Използваме бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки във вашето устройство. Разбрах!

Конзола Sony PlayStation 4 500GB Slim + Игра Uncharted 4: A Thiefs End

  • Конзола: PlayStation 4
  • Вградена памет: 500GB
  • В комплект с игра/и: Да
  • Цвят: Черен
  • Камера в комплекта: Не
  • производител: SONY
  • каталожен номер: 90676
Информация

PlayStation 4 Slim

Конзола от ново поколение. Върхова точка в игралните технологии. Нов опростен дизайн. Бърза доставка. Супер цени. Виж нашите оферти в Mallbg.

Sony PlayStation Slim 500 GB е спираща дъха гейминг система, която ще увеличи възможностите на най- успешната конзола от ново поколение в името на едно уникално игрово преживяване. Вдъхновена от геймърите, Sony PlayStation Slim е върхова точка в игралните технологии, а огромното дисково пространство те освобождава от нуждата да триеш игрите. Новата конзола е функционално почти идентична с оригиналния PS4, но с нов опростен дизайн, който я прави по- малка и тънка. PS4 Slim е повече традиционална тънка подобрена конзола като тези, наблюдавани от всички предишни конзоли, в същото време, тя е с 30% по - малка от предшественика си, по - лека и стилно изработена.

Uncharted 4: A Thief's End

Конзола от ново поколение. Върхова точка в игралните технологии. Нов опростен дизайн. Бърза доставка. Супер цени. Виж нашите оферти в Mallbg.

Нейтън Дрейк привидно е оставил зад гърба си преследването на съкровища, но не може да откаже помощ на брат си Сам, който се опитва да спаси собствения си живот и му предлага приключение, което не е за изпускане. Настоящето ще постави на изпитание принципите и решителността на Нейтън в името на тези, които обича. Следващата цел е дълбоко в горите на Мадагаскар - пиратската утопия Libertalia и отдавна изгубеното съкровище на капитан Хенри Ейвъри. Uncharted е една от най- качествените и успешни приключенска поредица на Sony. Тя се завръща с невиждана визия от ново поколение. Дали това ще бъде краят на един крадец или ново начало за него?

Кутията включва:
Конзола Playstation 4 Slim 500GB
Безжичен контролер DualShock 4
HDMI кабел
Захранващ кабел
Свързан моно хедсет
USB кабел
Игра Uncharted 4: A Thief's End

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype или ICQ.