За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Антицелулитен концентрат RoC Micro-Actif, 150 мл. + Kомплект за стягане и лифтинг Korres

  • Тип: Концентрат
  • За тип кожа: Всеки тип
  • Вид: Комплект
  • За тип кожа: Всеки тип
  • производител: RoC
  • каталожен номер: 134484
ЦЕНА: 6180лв с ДДС
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
30 дни право на връщане
Информация

Перфектно съчетание за гладко лице и тяло без целулит!

Антицелулитен концентрат RoC Micro-Actif, 150 мл.

+

Kомплект за стягане и лифтинг Korres, Активно масло Intensive Firming Nourishin, Нощен крем Firming Lifting, Екстракт от черен бор

Най- ефикасното средство за борба с портокаловата кожа!
Антицелулитният концентрат на RoC изглажда повърхностния слой на кожата, разрушава мастните натрупвания.
Концентратът с постепенно действие. Той е базиран на микродифузията на липолитичен агент с разграждащо мазнините действие, и е предназначен за постепенно намаляване на целулита.Антицелулитен концентрат RoC Micro-Actif, 150 мл, 3574660628104

Съдържание:
Нова формула, обогатена с множество активни агенти с една цел: намаляване на целулита
- THPE, агент за стягане (уплътнява епидермиса)
- Кофеин, липолитична съставка (за разграждане на мазнините)
- Форсколин, липолитична съставка (за разграждане на мазнините)
- Карнитин, липолитична съставка (за разграждане на мазнините)
- Рускоженин, отводняваща съставка

Формула, обогатена и с хидратиращи агенти:
- Глицерин
- Дериват на урея

Клинично доказани резултати: 
- Ден 1-ви: от 1-то нанасяне, усещате кожата си по-мека и по-гладка 
- Ден 14-ти: установявате видимо подобрение в ефекта „портокалова кожа” 
- Ден 28-ми: упоритият целулит е намалял (с 65%)*, а закръгленостите с до -2.9см* (вие сте отслабнали!)

*Клинична оценка, 47 жени, нанасяне 2 пъти на ден. 
Среден резултат при цялата група от 47жени: -29% по отношение на целулита и -1.1см по отношение на отслабването.

Kомплект за стягане и лифтинг Korres, Активно масло Intensive Firming Nourishin, Нощен крем Firming Lifting, Екстракт от черен бор

Подхранващо активно масло Korres Black Pine Intensive Firming Nourishin, Antiwrinkle Active Oil 30ml - 87.9% Натурални съставки - Изключително подходящ за суха кожа
Подхранващото активно масло е концентрирано олекотено масло с успокояващо и подхранващо действие за 3D скулптуриране на лицето. Подсилено с натурални липидни съставки и полифеноли от черен бор, стимулира еластичността и твърдостта на кожата, като подобрява структурата на лицето. Абсорбира се бързо и подхранва в дълбочина. Kомплект грижа за кожата Korres, Активно масло Intensive Firming Nourishin, Нощен крем Firming Lifting, Екстракт от черен бор

Нощен крем Кorres Black Pine Anti Wrinkle Firming & Lifting Night Cream 16ml. - 92.8% натурални съставки. Подходящ за всички типове кожа
Стягащ нощен крем против бръчки с екстракт от черен бор. Предназначен за стягане и оформяне на контура, моментален лифтинг ефект, корекция на бръчките, хидратация и сияние. Основните му съставки са: Полифеноли от черен бор, комбинирани с иновативния хексапептид 11 (първият естествен полипептид, който доказано удвоява еластичността на кожата), укрепват съединителната тъкан, запазвайки стегнатостта, устойчивостта и гъвкавостта на кожата.

Kомплект грижа за кожата Korres, Активно масло Intensive Firming Nourishin, Нощен крем Firming Lifting, Екстракт от черен бор

Допълнителна информация:
Екстрактът от черен бор - богат на полифеноли, в комбинация с извлечен от черен бор епигалокатехин и хексапептид 11, защитава и укрепва съединителната тъкан, като едновременно с това увеличава стегнатостта, еластичността и устойчивостта й. Епигалокатехинът има мощни противовъзпалителни свойства и изключително стягащо действие. Защитава срещу свободните радикали и колагеназите (ензими, които разрушават колагеновите влакна). Натуралният хексапептид 11, първият естествен полипептид с доказано стягащо действие, се състои от аминокиселини в структура, подобна на тази на протеините, осигуряващи защита срещу оксидативния стрес. Доказано е неговото влияние върху пет основни области на клетъчно действие, свързани със синтеза на колаген и еластин, и значението му за увеличаване на стегнатостта и еластичността на кожата.

МОМЕНТАЛЕН ЛИФТИНГ! Активният екстракт от Spilanthus acmella реструктурира и заздравява колагеновите влакна, осигурявайки моментален лифтинг ефект и дълготрайно оформяне на контура на лицето. СРЕЩУ БРЪЧКИ Комплексът от див сладък картоф и соя стимулира синтеза на кожни липиди (основни компоненти на епидермиса, които постепенно се разрушават) и подпомага запазването на цялостта на кожната бариера, стимулирането на клетъчното обновяване и синтеза на колаген. Повишава еластичността, гладкостта и хидратацията на кожата, и намалява дълбочината на бръчките. Естествени полизахариди стимулират синтеза на колаген и хиалуронова киселина, подобрявайки гъвкавостта и устойчивостта на кожата. ХИДРАТАЦИЯ И СИЯНИЕ Екстрактът от черен овес и лецитинът от растителен произход предотвратяват трансдермалната загуба на вода и едновременно с това интензивно хидратират. Активен агент на черния чай стимулира сиянието, увеличава съдържанието на липиди в клетките и възстановява обема на кожата.

 

Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !