За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

AAKG - 100 таблетки, Pure Nutrition, PN8989

  • Вид суплементи: На капсули/Таблетки, Аргининови
  • Опаковка (грамаж/таблетки): таблетки: 100-199
  • 1000 милиграма - 100 таблетки
  • Дава повече сила
  • производител: Pure Nutrition
  • каталожен номер: 103527
ЦЕНА: 3190лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

AAKG - 100 таблетки, Pure Nutrition, PN8989

AAKG 1000 на Pure Nutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа - Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на кръвното налягане. Аргининът, въпреки полезните си свойства, има ниска усвояемост в човешкото тяло. За разлика от него, AAKG 1000 като съединение е близо 10 пъти по-потентен, отколкото аргинина като аминокиселина в свободна форма. Pure Nutrition AAKG 1000 има изключително висока усвояемост в тялото, което го прави и далеч по-високоефективен продукт.

AAKG - 100 таблетки, Pure Nutrition, PN8989, Виж цена

Характеристики: 

  • Успешно промотира високите нивата на азотен оксид в кръвта

    Това създава условия за по-добра васкуларизация и приток на кръв и други хранителни вещества в мускулатурата. Така се получава ефектът на "напомпването", което много бодибилдъри целят и желаят. Високите нива на азотен оксид стимулират мускулния растеж и плътността на мускулатурата. Освен това влияе директно върху покачването на силата и спортните резултати.

  • AAKG 1000 оказва влияние и върху секрета на хормона на растежа

    Приеман преди лягане, той благоприятства за по-качествения сън и по-доброто възтановяване. Така директно влияе върху процесите за изграждане на мускулна маса и извайването на атлетично тяло.

  • Има и редица здравословни ползи за тялото

    Чрез васкуларизацията, AAKG 1000 разширява доброкачествено кръвоносните съдове, което води до сваляне на високото кръвно налягане. Както аргининът, така и алфа-кетоглутаратът имат свойството да регулират умората и стреса, поради което се използват като срества срещу преумора и физическо изтощение. Това прави AAKG 1000 на Pure Nutrition добър избор не само за атлети, но за хора, които са подложени на висок стрес и уморително ежедневие.

Начин на употреба: 2 таблетки преди тренировка. В почивни дни 2 таблетки преди сън.

Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !