За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Овлажнител на въздух Philips HU4813/10, До 44 м², Автоматични настройки за влажност, Черен

  • Тип: Овлажнител за въздух
  • производител: Philips
  • каталожен номер: 145909
ЦЕНА: 34560лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
24
месеца гаранция
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Овлажнител на въздух Philips HU4813/10, До 44 м², Автоматични настройки за влажност, Черен

Дишайте по-лесно с помощта на овлажнителя на въздуха серия 2000 на Philips. Изпарителната технология NanoCloud разпространява 99% по-малко бактерии* в сравнение с водещите ултразвукови овлажнители и предотвратява мокри петна и бял прах*. Идеален за спалнята или детската стая.

Овлажнител на въздух Philips HU4813/10, До 44 м², Автоматични настройки за влажност, Черен

Технология NanoCloud

Естествен изпарителен процес

F400077831-FIL-global-001 (1) 

Хигиеничен и естествен изпарителен процес, който гарантира оптимизирана производителност. Сухият въздух преминава през овлажнителя. Прибавя се водна пара, като повече влажен въздух излиза от овлажнителя в околния въздух. Технологията NanoCloud използва естествен изпарителен процес, който привлича сухия въздух вътре, добавя водни молекули във въздуха и изпуска овлажнен въздух в стаята.

Предотвратява мокри петна и бял прах*

F400077835-FIL-global-001 

 

С дизайна си от 360° овлажненият въздух се разпределя равномерно в стаята без капки по пода или на екрана. Технологията ни NanoCloud намалява също и разпространението на минерали във въздуха, което предотвратява събирането на бял прах по вашите мебели и гладки повърхности.

Разпространява 99% по-малко бактерии

F400079309-FIL-global-001 

След изпарението на водата водните молекули са толкова малки, че водната пара става невидима за очите. И тъй като са толкова малки, тези молекули имат по-малка способност да пренасят бактерии във въздуха. Тестовете в нашата лаборатория потвърждават, че технологията NanoCloud разпространява 99% по-малко бактерии от водещите ултразвукови овлажнители.

Тих спящ режим

F400077853-FIL-global-001 

В спящ режим овлажнителят работи при минимално ниво на шум и всички светлини са изключени с изключение на индикатора за скорост. Тази настройка гарантира, че можете да поддържате желаното ниво на влажност дори когато спите.

Лесен за пълнене резервоар

F400033601-FIL-global-001 

Напълнете с кана или отнесете резервоара за вода до чешмата. Индикаторът "max" ясно показва докъде да напълните резервоара. Когато резервоарът е празен, овлажнителят автоматично се изключва и дисплеят посочва, че е нужно пълнене.

Дизайн с лесно почистване

F400077896-FIL-global-001_1 

Кръглият и минималистичен дизайн прави почистването лесно. Този овлажнител не разполага с нагряваща плоча, така че не е необходимо отстраняване на котления камък.

Автоматични настройки за влажност

Поддържа постоянно ниво на влажност с автоматичните настройки за влажност. Изберете 40%, 50% или 60% като целево ниво на влажност и овлажнителят автоматично ще се включи или изключи, за да достигне желаното ниво на влажност. Сензорът Smart Humidity позволява на уреда да управлява прецизно нивото на влажност. Той също така предоставя обозначено с цифри ниво на влажност в стаята в реално време.

Таймер

При използване на таймера овлажнителят работи за определен брой часове и автоматично се изключва, когато е изтекло определено време. Изберете измежду 1, 4 или 8 часа.

Висока ефективност при абсорбиране и изпаряване на вода

Овлажнителят на Philips има 3 скорости на вентилатора и степен на овлажняване от 300 мл/ч при най-високата настройка. Той е перфектен за стаи със среден размер в къщата – до 44 м² *.

Без гореща вода

Овлажнител с нисък риск от изгаряния от гореща вода или топла пара. Технологията NanoCloud не загрява водата, предотвратявайки риска от изгаряния от гореща вода или топла пара.

Характеристики:
Вид Овлажнител
Таймер Да
Подходящ за помещения до (в м²) 44
Нощен режим на работа Да
Вместимост на резервоара (в литри) 2
Размери (в см.) 249 x 249 x 339 мм
Друго Черно, сребристо
Доставка
Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк