Използваме бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки във вашето устройство. Разбрах!

Пазарувай изгодно с БИТКОЙНИ (BITCOIN) в MALLBG.com - Ниски такси - Един от малкото сайтове приемащи разплащания с БИТКОЙНИ (BITCOIN) в България


Публикувана на: 18.04.2017
Прочетена: 1584 пъти

Къде да пазарувам с Bitcoin (Биткойни) в България

От днес MALLBG.com намали таксите за операции с Биткойни. Пазарувай изгодно с биткойни от нашия сайт - Един от малкото сайтове приемащи разплащания с БИТКОЙНИ(BITCOIN) в България !

Пазарувай изгодно с БИТКОЙНИ (BITCOIN) в MALLBG.com - Ниски такси.

Плащанията с Биткойни (Bitcoin) сe разпространяват бързо из целия свят. Скоростта на проникване на електронната валута-Bitcoin в ежедневието е впечатляваща.

В България навлизането и разплащането с Bitcoin и все още търговците приемащи Bitcoin се броят на пръстите на едната ръка.

Как да пазарувам с Биткойни (BITCOIN) в България

Следвайки тенденциите в световен мащаб, е видно, че и у нас съвсем скоро големите магазини ще обърнат внимание на Bitcoin технологията.

От днес MALLBG.com намали таксите за операции с Биткойни. Пазарувай изгодно с биткойни от нашия сайт.

Ние от онлайн магазин Mallbg.com искаме с радост да ви съобщим, че можете да се разплащате с биткойни при това с намалени такси.