Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Tabletă Tabletă Amazon Fire HD 8 Kids Pro, a 10-a generație, HD de 8 inchi, 32 GB, negru

  • Procesoare: Quad-Core / 2.00 GHz
  • Memorie RAM: 2GB
  • Memorie de stocare: 32GB
  • Dimensiune Display: 8
  • Culoare: Negru
  • Receiver 3G/4G incorporat: Nu
  • Producator: Amazon Kindle
  • Numar catalog: 266667
  • EAN: 840080517209
PRET: 59610lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 01.04.2024 - 02.04.2024
12
luni garantie
compara pret
Informatie

Tabletă Tabletă Amazon Fire HD 8 Kids Pro, a 10-a generație, HD de 8 inchi, 32 GB, negru

Tabletă Tabletă Amazon Fire HD 8 Kids Pro, a 10-a generație, HD de 8 inchi, 32 GB, negru

Caracteristici

Tableta de inalta performanta pentru copii 6-12 ani.
Cu procesor quad-core, 2 GB RAM, display HD strălucitor de 8”, camere duale, port USB-C (2.0), stocare extensibilă de până la 1 TB și 1 an Amazon Kids +.

Părinții pot sta liniștiți
Toate tabletele Fire Kids Pro vin cu o garanție de 2 ani fără griji și o carcasă subțire, potrivită pentru copii. Încărcate cu conținut pentru copiii de vârstă școlară

Își vor găsi preferatele
Amazon Kids + este un abonament all-in-one, plin de conținut distractiv și educațional de la National Geographic, Rabbids Coding, LEGO și multe altele.

Atât de multe de văzut
Alese manual și adecvat vârstei, include peste 20.000 de cărți, cărți audibile, filme, emisiuni TV, cântece, aplicații și jocuri, inclusiv peste 9.000 de titluri pentru copii cu vârsta de 6 ani și peste, cu mii de titluri spaniole.

Adăugați mai mult la amestec
Copiii pot cere mai mult conținut dintr-un magazin digital, cum ar fi Netflix, Minecraft, Zoom sau cărți electronice. Părinții pot aproba achizițiile și descărcări, precum și pot oferi acces la mai mult conținut.

Lasă-i să exploreze - cu limitări

Copiii pot naviga independent, dar cu balustrade
Browserul web este proiectat cu comenzi încorporate pentru a ajuta la filtrarea site-urilor neadecvate și a vă permite să blocați anumite site-uri. Copiii pot solicita și conținut din magazinul digital, în timp ce părinții aprobă achizițiile și descărcările.

Părinții au întotdeauna controlul
Accesați comenzile panoului de control parental ușor de utilizat prin aplicația sau site-ul web Amazon Kids + pentru a seta limite și obiective, pentru a vedea istoricul utilizării și pentru a vă activa magazinul digital, browserul web și apelurile. Copiii nu au acces la Alexa pe Amazon Kids, iar părinții se pot deconecta oricând de la Amazon Kids folosind o parolă.

Specificații

Afişa

Ecran tactil de înaltă rezoluție de 8”; Rezoluție 1280 x 800 la 189 ppi, redare video HD, cu tehnologie IPS (în plan)

mărimea

6,3 "x 8,3" x 0,7 "(161 mm X 211 mm X 18 mm)

Greutate

19,2 uncii (544 grame)

CPU și RAM

Quad-core: 2,0 GHz cu 2 GB RAM

Depozitare

32 GB (24,8 GB disponibile pentru utilizator) memorie internă. Adăugați un card microSD pentru spațiu de stocare suplimentar de până la 1 TB. Unele aplicații pot necesita instalarea lor pe memoria internă. Actualizările aplicațiilor sau caracteristicilor pot afecta spațiul de stocare disponibil.

Durata de viata a bateriei

Până la 12 ore de citit, navigare pe internet, vizionare videoclipuri și ascultare de muzică. Durata de viață a bateriei va varia în funcție de setările dispozitivului, de utilizare și de alți factori, cum ar fi navigarea pe web și descărcarea de conținut. Unele funcții sau aplicații software pot reduce durata de viață a bateriei.

Timp de incarcare

Încărcați complet în mai puțin de 5 ore folosind cablul USB-C și adaptorul de alimentare de 5W incluse în cutie. Se încarcă complet în mai puțin de 4 ore cu adaptorul de alimentare de 9 W (vândut separat) și în mai puțin de 3 ore cu adaptorul de alimentare de 15 W și cablu USB tip C la C (adaptorul și cablul vândute separat).

Conectivitate Wifi

WiFi dublu. Suportă rețele wifi publice și private sau hotspot-uri care utilizează standarde 802.11a/b/g/n/ac dual-band cu suport pentru securitate WEP, WPA și WPA2 prin autentificare prin parolă; nu acceptă conectarea la rețele wifi ad-hoc (sau peer-to-peer). Wifi 6 (802.11 ax) nu este acceptat în prezent. Suportă rețele de 2,4 GHz și 5,0 GHz.

Conectivitate 4G

n / A

Porturi

conector de încărcare USB-C (2.0); Slot microSD pentru stocare externă.

audio

Mufă stereo de 3,5 mm și difuzor încorporat

Senzori

Accelerometru, senzori de lumină ambientală

Specificațiile camerei

Camere frontale și spate de 2 MP cu înregistrare video HD 720p

Servicii de localizare

Servicii bazate pe locație prin wifi

Culori disponibile

Negru, albastru cer, Doodle și Intergalactic

Caracteristici suplimentare

Comenzi externe de volum, Bluetooth încorporat cu suport pentru căști stereo compatibile A2DP, difuzoare, microfon și suport pentru accesorii LE

Caracteristici de accesibilitate

Cititorul de ecran VoiceView permite accesul la majoritatea funcțiilor tabletei Fire pentru utilizatorii orbi sau cu deficiențe de vedere, folosind text-to-speech sau un afișaj Braille revigorant conectat. Lupa permite spectatorilor să mărească și să micșoreze și să se miște pe ecran. Tabletele Fire includ, de asemenea, setări pentru accesibilitatea subtitrărilor, dimensiunea fontului, textul cu contrast ridicat, inversarea culorilor, corecția culorii și conversia audio stereo în mono. (Subtitrările nu sunt disponibile pentru tot conținutul).

Inclus în cutie

Tabletă Fire HD 8 (generația a 10-a), carcasă cu suport/mâner Amazon Kid-Friendly, adaptor de alimentare Amazon, cablu de încărcare USB-C (2.0), baterie reîncărcabilă încorporată și abonament Amazon Kids + de 1 an la tariful aplicabil).

Grupă de vârstă

Vârsta 6+. AVERTISMENT: PERICOL DE strivire - Piese mici. Nu pentru copii sub 3 ani.

Generaţie

Generația a 10-a, ediția 2020

Livrare