За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean HX6830/44, 2 режима на почистване, Функция BrushSyn, Сензор за натиск, Черна

  • Тип: Електрическа четка за зъби
  • Цвят: Черен
  • Движения в минута: Над 30 000
  • Брой програми: 2
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 145913
  • EAN: 8710103882831
ЦЕНА: 16350лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean HX6830/44, 2 режима на почистване, Функция BrushSyn, Сензор за натиск, Черна

Почувствайте разликата на нежното почистване с нашия сензор за натиск, докато избелвате зъбите си за 1 седмица.

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean HX6830/44, 2 режима на почистване, Функция BrushSyn, Сензор за натиск, Черна

Избелва зъбите само за 1 седмица

  • Вграден сензор за натиск
  • 2 режима на чистене
  • 1 x функция BrushSync

Избелва зъбите само за една седмица

1_26

Поставете главата на четката W DiamondClean за премахване на повърхностни петна и разкрийте своята най-бяла усмивка. Клинично доказано е, че избелва зъбите само за една седмица със своите гъсто разположени централни косъмчета за отстраняване на петна.

Режим Clean and White

2_29

Независимо дали искате да се фокусирате върху премахване на плака или за изключително полиране на вашите зъби, ние сме се погрижили за това: режим Clean осигурява превъзходно почистване, а режим White е идеален за премахване на повърхностни петна.

Безопасно и нежно на чувствителни зони, ортодонтични приспособления и стоматологична работа

7_17

Можете да сте уверени в безопасно почистване: нашата звукова технология е подходяща за използване върху брекети, пломби, коронки и фасети. Помага при предотвратяване на формирането на кариеси и подобрява здравето на венците.

Уведомява ви, ако натискате прекалено силно

3_30

Вие може да не забележите, ако натискате прекалено силно, но четката за зъби ще забележи. Ако започнете да натискате венците си прекалено силно, четката за зъби ще издаде пулсиращ звук като напомняне да не натискате толкова много.

Свързва дръжката на смарт четката и главите на смарт четката

9_15

Технология с микрочип, която открива и синхронизира главата на смарт четката със смарт дръжката. Сдвояването на смарт дръжката и главата на смарт четката е мощна комбинация, която позволява смарт напомняния за смяна.

Винаги знаете кога да смените вашите глави на четката

4_26

Всички глави на четки с времето се износват. Но нашата технология BrushSync проследява колко дълго сте използвали главата на четката и колко силно сте миели зъбите си. Когато е време да я смените ще бъдете уведомени със светлина на дръжката и кратък звуков сигнал. По този начин можете да сте сигурни, че вашата глава на четка си върши добре работата.

Насърчаване за внимателно миене

6_20

Нашият QuadPacer ви уведомява, когато сте прекарали точното време за почистване на всяка част от устата, докато нашият Smartimer ви уведомява, когато изминат препоръчителните две минути за миене на зъбите.

Подобрена звукова технология на Philips Sonicare

8_19

Подобрената звукова технология на Philips Sonicare изтласква вода между зъбите, а движенията на четката разтварят плаката и я отстраняват за изключително ежедневно почистване.

Страхотен начин да свикнете с новата си четка за зъби

5_27

Започването на нова дейност може да изисква известен период за привикване. Ето защо нашата програма за лесно започване ви дава възможност за постепенно, нежно увеличаване на мощността на почистване за първите 14 пъти използване на новата ви четка.

 
Характеристики:
Тип батерия Акумулаторна, Литиево-йонна
Скорост (почистващи движения в минута) 62000
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почистване Да
Светлинен дисплей Да
Цвят Чернo-сиво
Тип Звукочестотни четки за зъби
Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк