За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

24портов Gigabit L2 управляем комутатор TPLink T2600G 28TSDC с 4 SFP слота и DC, T2600G-28TS-DC_VZ

  • Тип: Managed Switch
  • Скорост LAN: 10/100/1000Mbps
  • Брой LAN Портове: 24
  • Допълнителни LAN Портове: 4 x 1G SFP
  • производител: TP-Link
  • каталожен номер: 238207
ЦЕНА: 47110лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
60
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

24портов Gigabit L2 управляем комутатор TPLink T2600G 28TSDC с 4 SFP слота и DC

 

Преглед
JetStream T2600G-28TS-DC  на TP-Link предлага висока производителност и мощни  L2 и L2+ характеристики като статично рутиране, QoS от корпоративно ниво, разширени стратегии за сигурност и пакет от ISP функции. Функциите за обвързване по IP-MAC-порт (IMPB) и Списък за контрол на достъпа (Access Control List, ACL) защитават от броудкаст буря, ARP и DoS атаки и др. . Качество на услугата (QoS, L2 до L4) предоставя разширени възможности за управление на трафика, за да придвижвате вашите данни по-плавни и по-бързо.  OAM и DDM функциите помагат да се улесни управлението на мрежата. Нещо повече, лесните за използване интерфейси за уеб управление, заедно с CLI, SNMP и Dual Image означават по-бърза настройка и конфигуриране с по-малко време на откази.  Управляемият комутатор TP-Link JetStream L2+ T2600G-28TS-DC предлага надеждно, защитено решение за бизнеса, за университетския кампус или за ISP мрежите.

Защитени мрежи
T2600G-28TS-DC осигурява обвързване по IP-MAC-порт, защита на портовете, Storm контрол и DHCP снупинг, които защитават от броудкаст бури, ARP атаки и др. Той също може да защити от  DoS атаки по-лесно отвсякога. Освен това, функцията Списъци за контрол на достъпа ограничават достъпа към чувствителните мрежови ресурси като отказват пакети базирани на МАС адрес на източник и дестинация, IP адрес, TCP/UDP портове и дори VLAN ID. Нещо повече, комутаторът поддържа 802.1X автентификация, която се използва заедно с  RADIUS/Tacacs+ сървър, за да изисква информация за автентификация преди разрешаване на достъп до мрежата.

Разширени QoS функции
Интегрирането на услуга за глас, данни и видео в една линия на трафик може да гарантира, че гласът и видеото ще бъдат винаги ясни, плавни и без смущения с помощта на разнообразие от средства, включващи IP или MAC адрес, номер на TCP или UDP порт и др. Заедно с Voice VLAN, гласовите приложения могат да се радват на плавна производителност.

Изобилие от L2 и L2+ функции
T2600G-28TS-DC поддържа пълна гама L2 функции, включително 802.1Q VLAN, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Протокол за управление на линк агрегация и  802.3x Flow Control. Освен това, комутаторът преслага разширени функции за поддръжка на мрежата като  Loopback Detection, кабелна диагностика и IGMP снупинг. IGMP снупинг гарантира, че комутаторът интелигентно препраща мултикаст потока само към подходящите абонати, докато IGMP регулиране и филтриране ограничават всеки абонат на ниво порт за предотвратяване на неоторизиран достъп до мултикаст. Нещо повече, T2600G-28TS-DC поддържа L2+ функционално-статично рутиране, което е опростен начин за осигуряване на сегментация на мрежата с вътрешно рутиране чрез комутатора и помага по-ефективно да се използва мрежовият трафик.

ISP функции
T2600G-28TS-DC поддържа пакет от ISP функции като 802.3ah OAM, DDM, sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion, IGMP автентификация и др. Функциите 802.3ah OAM и Device Link Detection Protocol (DLDP) могат да подобрят следенето и отстраняването на повреди в Ethernet мрежите, като улесняват мрежовото управление. Функцията DDM(Digital Diagnostic Monitoring) помага да се вижда статуса на SFP модулите и да се конфигурират алармени настройки, настройки за предупреждение, настройки за температурен праг, настройки за праг на напрежението, настройки за праг на отклонения в тока, настройки на прага на захранването на линията на предаване (TX) и на приемане (RX).

Поддръжка на IPv6 
T2600G-28TS-DC поддържа различни IPv6 функции като Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD снупинг, IPv6 ACL, DHCPv6 снупинг, IPv6 интерфейс, откриване на Path Maximum Transmission Unit (PMTU)  и откриване на IPv6 Neighbor, което гарантира, че вашата мрежа е готова за следващото поколение мрежи (Next Generation Network, NGN) без ъпгрейдване на вашето мрежово оборудване.

Характеристики:

Производител: TP-LINK
Гаранция: 60 месеца
Критерии за валидност на гаранцията: Гаранционна карта/Сериен номер
Цвят: Черен
Приложение: За бизнеса, Rackmount
Интерфейс: (24) 10/100/1000 Ethernet Ports, 1 Console Port, 1x Micro-USB Console Port, 4 SFP Ports
Тип: Managed, JetStream™
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !