Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

PROMOSEPTEMBER в MALLBG - ВЗЕМИ ПОДАРЪК ВАУЧЕР !


Публикувана на: 27.08.2018
Прочетена: 1590 пъти
 1. Поръчай продукти на марката LEGO на стойност над 200 лв. – запиши в полето „Код за отстъпка“: “PROMOSEPTEMBER” и получи ваучер на стойност 20 лв. за следваща покупка в MALLBG.
 1. Поръчай часовник Casio – запиши в полето „Код за отстъпка“: “PROMOSEPTEMBER” в поръчката и получи 20% от стойността на часовника под формата на ваучер за следваща покупка в MALLBG.
 1. Поръчай Оригинални Консумативи за принтери на стойност над 200лв. – запиши в полето „Код за отстъпка“: “PROMOSEPTEMBER” и получи ваучер на стойност 10 лв. за следваща покупка в MALLBG.
 1. Поръчай Съвместими Консумативи за принтери на стойност над 200лв. – запиши в полето „Код за отстъпка“: “PROMOSEPTEMBER” получи ваучер на стойност 20 лв. за следваща покупка в MALLBG.

  ВАЖНИ УСЛОВИЯ ЗА КАМПАНИЯТА:

  * За да получите ваучера е задължително да сте платили и освободили пратката. След това ваучера ви ще бъде изпратен на email.

  * Кампанията е валидна: от 30.08.2018 до 30.09.2018.

  * Ваучерите, които ще получите са валидни до края на 2018г. ( до 31 декември )