Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Инфрачервен електронен термометър за ухо Braun IRT3030

 • Кръвно и Температура: Термометър
 • производител: Braun
 • промоция : валидна до : изчерпване на количествата
 • каталожен номер: 148508
ЦЕНА: 10000лв с ДДС 7990лв с ДДС
Количество:
Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
12
гаранция
в промоция
сравни цената
Информация

Инфрачервен електронен термометър за ухо Braun IRT3030

Когато става въпрос за точно измерване на температура на дете, лекарите се доверяват на инфрачервения термометър Braun ThermoScan. Една от причините, заради която го предпочитат пред всички останали, е патентованата технология на предварително затопляне на мекия връх. Когато той е студен, може да охлади мястото, където се извършва измерването, вследствие на което отчитанията да не бъдат точни. Върхът на ThermoScan се затопля преди употреба, за да се предотврати това и да се осигури професионална прецизност. В допълнение системата ExacTemp потвърждава правилната позиция и точното отчитане със светлинна индикация и звуков сигнал. Също така сертифицираните хигиенични еднократни накрайници помагат да се предотврати разпространението на микроби. И сега с новия голям дисплей и ергономичен дизайн Braun ThermoScan е още по-лесен за употреба.

 

Инфрачервен електронен термометър за ухо Braun IRT3030, Виж цена

Защо да изберете Braun ThermoScan?

5_10 

Braun ThermoScan измерва инфрачервената топлина, генерирана от тъпанчето и околните тъкани. Тъй като тъпанчето споделя кръвоснабдяването с центъра за контрол на температурата в мозъка, ухото точно отразява промените в основната телесна температура.

Индикатор за треска

2_21 

Индикаторът за звукова треска ви помага да интерпретирате показанията на температурата. Броят на звуковите сигнали показва нормален (един звуков сигнал), повишен (два бипкания) и висока температура (четири звукови сигнала).

Бързо отчитане

4_15 

Скоростта на измерване е важна, особено. когато измервате температурата на децата. Braun ThermoScan 3 измерва температура само за една секунда.

Припомня последното измерване

1_16 

Термометърът припомня последното четене, за да можете да сравните развитието на температурата.

Хигиенни капаци за сонда за еднократна употреба

3_18 

Покритията на сондата са BPA и без латекс. Препоръчва се използването на чист хигиеничен филтър за еднократна употреба с всяко измерване:

1) За поддържане на хигиената.

2) да предпазите детето си от кръстосано заразяване.

3) за да се гарантира, че утайката от ушна кал не влияе върху точността на показанията.

Характеристики:

 • Патентована технология за предварително затопляне на върха до 34°C, за да осигури точност и допълнителен комфорт
 • ExacTemp - патентована система за обратна връзка, която чрез светлинен и звуков сигнал съобщава за точно позициониране на термометъра
 • Бърз, нежен и лесен за употреба
 • Не съдържа Бисфенол А
 • Отделен бутон за отчитането на температурата
 • Показва последния отчетен резултат
 • Голям LCD дисплей на предния панел
 • Може да се използва и при новородени
 • 21 броя хигиенични еднократни накрайници. Препоръчително е да се сменят постоянно, за да се предотврати разпространението на микроби
Доставка
Този продукт е наличен на склад.

За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.