За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Таблет - Samsung Tablet GT-N5110 GALAXY NOTE 8.0, WiFI Only, White - GT-N5110ZWABGL

  • Видео Карта: вградена
  • Процесор: Quad-Core Processor /1.6GHz
  • RAM Памет: 2GB
  • Твърд диск: 16 GB
  • Размер Дисплей: 8' (1280 x 800 Pixels)
  • Цвят: Бял
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 42442
ЦЕНА: 64450лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Вълнуващо докосване

• Идеални размери, когато сте в движение
• Режим за четене с S Pen


Запознайте се с новия Note 8.0 - Вашия спътник във всичко, което правите. С отлична свързаност, бърза работа и естествено усещане на S pen, той е с идеалните размери да бъде винаги с Вас, на мига.

Идеални размери, когато сте в движение

Създаден да бъде до Вас във всеки момент на вдъхновение. Представяме Ви новия Note 8.0, създаден за интелигентните, мечтателите, авантюристите и новаторите. Запишете мисълта си, скицирайте идея, организирайте концепциите си и дайте воля на креативността си във всеки момент на вдъхновение. Той пасва удобно в ръката Ви, когато четете в метрото, презентирате или се наслаждавате на филм в леглото.

Режим за четене с S Pen

Все едно четете истинска книга.
Насладете се на хубава книга независимо къде се намирате, благодарение на режима за четене, с който все едно четете истинска книга от хартия. С прекрасния си екран, който е оптимизиран, така че да Ви осигури идеалното осветление и тонове, устройството гарантира удобно четене, независимо от условията на осветяване. А благодарение на възможността да си водите бележки направо с S pen, и то в размер, лесен за държане, четенето никога не е било по-приятно, дори и в движение.

Множество прозорци


Изпълнението на много задачи по време на телефонен разговор е лесно.
Улеснете живота си в движение с помощта на едновременни повиквания и множество прозорци.
Нахвърляйте бележки, използвайте упътвания за маршрути, проверявайте имейли, търсете в глобалната мрежа - правете всичко, което Ви е нужно по време на разговор едновременно, без да се налага да превключвате между различни приложения. Променете местоположението, разширете до цял екран или незабавно затворете произволен прозорец като използвате интелигентните бутони, които се адаптират към положението на S Pen за истински интегрирано изживяване.

S Pen / Air View, Easy Clip, Capture, Quick Command


Вдъхнете живот на идеите си. Щрих по щрих.
S Pen не е обикновен инструмент. Можете да го използватедори за да натискате сензорнитебутони под дисплея за още по-разширени възможности за навигация от преди. Air View Ви позволява да надникнете в произволен файл, като само го посочите. Изрязването става бързо и с прецизността на професионалист, а Quick Command Ви помага лесно да откриете това, което търсите. Честно казано, ще се чудите как досега сте живели без него.

S Planner / Various Sticker, Ръкопис, Бележка, Търсене


Вашият календар, Вашите бележки и Вашият дневник. Всичко на едно място.
Животът е изпълнен с важни събития и моменти, които се помнят дълго - уловете ги без усилие с S Planner. Въвеждайте ръкописно събития и бележки направо в календара си, или запишете мислите си със същинско усещане на химикалка. Можете дори да украсите ръкописните бележки и да ги споделите с приятелите и семейството си.

S Note / 10 шаблона + 3 нови шаблона


Водете си бележки със стил винаги, когато Ви дойде идея и се вдъхновите. Имате хиляди страхотни идеи - S Note ги преобразява и подобрява. Лесно създавайте впечатляващи презентации с подобренията в шаблоните, които помагат на идеите Ви да изпъкнат от останалите.

Инструменти за изразяване / Paper Artist


Създаден за всяко Ваше артистично вдъхновение.
Стимулирайте креативността си с перфектните инструменти на съвременния творец. С Paper Artist постигате напълно ново ниво на артистична изразителност с красиви четки, за да можете да създавате впечатляващи рисунки, картини и илюстрации. С Photo Note запишете спомените си на гърба на цифровите си снимки с S Pen за да създадете същото усещане, както при старите снимки. А с вградените възможности за лесно споделяне, Вашите приятели и семейството Ви могат веднага да се насладят на последните Ви творения.

Мощ и ефективност


Страхотна производителност, която може да поддържа темпото Ви.
Независимо от изискванията Ви, Note ще се справи. С мощен четириядрен процесор и 2GB RAM памет, всичките Ви едновременни задачи, търсене, поточно предаване на данни и игри работят безпроблемно.

Възможности за високоскоростна връзка


Когато и да е. Където и да е. По-бързо от всякога.
Не изоставайте поради бавна връзка. Бъдете винаги в крак с най-новите версии на WiFi Channel Bonding / GPS + Glonass.

4.600 mAh батерия


Производителност, която никога няма да Ви подведе.
Независимо дали сте в офиса, в дома си, в града или извън него, имате нужда от мобилно устройство, което е готово за работа. Правете повече неща по-дълго време с ефективна батерия, която издържа цял ден и цяла нощ. С помощта на S Pen Вие разполагате с повече време (до 14 часа) да правите каквото пожелаете, независимо къде се намирате.
Серия GALAXY NOTE
Софтуер Android 4.1, Jellybean
Размер на дисплея, инч 8.0" (20.32 cm)
Резолюция 1280x800
Процесор 1.6GHz Quad Core
Памет, MB 2048MB
Дисково пространство, GB 16GB
Камера Rear 5MP, Front 1.3MP
Безжична мрежа Wi-Fi Only
Пренос на данни no3G
Цвят White
Размери, mm 211 x 136 x 7.9
Тегло, kg 0.338 kg
Други Music Player; Compatible Music Files, AAC/AAC+/EAAC+, AC-3 Sound: AMR-NB/WB, FLAC, iMelody, MID, MP3, OGG (vorbis), OTA, RTTTL/RTX, SP-MIDI, WAV, WMA, XMF; Audio, Streaming; Ringtones, Polyphonic; MP3/Music Tones
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !