Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Флаш памет SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 32 GB, read speed: up to 100 MB/s, SDCZ48-032G-U46

  • Интерфейс: USB 3.0
  • Тип: USB Flash памет
  • Капацитет: 32GB
  • Цвят: Черен
  • производител: SanDisk
  • каталожен номер: 125248
ЦЕНА: 1290лв с ДДС
Количество:
Този продукт се доставя само с предварителна поръчка. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след  предварителна заявка от клиента.За повече информация относно времето за доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
60
гаранция
Информация

Флаш памет SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 32 GB, read speed: up to 100 MB/s

Флаш памет SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 32 GB, read speed: up to 100 MB/s, SDCZ48-032G-U46

Флаш устройството SanDisk Ultra USB 3.0 комбинира по-бързи скорости на данни и щедър капацитет в компактен, стилен пакет. Прекарайте по-малко време в чакане и прехвърляне на файлове на устройството до десет пъти по-бързо, отколкото при стандартно USB 2.0 устройство. С капацитет на съхранение до 256 GB устройството може да побере най-големите ви медийни файлове и документи.

ПРЕМЕСТЕТЕ ФАЙЛОВЕТЕ БЪРЗО С ПО-БЪРЗИ СКОРОСТИ НА ТРАНСФЕР

С скорости на трансфер до 100 МБ / сек. Flash дискът SanDisk Ultra USB 3.0 намалява времето, през което ще изчакате файловете да се преместят от флаш устройството в компютъра. Активирано за USB 3.0, това бързо устройство ви позволява да прехвърляте и съхранявате големи файлове до десет пъти по-бързо от USB 2.0 устройства.

SanDisk Ultra USB 3.0 флаш устройство може да побере всички ваши любими медийни и важни документи, включително и снимки с висока резолюция, MP3, филми, презентации и графични файлове.

СТИЛЕН, ПРЕНОСИМ ДИЗАЙН

С лекия си черен дизайн, Flash дискът SanDisk Ultra USB 3.0 е толкова стилен, колкото и практичен. Това компактно и преносимо устройство може лесно да се движи с вас в джоб или чанта.

 

Характеристики
Type USB III Drive
Series Ultra
Size 32 GB
Reading speed 100 MB/s
Color Black
Extras Firewall софтуер
Warranty 5 години

Доставка
Този продукт се доставя само с предварителна поръчка.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след предварителна заявка от клиента.
За повече информация относно времето за доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.