За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Комплект Епилатор Braun Silk-epil 5-511 + Електрическа четка за зъби Oral-B Vitality CrossAction, Бяло/Синьо

  • Тип: Епилатор
  • Цвят: Бял/Син
  • Скорости/Степени: 1
  • Движения/Операции в сек./Импулса: n/a
  • производител: Braun
  • каталожен номер: 246775
  • EAN: 4210201189497
ЦЕНА: 16650лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация
 

Комплект Епилатор Braun Silk-epil 5-511 + Електрическа четка за зъби Oral-B Vitality CrossAction, Бяло/Синьо

Braun Silk-epil 5 5-511 Епилаторна мокра и суха пинсета нежно премахва до 100% от косата наведнъж. Електрически епилатор мокър и сух, може да се използва във ваната, както и под душа. Епилационната система премахва косата 4 пъти по-къса от восъка. Нов стартов комплект за лесно отстраняване на косми. Акумулаторна електрическа четка за зъби с вграден 2-минутен таймер. Braun технология. Цялостно почистване през перфектния ъгъл често използвани от самите зъболекари по целия свят. По-задълбочено почистване от конвенционалните ръчни четки за зъби благодарение на 2D технологията за почистване
 
Описание на продукта:
 
Специалното издание включва епилатора Braun Silk-épil 5-511 и електрическата четка за зъби Oral-B Vitality CrossAction. Епилаторът Braun Silk-épil 5-511 премахва особено фината коса както под душа, така и в сух режим. В комплекта на доставката е включена приставка за контури на сложни места. В допълнение, Braun епилира изключително нежно и с комфортен живот на батерията от половин час. С епилатора Braun Silk-épil 5-511 получавате приставка за оптимален контакт с кожата, която се адаптира към контурите на тялото ви и прави епилацията безпроблемна. За чудесно мека, дълготрайна гладка кожа са интегрирани и 28 пинсети MicroGrip, които дори премахват космите, фини като пясъчно зърно. Активните пулсиращи вибрации, чрез които косата се хваща ефективно и внимателно се отстранява, също са отговорни за особено интензивните и благоприятни за кожата процеси на епилация. Можете също да използвате епилатора Braun Silk-épil 5-511 под душа. С модерната функция Wet & Dry косата се отстранява особено внимателно под течаща вода или в сух режим. Иновативната дръжка против приплъзване гарантира, че можете безопасно да работите с епилатора Braun Silk-épil 5-511, дори когато е мокър. В допълнение, епилаторът Braun е оборудван с акумулаторна батерия, която гарантира пълна работа до 30 минути. Акумулаторната електрическа четка за зъби Oral-B Vitality CrossAction предлага превъзходно почистване в сравнение с конвенционалната ръчна четка за зъби и следователно е идеална за електрическа дентална грижа. Професионалната глава за четка CrossAction обгражда всеки зъб с четините му под ъгъл 16 градуса, докато 2D технологията за почистване премахва плаката по -добре, отколкото с конвенционалната ръчна четка за зъби, използвайки колебателни и въртящи се движения. Таймерът в наконечника ви помага да миете зъбите си за 2 минути, както е препоръчано от зъболекаря. Oral -B - марка четки за зъби №1, която зъболекарите по целия свят използват най -много сами. Съвместим със следните четки: CrossAction, 3D White, SENSI UltraThin, SENSItive Clean, Precision Clean, Deep Cleaning, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho care. 
 
Подробности:
 
 
Подробности за работата на батерията на епилатора Braun Silk-épil 5-511:
 
 
  • Мощност на батерията 30 мин. 
  • Мокро и Сухо за особено нежна употреба във вана или душ.
  • Приставка за тример за чувствителни зони на тялото
  • Приставка за контакт с кожата за най -добър резултат
  • Комбинирана приставка епилатор + остриета 28 MicroGrip пинсети
  • Подробности за устната кутия -B Vitality CrossAction електрическа четка за зъби
  • Водоустойчив накрайник
  • Сменяема станция за зареждане
  • Интегрирана 2- минутен таймер
 
 
Почистващи техники:
 
  • Скорост: 7 600 об / мин
  • Нива на почистване: 1
  • Живот на батерията: 7 дни
  • Работно време: 28 мин. 
  • Захранване: Батерия
  • Обхват на доставка на специалното издание: 1x епилатор Braun Silk- épil 5-511; 1x приставка за начинаещи; 1x защитна капачка; 1x приставка за оптимален контакт с кожата; 1x захранващ блок за зареждане на епилатора; 1x електрическа четка за зъби; 1x четка за кръстосано действие; 1x преместваема зарядна станция с захранващ блок за електрическата четка за зъби въртяща се, пулсираща
Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк