte sonore de fidelitate mai mare care izbucnesc de la controler.

Senzor de mișcare
Aduceți controlul intuitiv al mișcării în jocurile acceptate cu accelerometrul și giroscopul încorporate.

Livrare