За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Конструктор LEGO Friends, Пицария в Хартлейк Сити, 41705

  • За деца от: 5 год.
  • За деца до: 16 год.
  • Мини фигурки: 2
  • Основен материал: Пластмаса
  • Серия констр: Mickey and Friends
  • производител: LEGO
  • каталожен номер: 463146
ЦЕНА: 3590лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 29.03.2024 - 01.04.2024
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Конструктор LEGO Friends, Пицария в Хартлейк Сити, 41705 

Комплектът съдържа: 144 елемента.Нещо ухае добре – това е ароматът на прясно приготвена пица! Следвайте носа си до пицарията в Хартлейк Сити, където Olivia е заета в кухнята. Ethan пристига на скейтборда си. Подайте му храната за вкъщи през прозореца. Пригответе следващата пица и я заредете във фурната. Когато е готова, извадете я и я сервирайте в къта за сядане на открито. Не забравяйте сиренето и рендето!

Изненадайте децата кулинари с подарък – този построен от тухлички комплект с пицария, който им позволява да си играят, че правят и готвят пица и работят в заведение за храна за вкъщи.

Развийте творческите умения на децата с този забавен комплект LEGO Friends Пицария в Хартлейк Сити (41705). Деца на възраст 5+ могат да играят, като си представят, че работят в пицария. Този подарък за любителите на пица се предоставя с много аксесоари за храна, на които децата да се наслаждават. Съвсем като истински Комплектът за игра разполага със заведение за храна за вкъщи, където децата могат да си представят, че приемат поръчки и използват касата, докато отделният кът за сядане създава сцена за ролева игра в ресторант. С фурната играчка за пица, този комплект предлага много гъвкаво забавление, тъй като децата могат да направят пицарията си, както пожелаят. Този цветен комплект се предлага с 2-ма герои от LEGO Friends и изобилие от забавни аксесоари, които да предизвикат часове креативно разказване на истории. Този цветен комплект за игра изглежда страхотно на показ в детските стаи благодарение на страхотния си стил.

  • Забавна игра със сервиране на храна – подаръкът LEGO Friends Пицария в Хартлейк Сити (41705) е изпълнен с творчески аксесоари и функции, за да вдъхне живот на играта в ресторант;
  • Подарък за любителите на пица – включва Olivia и Ethan от LEGO Friends, отделен кът за сядане на открито, фурна играчка за пица, гребло за пица, скейтборд и играчки, свързани с храна, като сирене, ренде и бутилка сос;
  • Много начини за игра – децата могат да се преструват на готвач, да играят, че пазаруват в заведение за храна за вкъщи, или да сервират вечери на масата;
  • Подарък за стимулиране на творчеството – създаден за деца на 5 и повече години, този комплект за игра вкарва забавлението, свързано с ресторант, в стаите на децата;
  • Размери – този комплект за игра LEGO Friends е с 12 см височина, 11 см ширина и 6 см дълбочина;
  • Комплекти за игра, които позволяват на децата да играят по роли сцени от реалния свят – комплектите LEGO Friends се предлагат с подходящи герои и автентични сюжети, така че децата да могат да разиграват ежедневието от комфорта на стаите си;
  • Гарантирано качество – комплектите LEGO Friends отговарят на строгите отраслови стандарти за качество, за да се гарантира, че са съгласувани, съвместими и се свързват и разделят лесно всеки път;
  • Гарантирана безопасност – компонентите на LEGO се изпитват чрез изпускане, нагряване, мачкане и усукване и се анализират, за да се гарантира, че отговарят на стриктните световни стандарти за безопасност.

Характеристики:

  •  №: 0041705
  • Име: LEGO Friends 41705 - Пицария в Хартлейк Сити
  • Бар-код (EAN): 5702017152769
  • Фабричен №: 41705
  • Name: LEGO Friends 41705 - Heartlake City Pizzeria
  • Материал: Пластмаса
  • Размер с опаковката: 28 х 29.9 х 16 см.
  • Размер: 7.2 х 26.2 х 14.1
  • Тегло: 1.12 кг.
Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !