За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет Amazon Fire HD 8 Kids Pro, 10то поколение, 8 инча HD, 32 GB, Черен

Таблет Amazon Fire HD 8 Kids Pro таблет, 10то поколение, 8 инча HD, 32 GB, Черен
Безплатна доставка
  • Процесор: Quad-Core / 2.00 GHz
  • RAM Памет: 2GB
  • Твърд диск: 32GB
  • Размер Дисплей: 8
  • Цвят: Черен
  • Вграден 3G/4G приемник: Не
  • производител: Amazon Kindle
  • каталожен номер: 266667
  • EAN: 840080517209
ЦЕНА: 23900лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 29.03.2024 - 01.04.2024
12
месеца гаранция
безплатна доставка
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Таблет Amazon Fire HD 8 Kids Pro, 10то поколение, 8 инча HD, 32 GB, Черен

 Таблет Amazon Fire HD 8 Kids Pro таблет, 10то поколение, 8 инча HD, 32 GB, Черен

Характеристики

Високопроизводителен таблет за деца 6–12г.
С четириядрен процесор, 2 GB RAM, ярък 8” HD дисплей, двойни камери, USB-C (2.0) порт, до 1 TB разширяемо съхранение и 1 година Amazon Kids+.

Родителите могат да бъдат спокойни
Всички таблети Fire Kids Pro се предлагат с 2-годишна гаранция без притеснения и тънък, удобен за деца калъф.Заредено със съдържание за деца в училищна възраст

Те ще намерят своите любими
Amazon Kids+ е абонамент всичко в едно, пълен със забавно и образователно съдържание от National Geographic, Rabbids Coding, LEGO и др.

Толкова много за разглеждане
Ръчно подбрани и подходящи за възрастта, той включва повече от 20 000 книги, Audible книги, филми, телевизионни предавания, песни, приложения и игри, включително повече от 9 000 заглавия за деца на възраст 6 и повече години, с хиляди заглавия на Испански.

Добавете още към микса
Децата могат да поискат повече съдържание от дигиталния магазин, като Netflix, Minecraft, Zoom или електронни книги. Родителите могат да одобряват покупките и изтеглянията, както и да дават достъп до повече съдържание.

Оставете ги да изследват - с ограничения

Децата могат да сърфират независимо, но с предпазни перила
Уеб браузърът е проектиран с вградени контроли, за да помогне за филтрирането на неподходящи сайтове и да ви позволи да блокирате конкретни. Децата също могат да заявяват съдържание от дигиталния магазин, докато родителите одобряват покупки и изтегляния.

Родителите винаги имат контрол
Достъп до лесни за използване контроли в таблото за управление на родителите чрез приложението или уебсайта на Amazon Kids+, за да зададете ограничения и цели, да прегледате историята на употребата и да активирате дигиталния магазин, уеб браузъра и обажданията. Децата нямат достъп до Alexa в Amazon Kids и родителите могат да излязат от Amazon Kids по всяко време, като използват парола. 

Технически характеристики

Дисплей

8” сензорен екран с висока разделителна способност; 1280 x 800 резолюция при 189 ppi, възпроизвеждане на HD видео, с IPS (превключване в равнина) технология

Размер

6,3” x 8,3” x 0,7” (161 mm X 211 mm X 18 mm)

Тегло

19,2 унции (544 грама)

CPU & RAM

Четириядрен: 2,0 GHz с 2 GB RAM

Съхранение

32 GB (24,8 GB достъпно за потребителя) вътрешна памет. Добавете microSD карта за до 1 TB допълнително място за съхранение. Някои приложения може да изискват да са инсталирани на вътрешна памет. Актуализациите на приложения или функции може да повлияят на наличното хранилище.

Живот на батерията

До 12 часа четене, сърфиране в интернет, гледане на видео и слушане на музика. Животът на батерията ще варира в зависимост от настройките на устройството, употребата и други фактори, като сърфиране в мрежата и изтегляне на съдържание. Някои софтуерни функции или приложения могат да намалят живота на батерията.

Време за зареждане

Заредете напълно за по-малко от 5 часа с помощта на USB-C кабел и 5W захранващ адаптер, включени в кутията. Зарежда се напълно за по-малко от 4 часа с 9W захранващ адаптер (продава се отделно) и под 3 часа с 15W захранващ адаптер и USB тип C към C кабел (адаптер и кабел се продават отделно).

Wifi свързаност

Двулентов wifi. Поддържа обществени и частни wifi мрежи или горещи точки, които използват двулентовите 802.11a/b/g/n/ac стандарти с поддръжка на WEP, WPA и WPA2 сигурност с помощта на удостоверяване с парола; не поддържа свързване към ad-hoc (или peer-to-peer) wifi мрежи. Wifi 6 (802.11 ax) в момента не се поддържа. Поддържа мрежи от 2,4 GHz и 5,0 GHz.

4G свързаност

N/A

Пристанища

USB-C (2.0) конектор за зареждане; microSD слот за външно съхранение.

аудио

3,5 мм стерео жак и вграден високоговорител

Сензори

Акселерометър, сензори за околна светлина

Спецификации на камерата

2 MP предни и задни камери със 720p HD видео запис

Услуги за местоположение

Услуги, базирани на местоположението, чрез wifi

Налични цветове

Черно, небесно синьо, Doodle и Intergalactic

Допълнителни функции

Външни контроли на силата на звука, вграден Bluetooth с поддръжка за съвместими с A2DP стерео слушалки, високоговорители, микрофон и поддръжка на LE аксесоари

Функции за достъпност

Екранният четец на VoiceView позволява достъп до по-голямата част от функциите на таблета Fire за потребители, които са слепи или с увредено зрение, използвайки преобразуване на текст в говор или свързан опресняващ се брайлов дисплей. Екранната лупа позволява на зрителите да увеличават и намаляват мащаба и да се движат по екрана. Таблетите Fire включват също настройки за достъпност за затворени надписи, размер на шрифта, текст с висок контраст, инверсия на цветовете, корекция на цветовете и преобразуване на стерео в моно аудио. (Надписите не са налични за цялото съдържание).

Включени в кутията

Fire HD 8 таблет (10-то поколение), Amazon Kid-Friendly калъф със стойка/дръжка, захранващ адаптер Amazon, кабел за зареждане USB-C(2.0), вградена акумулаторна батерия и 1-годишен абонамент за Amazon Kids+ (автоматично се подновява на приложима ставка).

Възрастова група

Възраст 6+. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ – Дребни части. Не е за деца под 3 години.

Поколение

10-то поколение, издание 2020 г

Доставка

Без доставка !

Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк