За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Система за премахване на окосмяване Philips BRI950/00 Lumea IPL Prestige, С обли прикачващи елементи, За третиране на тяло и лице, Бял/Розов

  • Тип: Фотоепилатор
  • Цвят: Бял/Розов
  • Скорости/Степени: 5
  • Движения/Операции в сек./Импулса: 250 000
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 111890
  • EAN: 8710103753483
ЦЕНА: 71840лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Система за премахване на окосмяване Philips BRI950/00 Lumea IPL Prestige, С обли прикачващи елементи, За третиране на тяло и лице, Бял/Розов 

IPL е съкращение на "интензивна импулсна светлина". Philips Lumea излъчва нежни светлинни импулси в корена на косъма, като поставя фоликула във фаза на почивка. В резултат на това количеството косми, които растат по тялото ви, постепенно намалява. Повторното третиране прави кожата ви видимо красива и гладка при допир. Третирането за предотвратяване на повторното израстване на косми е безопасно и нежно – дори в чувствителните зони. Philips Lumea е клинично тествана и разработена съвместно с дерматолози за лесно и ефективно третиране – в комфортната обстановка на собствения ви дом.

IPL е съкращение на

Предимства на Philips BRI950/00 Lumea IPL Prestige:

Доказано безопасно и ефективно третиране

2_1 

Обективните изследвания показват до 92% намаляване на окосмяването и то само след 3 процедури**. Първите 4 процедури трябва да бъдат правени на всеки 2 седмици, след което трябва вече да виждате желаните резултати. За да поддържате резултатите си, просто повтаряте процедурата на всеки 4 седмици. Само след 8 поддържащи процедури можете да бъдете обезкосмени в продължение на 6 месеца* За да увеличите тази снимка, моля, щракнете върху изображението в галерията с изображения в горната част на страницата.

Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

3_1

Philips Lumea Prestige работи ефективно, лесно и безопасно в голям диапазон от косми и кожи. Работи на естествено тъми руси, кафеви и черни косми и на от много бледи до тъмнокафеви тонове на кожа. Както други базирани на фотоепилация терапии, Philips Lumea не може да се използва за третирането на бяла/сива, светлоруса или червена коса и не е подходящ за много тъмна кожа. Това е поради високия контраст, необходим между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата.

Интелигентни приставки адаптират третирането за всяка зона

4_1

Вашите косми и извивки се различават, така че всяка зона има нужда от различна по вид процедура, за да се гарантират най-добрите резултати. Philips Lumea Prestige разполага с уникално извити интелигентни приставки за тялото (крака, ръце, корем) и лице (горна устна, брада). Всяка интелигентна приставка се различава по комбинацията от форми, размер на прозореца, филтър и задейства персонализирана програма за третиране за специфична част от тялото, когато се добави към устройството. Тази комбинация от обмислен дизайн и уникално третиране позволява ефективност и безопасност дори върху деликатни или чувствителни зони.

Прецизна приставка за лице с допълнителен филтър

Описание8

Голяма приставка за тяло с извит навътре дизайн

Описание7 

Приставката за тяло разполага с най-големия прозорец за третиране (4,1 см2), така че е перфектна за бързо третиране на големи зони от тялото, като крака, ръце и корем. Извитият навътре дизайн следва плътно контурите на тялото за оптимален контакт с кожата. Когато се добави към устройството, тази интелигентна приставка автоматично задейства персонализирано третиране, подходящо за тези зони от тялото. 83% от жените са доволни от намаляването на нежеланото окосмяване по краката***.

Със сензор SmartSkin

Описание6 

Philips Lumea Prestige разполага с 5 енергийни настройки и улеснява избирането на правилната, благодарение на сензора SmartSkin. Сензорът SmartSkin показва най-комфортната настройка за жени с тон на кожата, подобен на вашия.

Използване се без или с кабел

Philips Lumea Prestige може да се използва както без, така и с кабел. За големи зони като краката препоръчваме да използвате устройството с кабел за по-бързо третиране без прекъсване. Когато третирате по-малки или труднодостъпни зони, като лицето, подмишниците или бикини зоната, използвайте устройството без кабел, така че да можете да се насладите на пълната свобода на движенията.

БЕЗПЛАТНО приложение Lumea като персонален инструктор на ваше разположение

Описание10

Приложението Lumea е безплатно за изтегляне и предлага уникално и персонализирано изживяване – само за вас. То е вашият собствен персонален инструктор, за да гарантира, че ще извлечете максимума от вашето устройство Lumea и ще го използвате правилно за постигане на дълготрайни резултати. Приложението ви помага да създадете свой персонализиран график за третиране спрямо зоната на тялото със съвети по време на всяко третиране. Всичко, което трябва да направите, е да проверявате редовно приложението, за да сте сигурни, че сте запознати с всички известия или напомняния.

Без смяна на части, без скрити разходи

Описание9 

Philips Lumea е цялостно решение, което е готово за работа директно от опаковката. Не са необходими касети или гелове за повторно пълнене.

Характеристики:
Генерира импулси 250000
Система за захранване на кабел
Вграден UV филтър Yes
Настройки за интензивност на светлината 5
Тип Система за премахване на окосмяване с IPL
Напрежение - адаптер (V) 240
Съхранение Калъф
Зони на тялото Крака
Указания за употреба Ръководство за бърз старт
Цвят Розов
Гаранция Директна подмяна

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !