За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Кожен масажен стол за цяло тяло GJ-6200 - червeн, GJ-6200Red

  • производител: Rexton
  • каталожен номер: 147493
ЦЕНА: 274540лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Кожен масажен стол за цяло тяло GJ-6200 - червeн, GJ-6200Red

Масажния стол Rexton GJ-6200 комбинира в себе си голям брой иновативни масажни функции. Оборудван е с безшумен ролков механизъм, имитиращ ръчен масаж, а L-track механизма предоставя възможността масажа да бъде по дължината на цялото тяло. Столът може да бъде включен в позиция на Нулева Гравитация, за да може тялото да бъде напълно релаксирано. По този начин ролковия механизъм достига всички места и масажа е по-ефективен. Това са само част от многобройните функции на GJ-6200 – разтягане (стречинг), въздушна компресия, рефлексотерапия, термо терапия. Столът е изработен от висококачествени материали и тапицерия от еко кожа. Притежава многофункционално дистанционно управление с голям LCD екран.
Кожен масажен стол за цяло тяло GJ-6200 - червeн, GJ-6200Red
 

L- ТRACK механизъм

Стол GJ-6200 е оборудван с технология 3D и шина под формата на L, в комбинация с масажиращи възглавнички, извършващи мулти-ъглов дълбок масаж на гърба и седалището. Тази технология се различава по иновативен начин от стандартните шини, които не могат да достигнат легнала позиция и стречинг за получаването на най-добрият масаж.
L-образният механизъм предлага дълбок масаж, съобразно човешкото тяло. Механичната система достига до седалищнaта част и бедрата. Формата на шината пасва идеално по извивките на човешкото тяло, осигурявайки прецизен масаж, който стимулира акупунктурните точки на гърба, премахва умората и възстановява добрата Ви физическа форма.

_63

Нулева гравитация и разтягане 

При режим "Нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е приблизително 127 градуса. Бедрата и краката са в позиция над сърцето. Теглото на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, като натискът върху тялото е разпределен равномерно. Тази позиция води до състояние на безтегловност, при което можете да се насладите на перфектна релаксация без ограничения. Програма за стречинг разширява вътрешните коремни мускули и отпуска диафрагмата. При използването и гърба се разтяга, чрез пълно извиване. Тази програма е предназначена за хора, които водят заседнал начин на живот и търсят пълно раздвижване на кръвта и гръбначните мускули.

2_2

Въздушни възглавници

Масажния стол GJ-6200 е оборудван с въздушни възглавници. С помощта на дистанционното може да се регулира силата на натиск и налягане. Масажът с въздушни възглавници облекчава умората, подобрява кръвообращението и ободрява тялото. Въздушните възглавници нежно масажират тялото на потребителя и стимулират естествените рефлекси на организма. Масажът има превантивен ефект при лечението на артрит и други възпалителни заболявания, укрепва кръвоносните съдове, нормализира кръвообращението, подобрява съня, кожата става по еластична.

Функция загряване на тялото

GJ-6200 e модела, който предлага затопляне на много зони на тялото - гърба, таза и бедрата. Загряването спомога за пълното отпускане на мускулите, за да бъде масажа по-ефективен и дълбок. Благодарение на тази технология се подобрява циркулацията на кръвта и ефективно се намалява умората.

Масажни техники

Този вид масаж спомага за отпускане на рамената и плешките. Дава много добри резултати в случаите на настинка, схващане или при натрупана умора и стрес. Спомага за релаксирането на мускулите и облекчава болки при плексит или ошипяване. Подпомага добрия и пълноценен сън.

1 kneading

Mасажна техника, използвана в миналото от японски майстори. Извършва се чрез стимулиране и масажиране на определени точки в тялото. Успешно помага при лекуването на настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт и др. В процеса на масаж се възстановява енергийният баланс в организма.

2 shiatsu

 

Комбиниран масаж с потупвания и почуквания. Най-известният масаж, който се прилага за релаксация и избавяне на тялото от токсините. Засилва имунната система и увеличава броя на белите кръвни телца в организма. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо напрежение, облекчава умората главоболието и мускулните спазми. Добър при високи нива на стрес и напрежение.

3-knocking

Нежно и постепенно разтрива всеки мускул до пълно отпускане. Раздвиждва лимфата, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите за по бързо възстановяване.Този масаж има положителен ефект при схващания, болки, мигрени,виене на свят, остеоартрит.

 4 rolling

Масаж, имитиращ прилагането на натиск на ръцете на професионален масажист (нагоре-надолу по протежение на врата, гръбнака, кръста и таза, стигащ до горната част на бедрата). Подходящ масаж при травматични увреждания, засилва циркулацията на лимфата и кръвта, влияе положително на нормалната функция на целия организъм, зарежда с енергия.

5 kandt

Масажната техника с почуквания /леко перкусионни движения/ се бори с емоционалния стрес. Прилага се при наличие на тревожност, напрежение, стрес и депресия. С почукване на специфични енергийни точки, тялото се отпуска и освобождава от негативни мисли и настроения. Тази техника се прилага успешно и за премахването на хронична болка, от травма или възпаление.

6 tapping

Характеристика:

  • Интелигентен сканиращ тялото механизъм
  • Голям обхват 133 см L-Track ролков механизъм за масаж на главата, врата, раменете, гърба, таза и бедрата
  • 6 вида масажни функции - размесване, потупване, комбиниран, шиацу, ролков, въздушен
  • Режим нулева гравитация
  • Топлинен механизъм за загряване в областта на кръста, седалището и бедрата
  • Въздушен механизъм за масаж на ръце, рамене, крака и стъпала
  • Крачна секция за масаж на прасци, глезени и стъпала
  • LCD пулт за управление
  • Тегло без опаковка: 95 кг.
  • Тегло с опаковка: 114 кг.

 

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !