За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Кухненски робот Bosch, MultiTalent 3, 800 W, BPA-free, Пластмасова купа 2.3 l, Подходящ за трошене на лед, Приставка за тесто, 2 скорости на работа, Бял, MCM3200W

  • Тип: Кухненски роботи
  • Цвят: Бял
  • Мощност: 800W
  • Корпус: n/a
  • Приставки: 5
  • С блендер: Да
  • производител: BOSCH
  • каталожен номер: 621555
  • EAN: 4242002853338
ЦЕНА: 17390лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Кухненски робот Bosch, MultiTalent 3, 800 W, BPA-free, Пластмасова купа 2.3 l, Подходящ за трошене на лед, Приставка за тесто, 2 скорости на работа, Бял, MCM3200W

MultiTalent 3 - компактен и многостранен кухненски помощник с повече от 30 функции. Превръща готвенето в детска игра.

  • Мощен мотор: бърза и лесна обработка с две настройки на скоростта и импулсна функция.
  • Повече от 30 функции: включени аксесоари за нарязване, настъргване и смесване.
  • Прозрачна пластмасова купа 2,3 л за 500 g брашно + добавки (макс.количество тесто) вкл.капак с тапа
  • Практично: аксесоарите се прибират в купата и по този начин уредът е винаги готов за работа. Благодарение на разбираеми обозначения аксесоарите се монтират бързо и лесно.
  • Аксесоари, подходящи за миене в съдомиялна машина: лесно и комфортно почистване.

Мощен мотор

Обичате да спестявате време, когато готвите? Благодарение на мощния мотор с две настройки на скоростта и импулсна функция можете лесно да приготвите бързо и вкусно ястие. Така имате повече време за други неща.

Повече от 30 функции

Обикновено се нуждаете от различни уреди при готвене и печене. Независимо дали става въпрос за нарязване на лук или плодове, настъргване на зеленчуци или смесване на смутита - благодарение на широката гама от аксесоари като универсален нож от неръждаема стомана, нож MultiLevel6 и други, вашето ястие ще бъде приготвено бързо.

Пластмасова купа

Тестото с мая втасва най-добре в покрита купа, тъй като топлият въздух се задържа вътре. Прозрачната купа с вместимост 2,3 л и прозрачен капак ви позволява лесно да видите и проверите дали тестото с мая вече е втасало, без да се налага да отваряте купата.

SmartStorage

Вече няма да губите време да търсите приставки! Стандартните аксесоари могат лесно да се съхраняват в 2.3 л купа, което спестява място и са ви под ръка. С интелигентните маркировки е лесно и бързо да сглобите аксесоарите. Така, дори и в най-малката кухня имате повече място.

Лесно почистване

Почистването след приготвяне на храна обикновено отнема време. Сега почистването е още по-удобно. Аксесоарите обикновено са подходящи за съдомиялна машина и гарантират лесно и удобно почистване в съдомиялната машина, което спестява много време.

1,0 л приставка за миксер

Приготвянето на пресни смутита всеки ден може да бъде много работа. Вече не е така. С практичния блендер с вместимост 1,0 л е лесно да приготвите вкусни смутита или сосове. След което можете просто да поставите блендера в съдомиялната машина.

Безопасна употреба

Понякога уредът се плъзга по повърхността, докато работите с него. Вече не е така. Функцията за засмукване с гума гарантира допълнителна стабилност и ви осигурява максимална сигурност.

Характеристики:

Мощност, W 800W
Вместимост на купата, l 2.3л
Брой скорости 2
Блендер да, блендер Tritan, полезен обем 1 литър
Приставка за месене на тесто да
Миксер -
Бъркалки -
Рендета да, Двустранен режещ (дебел и тънък) диск и двустранен диск за рендосване (грубо и фино)
Сокоизтисвачка -
Месомелачка -
Цвят Бяло и сиво
Други Прозрачна пластмасова купа 2,3 л за 500 гр. брашно + добавки (макс. количество тесто 0,8 кг) вкл. капак с тапа; Диск за разбиване на сметана и белтъци
Гаранция 24 месеца
Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк