За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Amazon Fire TV Stick Max, 4K Remote streaming, Wi-Fi 6, Alexa Voice Remote

Amazon Fire TV Stick Max, 4K Remote streaming, Wi-Fi 6, Alexa Voice Remote
Безплатна доставка
  • USB: Да
  • e-SАТА: Не
  • HDMI: Да
  • DVI: Не
  • LAN RJ-45: Не
  • Вграден Диск: 8 GB
  • производител: Amazon Kindle
  • каталожен номер: 257814
  • EAN: 840080539263
ЦЕНА: 14780лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
12
месеца гаранция
безплатна доставка
30 дни право на връщане
Информация

Amazon Fire TV Stick Max, 4K Remote streaming, Wi-Fi 6, Alexa Voice Remote

 

Amazon Fire TV Stick Max, 4K Remote streaming, Wi-Fi 6, Alexa Voice Remote

 

Харакеристика

Потопете се в 4K Ultra HD кинематографично забавление с нов четириядрен 1,8 GHz процесор, който носи 40% по-мощно изживяване в сравнение с Fire TV Stick 4K, плюс по-бързо стартиране на приложения и по-плавна навигация, докато превключвате между приложения и търсите съдържание. Насладете се на живи, реалистични цветове с поддръжка на Dolby Vision, HDR 10, HDR10+ и аудио на Dolby Atmos.

 

- Нашият най-мощен стрийминг стик - 40% по-мощен от Fire TV Stick 4K, с по-бързо стартиране на приложения и по-плавна навигация.

- Поддръжка за Wi-Fi 6 от следващо поколение - Насладете се на по-плавно 4K поточно предаване на множество Wi-Fi 6 устройства.

- Кино изживяване - Гледайте в живо 4K Ultra HD с поддръжка на Dolby Vision, HDR, HDR10+ и потапящо Dolby Atmos аудио.

- Безкрайно забавление - Излъчвайте повече от 1 милион филми и телевизионни епизоди. Гледайте любими от Netflix, Prime Video, Disney+, Peacock и други, плюс слушайте милиони песни. Може да се прилагат абонаментни такси.

- Телевизия на живо и безплатно – Гледайте телевизия на живо, новини и спорт с абонаменти за SLING TV, YouTube TV и други. Стриймвайте безплатно с IMDb TV, Pluto TV, Tubi и др.

- Alexa Voice Remote - Търсете и стартирайте съдържание с гласа си. Отидете бързо до любимите приложения с предварително зададени бутони. Контролирайте мощността и силата на звука с едно дистанционно.

- Направете повече с вашия интелигентен дом - Гледайте камерата на предната врата, без да спирате шоуто си, като използвате функцията Live View Picture-in-Picture. Помолете Alexa да провери времето или да затъмни светлините.

- Игра включена - Плавен геймплей и бързо изобразяваща се графика със 750Mhz GPU. Достъп до популярни игри с абонамент за облачни игри за Luna.

Технически спецификации

Размери

99 mm x 30 mm x 14 mm (само корпус) | 108 mm x 30 mm x 14 mm (включително конектора)

Тегло

48.4 g

процесор

Четириядрен 1.8GHz MT8696

графичен процесор

IMG GE9215, 750MHz

Съхранение

8 GB

Wifi

MT7921LS. Поддържа 802.11a/b/g/n/ac/ax (Wi-Fi 6) мрежи.

Bluetooth

Bluetooth 5.0 + LE. Сдвоете със съвместими Bluetooth високоговорители, слушалки, контролери за видеоигри и др.

Гласова поддръжка

Да, с Alexa Voice Remote (включено) или безплатно приложение Fire TV (достъпно за изтегляне на Fire OS, Android и iOS)

Управление на IR устройството с включено дистанционно Alexa Voice Remote

Включеното Alexa Voice Remote може да управлява Fire TV Stick 4K Max и определени функции (като захранване и сила на звука) на широка гама от съвместими устройства с IR, включително телевизори, звукови ленти и A/V приемници. Забележка: Някои функции може да не са налични на някои устройства с IR.

Съхранение в облака

Безплатно облачно съхранение за цифрово съдържание, закупено от Amazon

Пристанища

HDMI ARC изход, микро USB само за захранване

Аудио поддръжка

Dolby Atmos, 7.1 съраунд звук, 2-канално стерео и HDMI аудио преминават през до 5.1. Dolby Atmos е наличен за избрани заглавия на Netflix, Prime Video и Disney+, когато е свързан със съвместимо оборудване.

Поддръжка на 4K

За да гледате филми и телевизионни предавания в 4K Ultra HD, имате нужда от съвместим Ultra HD телевизор. Всички услуги може да не са налични в 4K/HDR. Някои услуги подлежат на промяна по всяко време, може да не са налични във всички области или в 4K/HDR и може да изискват отделни абонаменти. Научете повече за услугите .

Поддържани формати за съдържание

Видео: Dolby Vision, HDR 10, HDR10+, HLG, H.265, H.264, VP9, ​​AV1 Аудио: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM/Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC), Снимка: JPEG, PNG, GIF, BMP

Поддържа се изходна разделителна способност

2160p, 1080p и 720p до 60 кадъра в секунда

Системни изисквания

Телевизор с висока разделителна способност с наличен високоскоростен HDMI вход, високоскоростна интернет връзка чрез Wi-Fi. Необходим е Wi-Fi 6 рутер за поддръжка на Wi-Fi 6. Режимът с автоматична ниска латентност е включен в стандарта HDMI 2.1.

ТВ съвместимост

Телевизорът трябва да поддържа минимални изисквания за HDCP за възпроизвеждане на защитено съдържание. Съвместим с 1) 4K UHD телевизори с HDMI с възможност за 2160p при 24/25/30/50/60 Hz и HDCP 2.2 или 2) телевизори с висока разделителна способност с HDMI с възможност за 1080p или 720p при 50/60 Hz. Научете повече за висока разделителна способност .

Гаранция и сервиз

12 месечна гаранция и включено обслужване 

Наличност на съдържанието

Някои приложения и услуги подлежат на промяна или изтегляне по всяко време, може да не са налични във всички области и езици и може да изискват отделни абонаменти.

Функции за достъпност

Екранният четец на VoiceView позволява достъп до по-голямата част от функциите на Fire TV за потребители, които са слепи или с увредено зрение. Гледайте видеоклипове и телевизионни предавания с показани субтитри. Надписите не са налични за цялото съдържание. Можете също да слушате Fire TV със съвместими Bluetooth слушалки.

Включени в кутията

Fire TV Stick 4K Max, Alexa Voice Remote (3rd Gen) , USB кабел и захранващ адаптер, HDMI удължителен кабел за Fire TV Stick 4K Max, 2 батерии AAA, Ръководство за бързо стартиране

Актуализации за сигурност на софтуера

Това устройство получава гарантирани актуализации за сигурност на софтуера до най-малко четири години след последното му налично за закупуване като ново устройство на нашите уебсайтове. Научете повече за тези актуализации за защита на софтуера . Ако вече притежавате Fire TV, посетете Управление на вашето съдържание и устройства за информация, специфична за вашето устройство.

Доставка

Без доставка !

Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !