За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Джойстик Logitech X56 HOTAS Контролер

  • Основен Цвят: Черен
  • Интерфейс: USB
  • Предназначен за: PC
  • Съвместимост с: PC
  • Съвместим с Windows: 7, 8.1, 10
  • RGB подсветката
  • производител: Logitech
  • каталожен номер: 188301
  • EAN: 5099206076778
ЦЕНА: 59260лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
12
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Джойстик Logitech X56 HOTAS Контролер

Джойстик Logitech X56 HOTAS Контролер

 

 

 

  • Шест степени на свобода: Системата X56 има оптимални аналогови мини лостове с контролиран палец, които осигуряват четири други контролни оси и също функционират като бутони
  • VR-приятелски: X56 HOTAS поставя джойстиците в ръцете ви, като го прави подходящ за игри и HMD дисплеи на слушалки за виртуална реалност
  • Персонализиращ RGB: Както в пълен въздушен бой, така и на път да кацне на космическата станция, X56 създава приключенската среда, необходима за оптималното изживяване
  • Регулируема точност: Благодарение на комбинацията от безконтактни сензори за ефект на Хол върху 16-битовата ос на спойлерите и кормилото и регулируемата система за пружинно напрежение
  • Два независими ускорители: Двата ускорителя са подходящи за двумоторни самолети и още по-подходящи в бойни ситуации, при които основният двигател се повреди
  • Съвместимост: Съвместим с популярни компютърни програми за симулация на полети, включително FSX - Flight Simulator X, X-Plane 10 и Prepar3D

Прогресивно регулируемо ускорение

Прогресивната функционалност на дроселната част подобрява реакцията на самолета. Блокерите (физически маркери, които показват къде се задейства определено действие) опростяват празен ход, след изгаряне и обратно управление на тягата. Друга персонализирана функция на X52 Professional е копче за регулиране на ротационното напрежение, което ви позволява да изберете съпротивлението на дросела, за да отговаря на вашия начин на летене.

Управление на кормилото с 3D торсионна ос

Управлението на въртящия се кормил на джойстика добавя друго измерение на управлението към симулирания полет. Ако предпочитате по-традиционното управление, превключвателят за блокиране на кормилото деактивира възможностите за усукване и ограничава въвеждането на данни на оси X и Y, идеално за използване с педали за полетни кормили Logitech G (продава се отделно)

Ефективен софтуер за програмиране

Със софтуера за сваляне можете да създадете свои собствени профили за аерокосмически симулации. Използвайки три опции за режим и превключвател с розово превключване, ще имате още по-голям контрол за всички 7 оси, 3 селектора за изглед, микро лост за мишка и 19 програмируеми бутона с три програмируеми LED цвята за всеки бутон. И напредналите потребители могат да използват SDK комплект за сваляне, за да създадат свои собствени взаимодействия на многофункционалния LCD.

 

Описание на продукта

Обновеният X56 има дискретно сиво и черно покритие и интериори, които отразяват изискванията на общността за симулационни игри. Може да се очаква подходящо изживяване както за тези, които търсят Plug and Play игри, така и за професионалисти на програмирани симулации до последния детайл. Създаден с цел оптимизиране на VR игралното изживяване и възраждането на жанра за пространствена симулация, Logitech G предлага X56 HOTAS. Това е изключителен пример за пълен контрол, включващ мини аналогови пръчки, управлявани с палец, RGB осветление, 16-битов спойлер и кормило, 189 програмируеми контрола.

Съдържание на кутията

• Дръжка за лост X56 • Ръкохватка за лост X56 • Разстояние между опорите за длани • Ускорител X56

 
Марка Logitech
серия X56 HOTAS
Тегло на продукта 2,28 кг
Размери на продукта 18,5 x 22,5 x 26,6 cm
Номер на модела на продукта 945-000059
цвят черно
Волтаж 1,5 волта



Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк