Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Scaun de joc Malatec, negru / roșu, 8979

  • Culoare: Negru/Rosu
  • Tip: Scaune Gaming
  • Producător: Malatec - pentru a adăuga
  • Producator: Malatec
  • Numar catalog: 248716
  • EAN: 5900779934191
PRET: 59830lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
12
luni garantie
compara pret
Informatie

Scaun de joc Malatec, negru / roșu, 8979

Scaun de joc Malatec, pivotant, negru / roșu, 8979

Caracteristici

Scaunul are capacitatea de a regla înălțimea scaunului, precum și un spătar reglabil. Indiferent de înălțimea utilizatorului, el se va potrivi tuturor. Funcționează excelent atât pentru jucătorul mai în vârstă, cât și pentru student. Abilitatea de a devia în orice poziție permite o utilizare confortabilă și adecvată în timpul jocului, dar nu numai - ideală pentru multe ore de lucru - scaunul va asigura o poziționare corectă a coloanei vertebrale, după ce am selectat poziția potrivită o putem bloca apăsând maneta în jos . Dacă utilizatorul dorește un moment de relaxare, trebuie doar să vă sprijiniți și să nu blocați maneta, acest lucru va permite legănarea, asigurând în același timp o circulație sanguină adecvată și, de asemenea, reduce tensiunea musculară. Folosind diversiunea, putem folosi și fotoliul pentru a viziona filme etc. Tetiera extensibilă și rabatabilă, ascunsă sub scaun, oferă confort și îmbunătățește circulația sângelui în picioare. Profilul special al găleatei înseamnă că scaunul se așează extrem de confortabil și oboseala nu este la fel de vizibilă ca la modelele obișnuite și mai simple de scaune. Un avantaj suplimentar sunt cele 2 perne - sub cap și sub coloana vertebrală, care ameliorează în mod eficient regiunea cervicală și lombară. Pernele sunt pe curele fixate cu un "clic", asigurând stabilitate. Nu se mișcă și, de asemenea, vă permit să le așezați la o înălțime confortabilă. Capacul scaunului poate fi îndepărtat și spălat la temperaturi scăzute, astfel încât păstrarea acestuia în stare perfectă nu este o problemă. Partea de jos a scaunului de joc este o bază stabilă cu 5 spițe, cu suporturi pentru picioare antiderapante și roți din silicon antiderapante.

Utilizarea roților din silicon înseamnă că podeaua nu este expusă la zgârieturi și covorul rămâne intact. De asemenea, elimină utilizarea unor tampoane greoaie care nu sunt ușor de curățat și care arată urât după un timp. Roțile din silicon fac suprafața sigură și ușor de mișcat. Când majoritatea oamenilor își regenerează puterea înainte de a doua zi, jucătorul nu pierde nicio clipă și trece prin niveluri noaptea - ROȚILE NOASTRE îi vor face pe ceilalți membri ai gospodăriei să nu audă zgomot care le-ar putea perturba somnul.

Scaunul este fabricat dintr-un material durabil, neted și ușor de curățat. produsul va dura cu siguranță mult timp.

Fotoliul are un aspect interesant și atractiv. Este menținut într-un stil sportiv. Manopera atentă și finisajul estetic cu atenție la detalii îi conferă, fără îndoială, valoare.

Scaunul de joc gros este o idee excelentă de cadou atât pentru băieții mici, cât și pentru cei mari!

Roți din silicon

Utilizarea roților din silicon înseamnă că podeaua nu este expusă la zgârieturi și covorul rămâne intact. De asemenea, elimină utilizarea unor tampoane greoaie care nu sunt ușor de curățat și care arată urât după un timp. Roțile din silicon fac suprafața sigură și ușor de mișcat. Când majoritatea oamenilor își regenerează puterea înainte de a doua zi, jucătorul nu pierde nicio clipă și trece prin niveluri noaptea - ROȚILE NOASTRE îi vor face pe ceilalți membri ai gospodăriei să nu audă zgomot care le-ar putea perturba somnul.

Inclinare reglabilă cu cheie

Scaunul are capacitatea de a se înclina în orice poziție, ceea ce va permite o utilizare confortabilă și adecvată în timpul jocului, dar nu numai - va fi ideal pentru multe ore de lucru - scaunul va asigura poziționarea corectă a coloanei vertebrale, odată ce ați ales dreapta poziția, puteți să o blocați, împingeți maneta în jos. Dacă utilizatorul dorește un moment de relaxare, trebuie doar să vă sprijiniți și să nu blocați maneta, acest lucru va permite legănarea, asigurând în același timp o circulație sanguină adecvată și, de asemenea, reduce tensiunea musculară. Folosind diversiunea, putem folosi și fotoliul pentru a viziona filme etc.

Perne suplimentare și suport pentru picioare extensibil

În plus față de profilul special al găleatei, scaunul are încă 2 perne suplimentare: sub cap și sub coloană vertebrală, care ameliorează în mod eficient gâtul și regiunea lombară; pernele sunt pe curele fixate cu un "clic", asigurând stabilitate; nu vă mișcați și vă permite, de asemenea, să le reglați la o înălțime confortabilă. În plus, scaunul are un suport de picioare extensibil, rabatabil, ascuns sub scaun, oferă confort și îmbunătățește circulația sângelui în picioare. Poziția corectă minimizează oboseala fizică și elimină durerile musculare cauzate de poziționarea incorectă. Ai grijă de sănătatea ta și a copilului tău!

Buget, dar cu un aspect atractiv

Fotoliul are un aspect interesant și atractiv. Este menținut într-un stil sportiv, de obicei masculin. Manopera atentă și finisajul estetic cu atenție la detalii îi conferă, fără îndoială, valoare. Scaunul are un scaun larg cu o găleată, care va oferi libertate și confort în timpul utilizării. Mare pentru sprijinirea utilizatorului în timpul jocurilor extreme. Scaunul folosește și cotiere antiderapante rezistente la deformare; permit un sprijin confortabil, reducând durerea la cot, precum și oboseala coloanei vertebrale. Capacul scaunului poate fi îndepărtat și spălat chiar și la temperaturi scăzute, datorită căruia păstrarea acestuia în stare perfectă nu este o problemă. Produsul are certificate SGS și CE, care confirmă cea mai înaltă calitate a produsului.

Specificații

Certificate CE, SGS
Material Metal, spumă EPE, piele ecologică
Roți Silicon
Capacitate maximă 180 kg.
Dimensiuni generale (lungime / lățime / înălțime) 124/63 / 63cm
Greutate 19,5 kg.
Greutate cu ambalaj 19,8 kg.
Culoare Negru și roșu

Livrare