За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Уеб камера с микрофон TRACER PC CAM HD WEB008, TRAKAM46732

  • Интерфейс: USB
  • Основен Цвят: Черен
  • Вид: WEB камера
  • Резолюция: HD 720p
  • Микрофон: Да
  • производител: Tracer
  • промоция : валидна до : изчерпване на количествата
  • каталожен номер: 206492
  • EAN: 5907512865729
ЦЕНА: 2090лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 20.03.2024 за гр. София
Може да е при вас на 20.03.2024 за провинция
24
месеца гаранция
в промоция
30 дни право на връщане
Информация

Уеб камера с микрофон TRACER PC CAM HD WEB008

Уеб камера с микрофон TRACER PC CAM HD WEB008, TRAKAM46732

ОПИСАНИЕ
Търсите ли практично решение, което ще ви позволи свободно да провеждате видео чатове и конференции? Или може би мечтаете за влогърска кариера? Уеб камерата Tracer HD WEB008 е идеалното решение за вас. Устройството гарантира не само висококачествено изображение, но и чист звук - вие не само ще споделите важна информация по време на онлайн среща, но и ще уловите всеки детайл по време на предаване на живо.

• Изображение с HD качество
• ъгъл на гледане на обектива 100 °
• Автокорекция на осветлението
• Вграден микрофон
• Ръчна настройка на фокуса

Изображение с HD качество
Уеб камерата Tracer улавя изображения в HD качество с 30 кадъра в секунда, така че не е нужно да се притеснявате за остротата и богатството на детайлите. Независимо дали хоствате уебинар, видеоконференция или разговаряте с приятели, съдържанието ще бъде представено на вашите събеседници в добро качество и живи, естествени цветове.

Широк ъгъл на гледане
Ъгълът на видимост на уеб камерата Tracer е 100 °, което означава, че тя ще улови не само вас, но и част от средата, в която записвате. Вече не трябва да се притеснявате за качеството на вашата онлайн презентация, уеб камерата на Tracer ще се погрижи вашата аудитория да види точно това, което искате да предадете.

Добро качество при всяко осветление
Облачен ден с лошо осветление? Вече не трябва да се притеснявате за суровите условия на запис. Автоматичната корекция на осветлението на уеб камерата Tracer се адаптира към ситуацията, предоставяйки по-ярки изображения с по-добър контраст. Сега видео разговорите в дъждовен есенен следобед няма да са проблем за вас. Благодарение на ръчната настройка можете точно да регулирате остротата на изображението според вашите нужди.

Гъвкаво устройство
Уеб камерата Tracer WEB008 е снабдена с вграден микрофон, който ще осигури добра комуникация с вашия събеседник и ще ви позволи да провеждате бизнес конференции у дома. Устройството има USB вход, което го прави съвместим с всеки настолен и преносим компютър. Дългият 1,5 м кабел гарантира безопасно свързване и използване.
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Дължина на кабела: 1,5
Микрофон: Да
Зрителни ъгли: H-70 / D-100 / V-60c
Захранване (V): USB DC 5V
Фокусиращ начин: Ръчен фокус
Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !