За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Фотоепилатор Braun Silk-Expert BD 5007 IPL, с чантичка за съхранение, Бял

Фотоепилатор Braun Silk-Expert BD 5007 IPL, с чантичка за съхранение, Бял
Безплатна доставка
  • Тип: Фотоепилатор
  • Цвят: Бял/Златист
  • Скорости/Степени: 2
  • Движения/Операции в сек./Импулса: 300 000
  • производител: Braun
  • каталожен номер: 146304
ЦЕНА: 52700лв с ДДС
Количество:
очаква се Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Този продукт не е наличен на склад и се доставя само с предварителна поръчка!
12
месеца гаранция
безплатна доставка
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Фотоепилатор Braun Silk-Expert BD 5007 IPL, с чантичка за съхранение, Бял

Фотоепилатор Braun Silk-Expert BD 5007 IPL, с чантичка за съхранение, Бял

Фотоепилаторът от серията "Venus Silk-expert IPL" перманентно намалява нежеланото окосмяване по тялото. В комплекта е включена и козметична чантичка, подходяща за съхранение и особено удобна при пътуване. Фотоепилаторът работи с професионална светлинна технология и е подходящ за употреба в домашни условия както за жени, така и за мъже. Той използва интензивна пулсираща светлина (IPL), чрез която действа под повърхността на кожата. Ето защо, за да го използвате, е необходимо първо да обръснете зоната, която искате да третирате. Фотоепилаторът работи чрез насочване на светлинни импулси към меланина в космения фоликул, което помага да се прекъсне цикълът на растеж на космите. При продължителна, периодична употреба, светлинната енергия спомага за предотвратяване на нежеланите косми да достигнат до повърхността на кожата. Фотоепилаторът разполага с различни режими на работа. Режимът "плъзгане" осигурява бързо и ефективно IPL третиране, подходящо за големи зони от тялото. Режимът "прецизност" се препоръчва за третиране на чувствителна кожа или малки, трудно достъпни места като коленете, прасците, глезените, бикини линията или подмишниците и лицето за жени. Освен това той има и три различни режима на интензитет на светлината, благодарение на които можете да го адаптирате към своите индивидуални потребности.

Интелигентен сензор за разчитане на тена на кожата SensoAdapt™

1_5 

Фотоепилаторът разполага с технологията SensoAdapt™, която представлява интелигентен сензор за разчитане на тена на кожата. Цветът на кожата варира в различните зони на тялото, което налага избиране на подходяща интензивност на светлинните импулси. Уникалният сензор SensoAdapt™ непрекъснато чете тона на кожата ви - 80 пъти в секунда. По този начин той автоматично адаптира интензитета на светлината за оптимална ефикасност и безопасност.

300 000 светлинни импулса

 

7_2

Капацитетът на фотоепилатора е 300 000 светлинни импулса, които осигуряват еквивалент на 15 години употреба, при третиране на цялото тяло. Той разполага със сензор за контакт с кожата, благодарение на който устройството работи само, когато има пълен контакт с повърхността на кожата. Това прави фотоепилаторът още по-безопасен за употреба.

Бързо IPL третиране

4_6 

"Silk-expert IPL BD 5007" осигурява бързо третиране, което е възможно благодарение на краткия интервал от 1-2 секунди между импулсите. То е подходящо за големи зони на тялото, като крака или ръце. Такива части могат да се третират за 8 минути, без да се прави компромис с ефективността.

Персонализиране на режима на интензитет

3_5 

Silk-expert IPL BD 5007 има 3 режима на интензитет, благодарение на които можете да го адаптирате към своите индивидуални потребности. Нормалният режим осигурява пълен интензитет и адаптация към вашия тен на кожата по всяко време. При нежен режим, устройството работи с намален интензитет, продължавайки да се адаптира към вашата кожа също толкова бързо и точно, колкото и в нормален режим. Изключително нежният режим намалява интензитетът до минимум (аналогично на фаза "поддръжка") и е подходящ за чувствителни зони и за начинаещи потребители. Трябва да имате предвид, че при работа на намален интензитет на светлината може да са необходими повече процедури, за да видите желаните резултати.

Режим "плъзгане"

2_6 

За бързо и ефективно IPL третиране, имате възможността да използвате режим "плъзгане". Той задейства повече светлинни импулси, а резултатът е по-малко пропуснати зони и по-бърза фотоепилация.

Одобрен от FDA

6_3

Фотоепилаторът използва професионална светлинна технология. Той е клинично тестван за безопасна и ефективна употреба в домашни условия. Продуктът е одобрен от FDA (Агенцията за контрол на храните и лекарствата - административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ).
 
Характеристики:
 
Серия Venus Silk-expert IPL
Модел BD 5007
Система на епилация Фотоепилация
Напрежение 100 - 240 V
Режими на работа 2
Режими на интензитет 3
Капацитет 300 000 светлинни импулса
Индикатор за интензитет на светлината Да
Аксесоари Чантичка за съхранение
Захранване на фотоепилатора Кабел
Цвят Бял и златист
   

Доставка

Без доставка !

Този продукт се очаква.

Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от "очаква се" на "на склад"
За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype.

За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата.

Имате право на 15 мин. преглед на стоката пред куриер. Убедете се че всичко с продукта е наред и няма явни дефекти и нарушения на външния вид.
Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е !

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !
Купи на кредит
Срок на кредита месеца
Лизингова фирма
Цена лв. лв. лв.
Месечна вноска лв. лв. лв.
Общо за плащане лв. лв. лв.
ГПР % % %
ГЛП % % %
    Инструкции Ти Би Ай Банк