За връзка с нас 0884 781 539, 0889 692 010, 0882 343 805
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Хранителна добавка Про-ГХ - Pro-GH - 600 грама - NOW FOODS, NF0207

  • Опаковка (грамаж/таблетки): 0-499 гр.
  • Увеличава мускулната маса
  • Стимулира имунната система
  • производител: Now Foods
  • каталожен номер: 109409
ЦЕНА: 10410лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
сравни цената
30 дни право на връщане
Информация

Хранителна добавка Про-ГХ - Pro-GH - 600 грама - NOW FOODS, NF0207

Pro-GH е специално формулирана хранителна добавка, която завишава значително нивата на растежен хормон. Тя е създадена, за да отговори на нуждите на съвременния спортист или фитнес любител и усилва многократно ефекта от интензивното физическо натоварване. Pro-GH -съдържа аргинин, орнитин, глутамин, лизин, глицин и гамааминобутирична киселина. Аргининът и орнитинът увеличават отделяването на редица хормони като глюкагон, инсулин и растежен хормон. От своя страна растежен хормон ускорява значително горенето на мазнини, изграждането на мускулна маса и сила и регенерацията на клетките. Те са и прекурсори на азотния оксид, като така позволяват максималното използване на кислород от сърцето и мускулите. Глутаминът увеличава протеиновата синтеза и пази мускулатурата от разпадане. Изследванията показват, че глутамин също повишава нивата на растежен хормон. Той увеличава и функцията на имунната система, а това е важно, защото интензивното физическо натоварване намалява значително запасите на глутамин в тялото. Лизинът, включен в състава на Pro-GH - Стимулатор на Растежния Хормон, е незаменима аминокиселина. Тя е компонент на мускулната тъкан и е от първостепенна важност за тялото при синтезирането на хормони, ензими и колаген. Глицинът играе важна роля в производството на гликоген. По този начин мускулатурата е енергийно обезпечена. Гамааминобутирична киселина подпомага преодоляването на стреса вследствие физическото натоварване, действа успокояващо на мозъчните клетки и подобрява качеството на съня. Pro-GH води до увеличаване на мускулната маса и сила, значително намаляване на подкожната мазнина, повишаване нивата на протеиновата синтеза, стимулиране на имунната система и увеличаване задръжката на калций в костите, като по този начин те се заздравяват. Начин на употреба: 5 равни чаени лъжички 20 минути преди тренировка или преди сън. Приемайте този продукт 5 последователни дни след което направете пауза от 2 дни.

Хранителна добавка Про-ГХ - Pro-GH - 600 грама - NOW FOODS, NF0207

Характеристика:

Завишава значително нивата на растежен хормон

Води до увеличаване на мускулната маса 

Значително намалява подкожната мазнина

Повишава нивата на протеиновата синтеза

Стимулира имунната система

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !