За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Конструктор LEGO, Creator, Делфин и костенурка, 31128

  • За деца от: 6 год.
  • За деца до: 12 год.
  • Мини фигурки: 0
  • Основен материал: Пластмаса
  • Серия констр: Creator
  • производител: LEGO
  • каталожен номер: 267245
ЦЕНА: 2090лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Конструктор LEGO, Creator, Делфин и костенурка, 31128

Комплектът съдържа: 137 елемента. Пляс! Гмурнете се до дъното на морето, за да се насладите на приключения с тези супер сладки морски животни. Поиграйте заедно с приятелски настроено бебе делфин и бебе морска костенурка. За повече подводно забавление можете да промените конструкцията на страхотно морско конче и морски охлюв, да ги превърнете в красива риба с бърз рак или дори да използвате тухличките, за да създадете нещо чисто ново. Изборът е ваш с този комплект „3 в 1“.

Децата ще се забавляват с вълнуващи подводни приключения с този прекрасен комплект LEGO Creator „3 в 1“ Делфин и костенурка, а след това ще го престроят в морско конче или красива рибка.

Почитателите на LEGO на възраст над 6 години могат да се гмурнат на морското дъно и да се забавляват с приключения с този комплект за построяване Делфин и костенурка „3 в 1“ (31128), в който има делфинче с подвижни стави на тялото, плавниците, челюстите и опашката и бебе морска костенурка с подвижни плавници и глава – и двете върху стойка за показване. Играчките диви животни вдъхновяват игри на въображението Подводните забавления нямат край с 3 морски животни за сглобяване от комплекта LEGO Creator „3 в 1“ – могат да сглобят делфин и костенурка с подвижни стави, а след това да ги престроят в морско конче с подвижни стави и морски охлюв или в симпатична рибка, плуваща с рак, или пък да измислят свое собствено животно. Комплекти LEGO, вдъхновяващи за творчески забавления LEGO Creator „3 в 1“ предлага безкрайни часове забавни игри с 3 различни модела за сглобяване в една кутия. Забавлението няма край, тъй като всеки от тези детайлни и реалистични модели може да се разглоби и престрои във всичко, което сътвори детското въображение. Изберете от страхотната гама комплекти „3 в 1“, включваща тигри, коли и реактивни самолети.

  • Комплект с „3 модела в 1“ – Децата ще конструират морски създания с този комплект за игра LEGO Creator „3 в 1“ Делфин и костенурка (31128);
  • Безкрайни възможности за игра – Почитателите на LEGO имат избор от 3 сцени на морското дъно: да поиграят с делфина и костенурката, с морското конче и морския охлюв, или с рибката и рака;
  • Играчки с подвижни стави – 3 модела на морски животни, всеки с подвижни стави, включително делфинче с подвижно тяло, плавници, челюсти и опашка и бебе морска костенурка с подвижни плавници;
  • Модели за показване – Всяко от тези 3 морски животни има стойка за показване, за да могат децата да ги изложат в стаята си, след като се наиграят;
  • Удовлетворяващо конструиране – Този комплект за строителство от 137 части позволява на децата над 6 години да изпитат удоволствието и удовлетворението от конструирането, преди да се впуснат в приключения в морските дълбини;
  • Игра в движение – С височина 7 см, делфинът и костенурката са с компактен размер, така че децата могат да ги носят със себе си по време на пътуване;
  • Още забавления „3 в 1“ – Потърсете и другите нови за март 2022 г. комплекти LEGO® Creator „3 в 1“, включително Офроуд бъги (31123), Фантастични горски създания (31125) и Свръхзвуков самолет (31126);
  • Играчки „3 в 1“ – С комплектите LEGO Creator „3 в 1“ децата получават 3 различни играчки в една кутия;
  • Високо качество – Повече от 6 десетилетия тухличките LEGO се произвеждат така, че да се разглобяват лесно всеки път;
  • Гаранция за безопасност – Строителните тухлички LEGO отговарят на стриктните световни стандарти за безопасност.

Характеристики:

  • №: 0031128
  • Име: LEGO Creator 31128 - Делфин и костенурка
  • Бар-код (EAN): 5702017117423
  • Фабричен №: 31128
  • Name: LEGO Creator 31128 - Dolphin and Turtle
  • Материал: Пластмаса
  • Размер с опаковката: 4.6 x 19.1 x 14.1 см.
  • Тегло: 0.18 кг.
Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !