За връзка с нас 0884 781 539, 0884 041 009, 0882 404 765, 0884 162 440
Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!

Безжични слушалки Huawei FreeBuds Lipstick Black Case, Red Earbuds, Черен case тип червило, Червени

  • Интерфейс: Bluetooth, Безжични
  • Основен Цвят: Червен
  • Вид: Тапи
  • Тип: Безжични
  • Сигнал: Стерео
  • производител: Huawei
  • каталожен номер: 265089
  • EAN: 6941487234790
ЦЕНА: 36210лв с ДДС
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде закупен!
24
месеца гаранция
30 дни право на връщане
Информация

Безжични слушалки Huawei FreeBuds Lipstick Black Case, Red Earbuds, Черен case тип червило, Червени

 

Безжични слушалки Huawei FreeBuds Lipstick Black Case, Red Earbuds, Черен case тип червило, Червени

Характеристики

Отбелязвайки нова тенденция в ултра-шикозния дизайн и иновативно оборудвани за невероятно и по-интелигентно аудио изживяване, Huawei FreeBuds Lipstick предлага зашеметяващо преобразяване в красотата и звука. Бъдете модерни, благодарение на дизайна тип червило, отлично изработен за фино, метално докосване, което придава на вашата музика външният вид, който заслужава.

Луксозният корпус от неръждаема стомана е изграден върху 30 сложно проектирани дизайнерски процеса и е полиран до свръхвисоко ниво, създавайки гладка като огледало повърхност. Насладете се на класическата комбинация от черно и златно в кутията и отворете, за да разкриете богато бляскавите червени слушалки, които спират дъха ви.

Звук с висока разделителна способност

Високият 14.3 mm LCP динамичен драйвер във всяка слушалка е това, което помага на FreeBuds Lipstick да постигнат изключително качество на звука. С честотен обхват до 40 kHz, те ще ви позволят да изживеете извисяващите се мелодии и богатите тембри. Всяка слушалка е оборудвана със собствен мотор за усилване на басите за по-големи вибрации на диафрагмата, генерирайки впечатляващо дълбок бас.

Слушалките са с ергономична форма, за да паснат точно на ухото, за форма, която чувствате подходяща всеки път. Приложете персонализиран ефект на шумопотискане, намалявайки ефекта на нискочестотния шум в околната среда с по-голяма прецизност.

Плъзнете нагоре-надолу за регулиране на силата на звука или натиснете два пъти за play/pause, отговор на повиквания и др.

Технически спецификации

Тип In-ear
Тип на свързване Bluetooth 5.2
Конектор N/A
Микрофон Microphone
Шумопотискане Open-fit active noise cancellation, Call noise cancellation
Контрол на звука Swipe, Tap-twice, Press and hold controls
Време за работа на батерия Per earbud: 30 mAh (min.), Charging case: 410 mAh (min.), Music playback on 1 charge : 4 hours (with ANC disabled), Music playback on 1 charge : 2.5 hours (with ANC enabled), Music playback with charging case: 22 hours (with ANC disabled)
Време за зареждане About 1 hour for the earbuds (in the charging case), About 1 hour for the charging case (wire, without earbuds)
Честотен обхват, Hz Driver: 14.3 mm
Цвят Red
Други Per earbuds: 16.8 x 18.5 x 41.4 mm, Weight: About 4.1 g; Charging case: 27.4 x 27.4 x 70 mm, Weight: About 84.5 g(Without Earbuds)

Доставка
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство.

Не може да бъде поръчван.
Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype.

Ако не си доволен от закупения продукт, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни.
От ден 1 до 15тия ден - са спрямо закона за “Защита на потребителя” - ще ти бъдат възстановени парите по банков път.
От ден 16 до 30тия ден - са от Търговеца “Mallbg.com” - ще получиш безсрочен ваучер за следваща покупка от нашия онлайн магазин.

MALLBG.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.
Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Работно Време:
Понеделник до Петък: 9:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Поръчки постъпили през почивни дни и празници се обработват на първия работен ден !