Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Joc Electronic Arts FIFA 22 pentru Xbox One

  • Compatibil: Xbox One
  • Gen: Sport
  • Producator: Game
  • Numar catalog: 247971
  • EAN: 5030943123769
PRET: 18580lei
Acest produs este momentan epuizat și nu poate fi achiziționat!
Informatie

Joc Electronic Arts FIFA 22 pentru Xbox One

Joc Electronic Arts FIFA 22 pentru Xbox One

Ești pregătit pentru o experiență uimitoare de fotbal cu jocul video FIFA 22? Bucurați-vă de toate noile caracteristici de joc, inclusiv fizica îmbunătățită a mingii, o mai mare consistență între jucători, noi tactici de atac și multe altele.

FIFA 22 vă va aduce și mai aproape de fotbalul real cu noile sale îmbunătățiri și inovații în fiecare mod. Poziția portarului a fost complet reproiectată și îmbunătățită. Noua fizică a mingii, sprintul exploziv și tactica de atac vă vor permite să vă controlați complet echipa.

Lansați un mod de carieră și experimentați-vă visele de fotbal în timp ce creați și gestionați clubul. Adunați-vă echipa în Pro Cluburi cu o personalizare îmbunătățită a echipei și o progresie actualizată, care vă va oferi și mai mult control asupra dezvoltării. Bine ați venit unii dintre cei mai renumiți jucători de fotbal și pregătiți-vă pentru multe meciuri disputate. Bucurați-vă de autenticitate de neegalat cu peste 17.000 de jucători, peste 700 de echipe și peste 30 de ligi, inclusiv Liga Campionilor, UEFA, Libertadores și multe altele.

Joc Electronic Arts FIFA 22 pentru Xbox One

Poziția de portar reproiectată - Noul sistem de portar este echipat cu oprire și mai fiabilă a loviturilor și luarea de decizii mai inteligentă între posturi. În FIFA 22, poziționarea portarului reproduce diferitele stiluri în timpul jocului și reflexele rapide ale jucătorilor de talie mondială.

Noua fizică a mingii - Datele din lumea reală importate în FIFA 22 duc fizica mingii la un nou nivel de realism. Parametrii precum viteza, devierea, rezistența aerului și fricțiunea vor fi puse la îndoială la fiecare lovitură, trecere și dribling.

Chiar mai multă dinamică - Sprintul exploziv vă va oferi mai mult control asupra accelerației atunci când driblează sau apărați. Aduceți-vă adversarii și alegeți când să eliberați viteza maximă pentru a ieși din fundaș și a înscrie golul câștigător.

Trăiește momente incitante - Bucură-te de unele dintre cele mai memorabile momente de fotbal cu FUT Heroes, care prezintă momente de neuitat și preferate. Fie că este vorba de Robbie Keane, care a ridicat Cupa Ligii în 2008, sau de golul lui Diego Milito în finala UEFA Champions League din 2010.

SPECIFICAȚII

Dezvoltator Arte Electronice
Evaluare PEGI 3+
General Joc local
Rezoluţie 1080i, 1080p
Gen Sport
Audio Dolby ® Digital
Anul lansării 2021
Luna de lansare octombrie
Numărul de jucători 1-4
Multiplayer online 2-22
Platformă Xbox One
Ediție Standard
Limba Engleză
Inclus Suport disc
Livrare