За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Гейнър за маса CarboJet Gain - Ягода, 1 кг., 547

  • Опаковка (грамаж/таблетки): 1000-1499 гр.
  • Вкусове: Ягода
  • производител: AMIX
  • каталожен номер: 212444
ЦЕНА: 2970лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Гейнър за маса CarboJet Gain - Ягода, 1 кг., 547 

Amix CarboJet Gain представлява специално създаден въглехидратно-протеинов гейнър за тегло, съдържащ Amix Протеинова Смес - протеини с изключително висока стойност и патентовани въглехидрати в Amix CarboJet матрица.

Свойства и характеристики на CarboJet Gain от Amix:

  • Пред- и след -тренировъчно подхранване
  • Лесно смилаеми протеини и въглехидрати
  •  Съдържа висококачествен CFM суроватъчен протеин изолат
  • Смесва се мигновено
  •  НЕ съдържа аспартам
  •  Включва въглехидрати с нисък гликемичен индекс

Протеиновата смес Amix се състои от CFM суроватъчен протеин изолат, ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен и говежди протеин без мазнини (аминокиселините са извлечени от говежди протеин). Въглехидратната матрица Amix CarboJet се състои от Vitargo (въглехидрати с ултра високо молекулярно тегло), Palatinose (нискогликемични въглехидрати с удължено освобождаване на енергия) и висококачествени малтодекстрин, фруктоза и декстроза.

Amix CarboJet Gain представлява формула за покачване едновременно на маса и сила, създадена специално за състезатели по вдигане на тежести, културисти в етап на интензивен тренировъчен процес и атлети, трениращи за сила и издръжливост. Amix CarboJet Gain е изключително подходящ за активни хора, които се нуждаят от изключително висококачествена протеинова смес и сложни въглехидрати.

Калориите се доставят предимно чрез суроватъчния протеин и въглехидрати с нисък гликемичен индекс, които захранват мускулите и натрупват гликогенни енергийни депа за сметка на мастните. Amix CarboJet Gain е отличен продукт, който ще Ви помогне да изградите качествена мускулна маса, да увеличите силата и общото ниво на спортните резултати.

Вкусове:

  • Шоколад
  • Ягода
  • Ванилия
  • Банан

Една доза: 50 гр.

Дози в опаковка: 20/45/ 80

Начин на употреба:Смесете 1 до от продукта с 200-250 мл. нискомаслено мляко или вода. Използвайте ръчен шейкър и разбъркайте за около 30 секунди. Приемайте 2-3 дози дневно, в зависимост от дневната нужда от въглехидрати и протеини.

Съставки: суроватъчен протеин, Vitargo (въглехидрати с ултра високо молекулярно тегло), ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, говежди протеин

Забележки:

Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !