Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Игра Sony Hidden Agenda за PlayStation 4

  • Съвместимо: Sony Playstation 4
  • Жанр: Strategy
  • производител: Game
  • каталожен номер: 132940
  • EAN: 711719934561
Информация

Игра Sony Hidden Agenda за PlayStation 4

 

Игра Sony Hidden Agenda за PlayStation 4

На кого да се довериш?

Ще устоиш ли на психическото напрежение, докато издирваш най-търсения убиец ‘Trapper’? Използвай смартфона си и внимателно подбирай всеки ход. Всяко решение има влияние върху изхода на играта. Заглавието излиза ексклузивно за PS4 и е част от поредицата PlayLink. Разработчик е Supermassive Games (създателят на Until Dawn), така че напрегнатото очакване и страховитите моменти, са гарантирани.

Тази зловеща история, започва доста интригуващо и зривоопасно! Вземи петима твои приятели, с които да си разпределиш задачите. Дали ще работите в екип или ще бъдете врагове?  Влиянието е сила! Всяко предприето действие, може да промени изхода на играта... Колко далеч можеш да стигнеш, за да осъществиш намеренията си? 

 

  • Иновативен и достъпен: като игра PlayLink, скритата програма позволява на хората да участват с използването на мобилни устройства като контролери
  • Групова игра: Това наистина е страхотно социално изживяване, предназначено да се играе с група приятели; Представете си филмова вечер, в която се събирате, за да се насладите на трилъра и историята се променя въз основа на избора, който всички правите
  • Избор и последица: Илюстрирана от механика Ripple Effect, скритата програма е разклонена история, която поставя избор и последица в основата на геймплея; всяко решение, което направите, има последствие, което влияе на историята по някакъв начин;Как ще завърши? Ще видиш. 
  • Режими: С два режима на игра за различни поводи историята може да се ползва едновременно съвместно и конкурентно; или да играете заедно, вземайки съвместни решения за това как историята ще изкара или да играе срещу вашите приятели чрез отбелязване на точки, базирани на Скрити дневници.
Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.