За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Two Point Campus (PC) Steam Key EUROPE/ROW

Безплатна доставка
  • Тип носител: Дигитален код
  • производител: Eneba
  • каталожен номер: 702359
ЦЕНА: 3860лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 29.03.2024 - 01.04.2024
безплатна доставка
30 дни право на връщане
Информация
Всяка игра започва своето пътуване с искра въображение в нечие съзнание и Two Point Campus Key на __GAME_PLATFORM__ не беше изключение. Разработчиците от Two Point Studios работиха много дълго и упорито, за да оживеят тази идея с помощта на SEGA, и играта, стартирана на 2022-05-17, беше посрещната с голямо вълнение от мнозина. Отпуснете се след дълъг ден или прекарайте свободното си време с добра игра в ръцете си, която ви осигурява полезно игрово изживяване. Купете Two Point Campus __GAME_PLATFORM__ Key на страхотна цена и се насладете не само на набора от обгръщащи геймплей функции, но и на незабравимо време, прекарано в забавление! Жанр Симулатор Избягайте от сложността на реалния живот и се потопете в простотата на тази игра Симулатор. Имитирането на събития от реалния живот със сигурност няма да се почувства така. В Two Point Campus __GAME_PLATFORM__ Key е лесно да имате всичко, както искате. Това вероятно е основната причина, поради която тези игри са толкова пристрастяващи. Тук ще влезете във вселена, в която можете да поведете пътя във всяка ситуация. Много е трудно да се откажеш от толкова динамична и интригуваща игра. Кой знае къде ще ви отведе въображението! Характеристики Потопете се в завладяващия свят с Two Point Campus Key! Това заглавие включва много функции и механики, които подобряват цялостния геймплей: • 3D графика – Светът е триизмерен и може да се разглежда и завърта под всеки ъгъл; • Строителство – Играчите могат да се отдадат на малко архитектурно творчество, като използват различни строителни инструменти на тяхно разположение; • Анимационни графики – Това заглавие използва визуални ефекти, подобни на анимационни филми, за изграждане на свят; • Подходящ за семейства – Играта е подходяща за играчи от всички възрасти; • Смешно – Това заглавие набляга на забавлението чрез умишлено хумористичен дизайн и избор на история; • Indie – Това заглавие е създадено от независим екип от разработчици, фокусирани върху творчески иновации; • Евтина цена на Campus с две точки.
Доставка

Без доставка !

Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !