За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Конструктор LEGO, Lightyear, Битка със Зург, 76831

  • За деца от: 7 год.
  • За деца до: 14 год.
  • Мини фигурки: 2
  • Основен материал: Пластмаса
  • Серия констр: Lightyear
  • производител: LEGO
  • каталожен номер: 373835
ЦЕНА: 4390лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 29.03.2024 - 01.04.2024
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Конструктор LEGO, Lightyear, Битка със Зург, 76831

Комплектът съдържа: 261 елемента.Потопете се в света на „Светлинна година“ на Disney и Pixar! Грабнете лазера си и спрете злия робот Зург, който иска да открадне енергийната клетка на Баз Светлинна Година. Дайте на Изи нейното оръдие, за да стреля срещу злодея. Помогнете на Баз да сложи на гърба си своята реактивна раница. Той ще полети в небето и ще спре Зург с лазерното си оръдие. Тримата заедно сте по-силни от този злодей!

Транспортирайте почитателите на космоса на възраст 7 и повече години до вълнуващия междупланетен свят от „Светлинна година“ на Disney и Pixar с „Битка със Зург (76831)“. Този творчески комплект за игра доставя извънземно забавление, докато малките космически рейнджъри се присъединяват към минифигурите на Баз Светлинна година и Изи и котката Сокс, за да победят злодея Зург и да си върнат горивната клетка. Безкрайно забавление Феновете могат да пресъздават сцени от филма –пълната история за произхода на Баз Светлинна година. Те ще се бият със злия Зург – робот за конструиране с подвижни ръце и крака, използвайки страхотното оръдие на Изи и лазера на китката на Баз. Този колекционерски комплект за конструиране също така насърчава феновете да се откажат от сценария и да създават страхотни нови собствени битки, където ще научат, че като работят като екип, могат да победят лошите!
  • Забавление с космически битки за малки екшън герои – феновете на Баз Светлинна година на възраст над 7 години пътуват до космоса, за да се присъединят към екипа на космическите рейнджъри за битка с робота злодей Зург;
  • Герои от филмите – „Битка със Зург (76831)“ се предоставя с 2 минифигури, включително Баз Светлинна година на Disney, фигура на котка робот от LEGO, робот за конструиране и подвижен робот;
  • Изпълнена с екшън битка – феновете помагат да бъде спрян Зург да открадне горивната клетка от космическия кораб на Баз с множество страхотни оръжия, включително лазер за китката, бластер и оръдие;
  • Идея за подарък за фенове на възраст 7+ – подарък за рожден ден за обучаващи се космически рейнджъри, които обичат „Светлинна година“ на Disney и Pixar – пълната история за произхода на Баз Светлинна година;
  • Динамична игра – злият робот Зург за конструиране е с височина 14 см и е подвижен, за да вдъхне живот на играта с боен екшън;
  • Космическо приключение за феновете на Баз Светлинна година – пренесете феновете в друго измерение, докато се присъединяват към своя герой Баз в стремежа му да въведе ред в галактиката;
  • Увеличете междугалактическото забавление – комбинира се с „Преследване с Циклоп (76830)“ и „Космически кораб XL-15 (76832)“, за да вкара още сцени от „Светлинна година“ на Disney и Pixar в спалните на феновете;
  • Надеждна игра – подаръците от LEGO за деца отговарят на строгите стандарти в индустрията, за да се гарантира, че частите от комплектите е лесно да бъдат хващани, поставяни и отделяни от детските пръсти: и това е така от 1958 г. досега;
  • Създадени да издържат – играчките за построяване LEGO за деца са тествани максимално, за да се гарантира, че отговарят на строгите стандарти за безопасност на децата.

Характеристики

  •  №: 0076831
  • Име: LEGO Lightyear 76831 - Битка със Зург
  • Бар-код (EAN): 5702017152400
  • Фабричен №: 76831
  • Name: LEGO Lightyear 76831 - Zurg Battle
  • Материал: Пластмаса
  • Размер с опаковката: 4.6 x 26.2 x 19.1 см.
  • Тегло: 0.26 кг.
Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !