За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Креатин Pure Creatine - 500 грама, Pure Nutrition, PN8813

  • Опаковка (грамаж/таблетки): 500-999 гр.
  • Вкусове: Без вкус
  • 100% чист Креатин
  • Научно доказан продукт
  • производител: Pure Nutrition
  • каталожен номер: 103658
ЦЕНА: 3980лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Креатин Pure Creatine - 500 грама, Pure Nutrition, PN8813

Основната функция на креатинът на Pure Nutrition е да свърза с възстановяване и производството на големи количества АТФ (Аденозинтрифосфат), което е основата енергийна единица на клетъчно ниво. Този процес позволява генерирането на повече мускулна работоспособност за по-кратък период от време, което означава по-бързо възстановяване между сериите. Благоприятните ефекти на 100% Pure Creatine се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и енергийните нива, както и подобрено възстановяване след тежки тренировки. Креатинът има специфичното за него качество да хидратира ефективно мускулните клетки. По този начин се стимулира мускулния растеж, а мускулните фибри стават по-големи и по-силни. Креатинът на Pure Nutrition е предназначен за: Всеки, който иска да стане по-силен, да увеличи енергията и издръжливостта си, да изгради повече мускулна маса, ще остане доволен от ефектите на 100% Pure Creatine. В допълнение всеки, който иска да качи чиста мускулна маса и да свали определено количество мазнини, задължително трябва да включи креатина в своя диетичен план. Креатинът е идеалният избор, когато атлетът е подложен на интензивни физически натоварвания, стрес и умора, но въпреки всичко се стреми към подобряване на своите постижения и резултати.

Кератин Pure Creatine - 500 грама, Pure Nutrition, PN8813, Виж цена

Характеристики:

  • 100% Pure Creatine на Pure Nutrition е микронизиран креатин монохидрат от възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровина. Микронизираният креатин се усвоява по-пълноценно и бързо в организма, преодолявайки в по-голяма степен разрушителната сила на стомашната среда и достига в по-голямо количество до мускулните клетки. Микронизираният креатин има по-финна повърхност, разтваря се по-добре във вода и не предизвика дразнене и болки в стомаха.
  • Креатинът е най-популярната добавка в света на суплементацията и не случайно е наричан Кралят на Хранителните добавки.
  • Креатинът е една от малкото добавки, чиито положителни ефекти са доказани научно и потърдени от десетки легални изследвания.

Начин на употреба: През първите 5 дена, приемайте една доза от 5 грама по четири пъти на ден. След 5-тия ден приемайте две дози по 5 грама два пъти дневно. Приемайте с достатъчно количество вода и въглехидрати. Избягвайте кофеина!

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !