За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!
Филтър
От До
loading

Няма намерени резултати!

Фризерът е важен уред във всяка кухня и е от голяма полза за съхраняване на храна за по-дълъг период от време. При избора на фризер, има няколко важни фактора, които трябва да вземете предвид, за да се уверите, че ще намерите перфектния модел за вашите нужди. Първият фактор, който следва да обмислите, е капацитетът на фризера. Трябва да определите колко голям фризер ви трябва, за да може да съхранявате необходимото количество храна. Ако имате голяма семейство или често приемате гости, ще ви трябва фризер с по-голям капацитет. Но ако живеете самостоятелно или с малко семейство, може да изберете по-малък фризер, за да пестите пространство в кухнята. Вторият фактор е размерът и дизайнът на фризера. Трябва да обмислите къде ще поставите фризера и да изберете модел, който да отговаря на вашите нужди. Например, ако имате ограничено пространство в кухнята, може да изберете по-малък фризер, който да се побере в пространството ви. Също така, трябва да обмислите дизайна на фризера, за да отговаря на интериора на вашия дом. Третият фактор е енергийната ефективност на фризера. Много потребители се интересуват от това, колко ефективен е техният фризер в консумирането на енергия. Изберете фризер с висока енергийна класификация, за да намалите разходите си за електроенергия. Това може да бъде от полза за околната среда, но също така може да ви помогне да спестите пари. Четвъртият фактор е функциите и опциите на фризера. Много модели имат различни функции и опции, като например автоматично размразяване, контрол на температурата, вградени филтри за вода и други.Вижте нашите предложения и поръчайте онлайн от Mallbg.