Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Ochelari de realitate virtuală Oculus Quest 2 64GB All-in-one, alb

  • Destinate pentru: PC
  • Greutate: n/a
  • Producator: OCULUS
  • Numar catalog: 219938
  • EAN: 815820021339
PRET: 199480lei
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
12
luni garantie
Informatie

Ochelari de realitate virtuală Oculus Quest 2 64GB All-in-one, alb

 

Ochelari de realitate virtuală Oculus Quest 2 64GB All-in-one, alb

 

Caracteristici

 

NOUA GENERAȚIE DE DISPOZITIVE VR ALL-IN-ONE CU ÎNTREBAREA 2

Oculus Quest 2 este conceput pentru a face lumea virtuală să se adapteze la mișcarea corpului dvs., permițându-vă să explorați jocuri și experiențe inspiraționale cu libertate de neegalat fără computer sau consolă. Rămâneți concentrat datorită ecranului uimitor, care are cu 50% mai mulți pixeli decât vechiul Quest. Controlerele Touch reproiectate au o ergonomie îmbunătățită și controale intuitive care vă transportă gesturile, mișcările sau acțiunile direct către BP. Puteți chiar să vă conectați casca BP la un computer de joc cu ajutorul cablului Oculu Link pentru a accesa sute de titluri de jocuri și experiențe BP pentru computer. Quest 2 vă permite, de asemenea, să vă aduceți prietenii în acțiune. Mulțumită Live Casting, puteți împărtăși experiențele dvs. BP cu oamenii din jur. Sau vă puteți întâlni prietenii în lumile BP pentru a lupta în competiții multiplayer sau doar pentru a petrece ceva timp împreună. Cu Oculus Quest 2 nu există un sfârșit al lucrurilor pe care le poți juca, crea sau descoperi în lumea virtuală.

PROCESOR MAI BUN PENTRU O GRAFICĂ MAI BUNĂ

VORBITORI INTEGRATE PENTRU SUNET KINEMATIC 3D POZITIONAL

Cu Quest 2 puteți obține cele mai bune beneficii din fiecare moment cu un procesor super-rapid și afișaj cu cea mai mare rezoluție. Indiferent dacă navigați în galaxii adânci sau explorați realități fermecate, aveți puritatea și confortul pentru a descoperi fiecare detaliu. Bucurați-vă de o rezoluție incredibilă de 1832 x 1920 pixeli pe fiecare ochi. Cu o claritate sporită, puteți rămâne concentrat, indiferent dacă vă deplasați sau stați nemișcat.

Lăsați lumea să devină jocul vostru

Luați-vă prietenii cu voi în lumea BP prin transmiterea imaginii din ochelari direct pe un televizor compatibil sau o aplicație mobilă Oculus Quest. Quest 2 are nevoie de un profil Facebook pentru a vă putea conecta, ceea ce face mai ușor să vă întâlniți cu prieteni în BP și să descoperiți noi comunități din întreaga lume. Puteți explora ca dvs. sau puteți alege un nume nou prin crearea unui profil BP unic.

Controlerele Oculus Touch reproiectate vă transportă mișcările direct către BP cu ajutorul comenzilor intuitive. Luați BP-ul în mâini și, împreună cu urmărirea manuală de ultimă generație, explodați, tăiați și faceți-vă drum prin vasta bibliotecă de jocuri și experiențe Oculus Quest.

UȘOR să vă ajustați ÎNCERCAREA OCULUSĂ 2

Bucurați-vă de un BP care este gata când sunteți. Fără computer sau consolă. După ce ați configurat aplicația pentru smartphone Oculus, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a explora lumi virtuale doar cu ochelari și controlere. Este necesar un profil Facebook. Aveți nevoie de o conexiune la internet wireless și de o aplicație pentru smartphone Oculus pentru a vă configura dispozitivul.

 

Dimensiuni produs: 15 x 30 x 35 cm; 1,8 kilograme

Livrare