Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Cameră de acțiune sportivă GoPro Hero 9, neagră

  • Producator: GoPro
  • Numar catalog: 219983
  • EAN: 818279025057
PRET: 211480lei
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
24
luni garantie
Informatie

Aparat de fotografiat sport GoPro Hero 9, negru

 

 

Caracteristici

 

Dintr-o privire

Mai multă forță. Mai multă claritate. Mai multă stabilitate. Inovatorul HERO9 Black are un senzor exclusiv de 23,6MP pentru videoclipuri de 5K și fotografii uimitoare de 20MP. HERO9 Black acceptă HindSight și streaming live, precum și modul Webcam7. Cu HyperSmooth 3.0, editare încorporată și cu 30% mai multă durată de viață a bateriei pentru mai mult decât orice altceva - Modurile disponibile, inclusiv ultra-wide Max Lens Mod, Light Mod, Display Mod și Media Mod, vă extind și mai mult posibilitățile creative. Suportă 45 de accesorii compatibile, încărcare rapidă cu încărcare cu până la 35% mai rapidă și se conectează la dispozitive mobile prin intermediul aplicației GoPro!

Atâția pixeli ...!

Realizați videoclipuri uimitoare cu rezoluții de până la 5K, potrivite pentru fotografii extrem de detaliate! Cu un nou și puternic senzor de 23,6 megapixeli, HERO9 Black pentru claritate realistă a imaginii! Faceți fotografii clare și profesionale cu rezoluție de 20MP. Datorită SuperPhoto, HERO9 Black poate selecta automat cea mai bună procesare a imaginii pentru un rezultat final excepțional!

Afișaj frontal + ecran tactil spate

Noul ecran tactil din spate, mai mare, cu zoom tactil al HERO9 Black și noul orbitor afișaj frontal facilitează încadrarea și oferă control intuitiv al camerei! Încadrați-vă fotografiile, redați fotografiile anterioare și faceți clic pe selfie-uri în modul HERO.

Procesare dinamică cu o mulțime de instrumente!

HindSight este o nouă funcție puternică, care începe să capteze videoclipuri cu 30 de secunde înainte de a apăsa înregistrare! Cu LiveBurst veți înregistra ce se întâmplă cu 1,5 secunde înainte de primul și după ultimul cadru! Suportă, de asemenea, videoclipuri Slo-Mo 8x cu stabilizare HyperSmooth 3.0, Video Night Lapse pentru 4K uimitor, videoclipuri 2.7 4: 3, 1440p sau 1080p în serile întunecate. De asemenea, oferă orientare portret și temporizator pentru fotografii perfecte de portret sau de grup cu captură automată. Suportă, de asemenea, TimeWarp 3.0, Captură programată și Durată Captură!

O varietate de moduri de fotografiere!

Blocați cadrul pe orizontală cu stabilizare neclintită cu Max Lens Mod sau luminați subiectul cu Light Mod. Dacă doriți să activați microfoane și chiar mai multă conectivitate, trebuie doar să aplicați Media Mod și să vă personalizați platforma

Baterie durabilă și carcasă durabilă!

Cu o durată de viață a bateriei cu 30% mai mare, datorită capacității uriașe de 1720mAh. Cu un corp extrem de puternic, potrivit pentru fotografiere în condiții extreme și rezistență la apă de până la 20 m.!

Vă recunoaște vocea, precum și fiecare gest!

HERO9 Black recunoaște zâmbetele, clipiturile și alte gesturi. Aplicația GoPro procesează în mod inteligent cele mai bune fotografii și videoclipuri pentru povești video uimitoare! Acesta acceptă 14 comenzi vocale și puteți porni sau opri camera cu o singură comandă! HERO9 Black recunoaște engleza, chineza (mandarina), franceza, germana, italiana, japoneza, coreeana, portugheza (BR), rusa, spaniola (UE și NA) și suedeza!

 

Tipul de înregistrare Cameră de 5K

Senzor

 
Tipul senzorului CMOS

Video

 
Rezoluție video maximă 5210 x 2880
FPS la max. rezoluţie 30 de cadre / sec

Opțiuni de fotografiere

 
Stabilizator de imagine da
Rezoluție maximă pentru fotografii 20 Mpix

Ecran

 
Afişa da
Tipul de afișare Afișare color
Dimensiunea afișajului 2,27 inch
Ecran rotativ Nu

Carduri de memorie compatibile

 
securitate digitala Nu
SDHC Nu
MicroSD da
MicroSDHC da
Memory Stick Pro Duo Nu
Memory Stick Micro Nu

Concluzii

 
USB da
Iesire HDMI Nu
Iesire AV Nu

Dimensiuni

 
Dimensiunea camerei 71 x 55 x 33,6 mm
Greutatea camerei 158 g

Mai mulți parametri

 
Aparat foto impermeabil da
Wi-Fi încorporat da
Lampă Nu
Livrare