За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Електрическа четка за зъби Fairywill Sonic, FW-507, с акумулаторна батерия, 5 режима, 3 накрайника, Черен

  • Тип: Електрическа четка за зъби
  • Цвят: Черен
  • Движения в минута: Над 30 000
  • Брой програми: 5
  • производител: Fairywill
  • каталожен номер: 177280
  • EAN: X000Z4ONHZ
ЦЕНА: 8440лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
12
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Електрическа четка за зъби Fairywill Sonic, FW-507, с акумулаторна батерия, 5 режима, 3 накрайника, Черен

Fairywill е марка за грижa на семейството и приятелите. С иновативната си четка за зъби марката Fairywill  искат да поднесат на клиентите си нещо, което наистина работи и струва малко. Целият им персонал използва собствената си четка, техните семейства и приятели също. Защо и ти не пробваш?

Електрическа четка за зъби Fairywill Sonic, FW-507, с акумулаторна батерия, 5 режима, 3 накрайника, Черен

 

Модел FW507 почиства зъбите, както би ги почистил зъболекар!

Патентованата четка за зъби е подходяща за възрастни и деца. Електрическа четка за зъби със звукова технология за мощно и не толкова шумно почистване чрез високочестотни микро движения, комбинирани с водно налягане и пулсации. Почистете ефективно зъбите си, подобрете здравето на венците и устната кухина за 2 седмици, в сравнение с обикновената ръчна четка за зъби. Можете да избирате от 5 режима, които отговарят на различните нужди за почистване. Пълното зареждане отнема само около 4 часа за повече от 30 дни употреба. (2 минути всяка четка и два пъти на ден.) 2 минути интелигентен таймер с интервал на пауза, напомнящ на всеки 30 секунди. Водоустойчива напълно измиваема, за да се използва под душа. Дръжка против приплъзване и защитен капак на четината допълват перфектните характеристики на този продукт. 

Fairywill електрическа четка за зъби - лесен и по-ефективен начин на почистване 1,40,000 пулсации/ мин. Помощ за постигане на дълбоко почистване

Електрическата четка за зъби Fairywill 507 има 40 000 микро движения в минута. Почистете ефективно зъбите си. Насладете се на чисти и здрави зъби за 7 дни и подобрете здравето на венците и устната кухина за 14 дни.

Дизайн на глави за четка с форма "W", направени с найлон Dupont, за да отговарят на топографията на зъбите за цялостно почистване на венците и труднодостъпни места. Заоблен връх за четина за безопасност и нежност.

Вграден 2 минути Smart-Timer с интервал на пауза, напомнящ на всеки 30 секунди, за да запазите добър навик за миене, препоръчан от зъболекар.

Нашата електрическа четка за зъби има дълъг живот на батерията. Акумулаторна за 4 часа поддръжка за зареждане с поддръжка 30 дни, което е най-добрият спътник за домашно пътуване. Всяко зарядно за телефон / Ipad / таблет и устройства като лаптоп / компютър / Power Bank с USB порт са съвместими за DC кабел, предлаган в пакета. 

5 режима на почистване

_513 

5 режима: избелване, почистване, за чувствителни зъби, полиране и масаж. Комбинация от силен режим и нежен режим за възрастни, деца, а също и за възрастни хора.

IPX7 Водоустойчив

5_46

Нашата четка за зъби е напълно водоустойчива. И можете да го използвате, когато вземате душ.

Пакетът включва

  • 1 * Fairywill 507 Дръжка за четка за зъби черна
  • 4 * Глави с електрическа четка за зъби
  • 1 * Защитна калъфка за четина
  • 1 * DC кабел без адаптер
  • 1 * Инструкция за употреба
  • Тегло: 260 грама

Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !