За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Електрическа звукова четка за зъби Philips HX9924/47 Sonicare DiamondClean, Калъф за пътуване, 5 режима, SMART

  • Тип: Електрическа четка за зъби
  • Цвят: Сив
  • Движения в минута: Над 30 000
  • Брой програми: 5
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 138828
  • EAN: 8710103818175
ЦЕНА: 45180лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

 

Електрическа звукова четка за зъби Philips HX9924/47 Sonicare DiamondClean, Калъф за пътуване, 5 режима, SMART

DiamondClean Smart се има 5 режима, които покриват различни нужди на почистване: режим Clean е за изключително ежедневно почистване, White+ е за премахване на петна, Deep Clean+ ви предоставя освежаващо дълбоко почистване, Gum Health осигурява нежно, но същевременно ефективно почистване на венците, а Tongue Care е идеалният режим за почистване на езика. Той почиства замърсяванията по езика и почиства бактериите за лош дъх. Трите интензитета ви позволяват да избирате между по-висока настройка за по-добро почистване и по-ниска за по-чувствителна уста. Възможно е да не забележите, когато натискате четката прекалено силно, но вашият DiamondClean Smart ще забележи. Ако използвате прекалено голям натиск, светлинният пръстен в края на дръжката ще започне да мига. Това е нежно напомняне да намалите натиска и да оставите главата на четката за зъби да си свърши работата. 7 от 10 души смятат, че тази функция ги е направила по-добър потребител на четка.

Електрическа звукова четка за зъби Philips HX9924/47 Sonicare DiamondClean, Калъф за пътуване, 5 режима, SMART

Премахва до 10 пъти повече плака* за дълбоко почистване

Поставете главата Sonicare Premium Plaque Control на четката, за да се насладитена на най-дълбоко почистване. С помощта на меките гъвкави страни косъмчетата се адаптират към формата и повърхността на всеки зъб за 4 пъти по-добър контакт*** и премахва до 10 пъти повече плака от трудни за достигане зони*.

Премахва до 10 пъти повече плака* за дълбоко почистване 

До 7 пъти по-здрави венци* само за 2 седмици

Поставете главата Sonicare Premium Gum Care на четката, за да подобрите здравето на венците си. Нейният малък размер и насочените към линията на венците косъмчета осигуряват нежно, но същевременно ефективно почистване по линията на венците, където започва заболяването на венците. Клинично е доказано, че осигурява до 100% по-малко възпаление на венците* и до 7 пъти по-здрави венци само за две седмици.*

До 7 пъти по-здрави венци* само за 2 седмици 

Премахва до 100% повече петна** само за 3 дни

Поставете главата на четката за зъби Sonicare Premium White за премахване на повърхностни петна и разкрийте своята най-бяла усмивка. Със своите гъсто разположени централни косъмчета за отстраняване на петна, клинично доказано е, че премахва до 100% повече петна само за три дни.**

Премахва до 100% повече петна** само за 3 дни

Насладете се на дълготраен свеж дъх

Поставете главата TongueCare+, за да отстраните нежно миризмата, която причинява бактерия от порите на езика ви. Нейните специално проектирани 240 микровлакна достигат до всички издатини и канали на езика за отстраняване на бактериите и замърсяванията, които водят до лош дъх.

Насладете се на дълготраен свеж дъх

Започнете да се грижите по-добре за вашите проблемни зони

Някакви проблемни зони, посочени от вашия зъболекар? Ще ги маркираме в 3D картата на устата ви във вашето приложение и ще ви напомним да обърнете специално внимание на тези зони.

Започнете да се грижите по-добре за вашите проблемни зони 

Проследява откъде сте минали с четката, маркира местата, където не сте минали

Благодарение на интелигентния сензор за местоположение вие винаги ще знаете къде сте минавали с четката и къде не сте. Следенето в реално време на приложението Philips Sonicare ви позволява да разберете кога сте постигнали пълно почистване и ви упътва да бъдете по-добър и по-внимателен потребител на четката.

Проследява откъде сте минали с четката, маркира местата, където не сте минали

Насочва ви да намалите интензитета на четкане

С електрическата четка за зъби вие оставяте четката да свърши работата. Ние сме вградили сензор за интензитет на четкане в дръжката като нежно напомняне да намалите динамиката. По този начин можете да подобрите техниката си и да се насладите на по-нежно и по-ефективно почистване.

Насочва ви да намалите интензитета на четкане

Главите на четката за зъби автоматично избират оптималните настройки

Чудите се кой режим и интензивност да използвате? Не се чудете повече. Микрочип в главата на четката казва на DiamondClean Smart коя глава използвате. Така че, ако например поставите глава за грижа за венците, вашата четка за зъби избира оптималния режим и интензитет, за да осигури нежна, но същевременно ефективна грижа за вашите венци. Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона.

Главите на четката за зъби автоматично избират оптималните настройки

Уверете се, че извличате максимума от вашата глава за четка за зъби

С течение на времето главите на четките се износват и стават по-малко ефективни при премахване на плака. С помощта на интелигентното разпознаване на главата, вие винаги ще знаете кога трябва да смените главата на четката. Четката за зъби следи колко продължително и колко силно сте четкали с всяка глава и ще ви извести, когато настъпи време за смяна. Можете също да наблюдавате срока на експлоатация на главите на четката в приложението Philips Sonicare и дори да поръчвате резервни глави, така че винаги да имате на разположение.

Уверете се, че извличате максимума от вашата глава за четка за зъби

Избирайте между 5 режима и 3 настройки на интензивност

Избирайте между 5 режима и 3 настройки на интензивност 

Предупреждава ви, ако натискате прекалено силно

Предупреждава ви, ако натискате прекалено силно 

Връща ви обратно към всяко пропуснато място за 100% покритие

Ако пропуснете място, докато миете зъбите си, функцията TouchUp на приложението ще ви покаже. След това можете да се върнете за второ минаване и да сте уверени, че всеки път ще се насладите на пълно почистване.

Връща ви обратно към всяко пропуснато място за 100% покритие

Лесно и стилно зареждане – у дома и в движение

Ще се насладите на двуседмично редовно използване от едно пълно зареждане. Но, ако батерията свърши, докато пътувате, вашият луксозен USB калъф за пътуване може да се използва и като зарядно устройство. Поставете четката за зъби в калъфа и го свържете към лаптоп или към стенен контакт. Относно зареждането у дома – просто поставете четката в елегантната зареждаща чаша – тя се вписва стилно във вашата баня и може да се използва като чаша за изплакване.

Лесно и стилно зареждане – у дома и в движение

Характеристики:
Тип батерия Литиево-йонна акумулаторна батерия
Скорост (почистващи движения в минута) 62000
Материал на дръжката DiamondClean Smart
Материал на главата DiamondClean стандартна,AdaptiveClean стандартна
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почистване Yes
Светлинен дисплей Yes
Брой програми 3
Цвят Сив
Аксесоари Зареждаща чаша
Тип Звукочестотни четки за зъби
Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк