За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Маша за коса Rowenta, Karl LagerfeldC, 200°C, Покритие Keratin & Shine, Студен връх, Бързо загряване, 2 опции за стилизиране, Кабел 1.8 м, Черен/Червен, CF321LF0

  • Тип: Маша за къдрене
  • Цвят: Черен/Розов
  • Диаметър на стеблото (мм): 25
  • производител: ROWENTA
  • каталожен номер: 401287
ЦЕНА: 5470лв с ДДС
Количество:
на склад Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
Може да е при вас на 01.04.2024 - 02.04.2024
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Маша за коса Rowenta, Karl LagerfeldC, 200°C, Покритие Keratin & Shine, Студен връх, Бързо загряване, 2 опции за стилизиране, Кабел 1.8 м, Черен/Червен, CF321LF0

Машата Rowenta Karl Lagerfeld създава разкошни къдрици и великолепни букли благодарение на изключителното покритие Keratin & Glow. Тази забележителна комбинация придава на къдриците естествен вид. Кератиновият протеин, който допринася за укрепване на устойчивостта на косъма, се комбинира с турмалин, който придава блясък, намалява антистатичният ефект и елиминира склонността към накъсване поради ефекта на естествено излъчване на йони. Тази маша за коса има изключително високоефективна нагревателна система за постоянна температура от 200° C. Нейните практични характеристики я правят много лесна за използване и предлагат безупречно изживяване при къдрене на косата: въртящият се на 360° кабел подобрява комфорта при използване, студеният връх осигурява повишена безопасност по време на работа и благодарение на бързото нагряване машата е винаги готова за използване и ви е винаги под ръка. Маша Curling Tong: великолепни къдрици, излъчващи блясък.

-Красиви и обемни къдрици, от корена до върха- 25 mm маша за къдрене, създадена специално за изтънчени естествени къдрици.
-Постоянна температура от 200° C за перфектни резултати; - Високоефективно оформяне с постоянна температура от 200°C за перфектни резултати върху всички типове коса.
-Йонно излъчване и антистатичен ефект благодарение на турмалина;
-Диаметър 25 мм за естествен вид на къдриците и буклите- 2 възможности за оформяне на игриви къдрици или свободни вълни според времето за оформяне.
-Keratin & Shine покритие: намалява склонността към накъсване и придава на косата блясък и финес- Ексклузивното покритие Keratin & Glow съчетава про-кератин, основна съставка на косата, отговорна за силата и еластичността ѝ, с турмалин – минерал с естествен ефект за излъчване на йони, който намалява статичното електричество и хвърченето.

-Студен връх за повишена безопасност, което позволява лесно оформяне;
-Бързо нагряване: готова за употреба само след 1 минута.

- Завъртащ се на 360° захранващ кабел, щипка, хладен връх и предпазна стойка осигуряват подобрена сигурност за прически с пълно спокойствие ден след ден.

 

Характеристики

Част от тялото Коса
Тип продукт Маша за коса
Тип маша Класическа маша
Комплект Не
Употреба Суха коса
Тип употреба Домашна
Използване за Къдрици
Покритие Турмалин
Съдържание пакет: 1 x Маша за коса
Цвят Червен Черен
Максимална температура   200C
Доставка
Ако този продукт е наличен на склад.
За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт.
По цени на куриерска фирма Еконт.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !