За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Глутамин Pure Glutamine - 500 грама, Pure Nutrition, PN9433

  • Опаковка (грамаж/таблетки): 500-999 гр.
  • Вкусове: Без вкус
  • За сила и маса: Глутамини
  • Подпомага възстановяването
  • Регулира протеиновия синтез
  • производител: Pure Nutrition
  • каталожен номер: 103770
ЦЕНА: 5690лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 29.03.2024 - 01.04.2024
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Глутамин Pure Glutamine - 500 грама, Pure Nutrition, PN9433

100% Pure Glutamine е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло и не случайно бива наричана "Царят на аминокиселините". 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетната мускулатура и 20% от тези циркулиращи в кръвта са съставени от глутамин. Глутаминът играе изключително важна роля в редуцирането на мускулната умора и възстановяването на разкъсаните мускулни влакна след тежки физически натоварвания. Глутаминът на Pure Nutrition помага при възстановяването на високи нива на глутамин в тялото помага за бързо възстановяване на мускулната тъкан. 100% Pure Glutamine стимулира усвояването на хранителни вещества, регулира протеиновия синтез и подсилва имунната система. Глутаминът също така подобрява естествената секреция на хормона на растежа, когато се приема преди сън. Именно хормонът на растеж а е един от ключовите хормони, които играят важна роля в синтезирането на нови мускулни влакна. 

Глутамин Pure Glutamine - 500 грама, Pure Nutrition, PN9433, Виж цена

Характеристики: 

  • Изследванията посочват, че след интензивна тренировъчна сесия, нивата на глутамин в тялото спадат с около 50% и може да са нужни до 6 дни за да се възстановят напълно. През това време може да бъде загубена трудно качената чиста мускулна маса и сила, а това е нещо което не бива да позволяваме!
  • Фармацевтично чистият 100% Pure Glutamine е с възможно най-високо качество, което можете да намерите на пазара!
  • Също така 100% Pure Glutamine на Pure Nutrition е микронизиран, което подобрява неговото усвояване, бивайки по-потентен и ефективен продукт от своите сходни конкуренти.

Начин на употреба: Приемайте една чаена лъжица с връх (5 грама) в около 150-200 мл. вода. В периоди на високоинтензивни тренировки и силен стрес върху тялото, приемайте от 1 до 3 дози на ден. Най-ефективен е приема на глутамин преди и след тренировка или преди сън.

Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !