За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Микровълнова печка Samsung, 28L, Gril, 900W, LED Display, Сива, GE109MST1/BOL

  • За вграждане: Не
  • Цвят: Черен / Сив
  • Грил: Да
  • Обем: 28 литра
  • производител: Samsung
  • каталожен номер: 56305
ЦЕНА: 27490лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Микровълнова печка Samsung, 28L, Gril, 900W, LED Display, Сива

Функция за бързо размразяване. Система за почистване с пара. Crusty Plate- тава за хрупкави печива. Бърза доставка. Супер цени. Виж нашите оферти в Mallbg.

Хрупкавата коричка, вече е възможна, благодарение на Crusty Plate- тава за хрупкави печива. Тя превръща микровълновата фурна в пещ за пици с нагревател за грил. Изпича и придава приятен кафяв цвят отгоре и отдолу на замразени храни, като пица, багети, киш и много други. И го прави без никаква мазнина. Зазмразяването не само отнема време, но е и непредсказуемо. Много често след размразяване храната става мека на някои места и твърда като камък на други. Функцията за бързо размразяване на Samsung ви дава възможност да размразявате храната бързо и равномерно, като възстановява свежестта й до състоянието преди замразяване, за да приготвите вкусна вечеря.Функция за бързо размразяване. Система за почистване с пара. Crusty Plate- тава за хрупкави печива. Бърза доставка. Супер цени. Виж нашите оферти в Mallbg.

С микровълновите фурни на Samsung, винаги ще се наслаждавате на равномерно готвене. Благодарение на трите точки за разпределение на микровълните, всичко е приготвено бързо и вкусно. Новата тройна система за разпределение, гарантира че всичко – от пицата до топлото мляко – излиза от фурната перфектно. А след като сте приготвили храната, идва ред за почистването. Вече не е нужно да използвате куп препарати, а само системата за почистване с пара. Всичко, което трябва да направите, е да напълните с вода контейнера за почистване с пара. Закрепете го към стената на микровълновата фурна. След това натиснете бутона за почистване с пара. След няколко секунди просто избършете и бактериите и миризмите са отстранени.

 

Функция за бързо размразяване. Система за почистване с пара. Crusty Plate- тава за хрупкави печива. Бърза доставка. Супер цени. Виж нашите оферти в Mallbg.

Характеристики:

За вграждане -
Грил Да
Капацитет, l 28L
Електронно управление Tact Control Method
Мощност, W 900 W
Степени на мощност 6
Автоматични програми 18
Вътрешно покритие Ceramic Enamel
Функция размразяване Да
Таймер Да
Дисплей LED
Размери, cm 51.7 x 29.7 x 43.6 cm
Цвят Черен
Тегло, kg 16.0 kg
Други Stainless steel

 

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !