За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Месомелачка Bosch MFW67450, 2000 W, Приставка за домати и наденица, Капацитет: 3.5 кг/мин

  • Тип: Ел. месомелачка
  • Цвят: Черен
  • Мощност: 2000W
  • Кг/мин.: n/a
  • производител: BOSCH
  • каталожен номер: 192882
  • EAN: 4242005138593
ЦЕНА: 25720лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

 

Месомелачка Bosch MFW67450, 2000 W, Приставка за домати и наденица, Капацитет: 3.5 кг/мин

Много бърза работа благодарение на мощен мотор. Бърза преработка на големи количества: 3,5 кг/мин. Лесна за обслужване чрез практична дръжка, прибиране на кабела и отделение за съхранение на приставките. Гъвкаво приложение, пригоовление на кайма от месо и риба, както и киббе и наденица.

Високо ниво на безопасност за потребителя

Месомелачка, която се движи по работната повърхност, може да бъде опасна. Благодарение на гумените крачета, месомелачката седи сигурно на работния плот.

Големи количества

Понякога трябва да преработите големи количества месо за кратко време. Висококачествената месомелачка е експертна в бързата обработка на големи количества. Благодарение на мощния двигател, ProPower тя работи много бързо и надеждно.

Съхранение на дискове

Сега никога не трябва да търсите отново подходящите приставки. Месомелачката е особено стилна и дисковете за приставки могат да се съхраняват удобно в интегрираното отделение за съхранение, за да бъдат перфектно организирани.

Приставка за наденица

Домашните наденички могат да са прясно приготвени според вашия индивидуален вкус и ще зарадват вашите гости. Приставката за наденица ви позволява да създавате свои вкусни пилешки, говежди, свински или вегетариански наденички.

Приставка за киббе

Можете да направите киббе  дори и да нямате много време. Приставката има за цел да улесни процеса на подготовка. Можете да я използвате, за да оформите тръбите, да ги напълните и да ги натиснете заедно от двете страни.

Приставка за пресоване за плодове

Приготвянето на домашен доматен сок често изисква големи усилия. С приставката за плодови сокове е лесно да изцеждате здравословните сокове сами. Тази приставка преработва всичко - от плодове или плодове до меки зеленчуци или домати, дори премахва стеблата от касис.

Функция реверс

С трудни съставки месомелачката може да се запуши. Тук се използва функцията реверс. Тя помага да се освободи храна, която е заседнала. Благодарение на тази функция месомелачката отново е готова за употреба много бързо.

Диск от неръждаема стомана

Качество, на което можете да се доверите. Неръждаемата стомана е издръжлив материал с ниска поддръжка, хигиеничен е, има гладка повърхност, няма вкус и се почиства много лесно. Всичко това го прави най-добрият избор за стоманените дискове за кайма.

Устойчивост

Месомелачката трябва да бъде с високо качество, за да осигури изключителни резултати дори при голямо натоварване. Тази кайма отстоява високите немски стандарти за качество на марката Bosch. Тя гарантира устойчивост, надеждност и техническо съвършенство.

Мощен мотор

Желаете да постигнете перфектни резултати дори със съставки, които са трудни за обработка? Благодарение на мощния двигател и максималната мощност, вашите съставки се обработват равномерно и много бързо. Това означава повече време за приготвяне на други ястия.

Мощност, W 2000 W
Максимална производителност, kg/min 3.5 kg/min
Брой решетки 3
Размер на отвора на решетката, mm 3 / 4,8 / 8 mm
Приставка за наденица Да
Приставка за доматен сок Да
Приставки за зеленчуци -
Функция обратно въртене Да
Отделение за съхранение на кабела Да
Цвят Silver/Black
Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк